Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***359**
Raspunsuri - Pagina 8
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Faza cu postinorul era de mirare. Adica: cum pana mea de nu si-a facut efectul daca a fost luat corect!!! Adica, sa tin minte pe viitor!!!!! |
Asa am luat-o si eu pentru ca si eu credeam ca e...infailibil!
Si, intr-adevar, asta a fost momentul in care am aflat SI eu.
PS. Sa inteleg din "sa tin minte pe viitor" ca nu-l vei mai folosi?
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Bianca, bine ca nu-i mai rau, daca zici tu ![]() Mie mi-e groaza de toate aste cu faringo-, laringo-, bronho- si mai nustiucum pentru ca, desi am avut probleme din astea o singura data -dupa intrarea in colectivitate, tot Baiul a inceput cu niste muci care mie imi pareau inofensivi. Stiti ca desi v-am capiat cu intrebari, am fost la dr. de 4 ori + 1 data la cealaltdr +1 control si a durat 1 luna ca sa fie "clean". Nici azi nu stiu daca boala a sine a fost nashpa de la inceput sau "verdictul" primului medic a fost unul eronat. Stiu, stiu iar sint nestiutoare si intrebatoare dar: la doctor am fost si NU m-a lamurit deloc; imi zicea ca e ok, ca n-are nimic, io vedeam ca e mai rau, mergeam iar si tot asa. Nu stiu daca v-am mai spus ca la Universitatea de Medicina din Cluj circula o glumitza -cu substrat adevarat; profesorii le spun studentilor in sesiune "invatati ca daca nu ajungeti medici la Bistrita"; risu', plinsu' stiu dar am deraiat de la subiect: inca o data sanatate lui Vladimir ca, desi sta acasa, stiu ca are entertainement. Tie iti da "liber" de la job? ![]() Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Imi da, nu imi da...mi-am luat liber. I-am s unat de dimineata si le-am zis ca nu ma duc. Oricum am acces la mailul de birou si de acasa, asa ca daca apare vreo urgenta o rezolv.
Nu ma plang de colegi. Cine are probleme si le rezolva...decat sa vina frustrat la birou si sa ii stea gandul in alta parte.
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Asa am luat-o si eu pentru ca si eu credeam ca e...infailibil! Si, intr-adevar, asta a fost momentul in care am aflat SI eu. PS. Sa inteleg din "sa tin minte pe viitor" ca nu-l vei mai folosi? Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
de doua ori l-am folosit.
dar nu cred ca o sa il mai folosesc. nu pentru ca a avut Anca un accident ci pentru ca...nu stiu...
inapreda spune:
Anca, scuze; cred ca pentru ca ti-ai explicat bine/corect acel "out" (preluat/copiat de mine de la Sympliana
), am omis sa revin cu o explicatie suplimentara.
Sper ca nu ai inteles ca m-a suparat perceptia ta despre mine; mi s-a parut DEPLASATA exact fraza citata pentru ca nu stiu de unde ai fi putut trage tu concluzia ca ale mele reflectoare stau pe Jambo si abia apoi pe Ian. Adica, no, cum puii mei poti face TU o astefl de caracterizare in familia mea? Atita tot. SE PARE -asa cum ma steptam
- ca IAR am interpretat eu gresit.
Si, daca tot "te-am prins" pe receptie: n-am inteles acel "culmea" din, nu mai retin exact fraza: am scris bine de...si CULMEA si de Ina???
PS. Pentru mine cuvintul are o valoare REALA si sint atenta la "(sub-)intelesuri de cind -la o virsta mult prea mica pentru astfel de lecturi- am citit undeva pentru prima data "cuvintul i-a fost dat omului ca sa poata ascunde ce gindi)
PPS. Io in locul tau nu m-as fi mirat sa ma vad nominalizata ![]()
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
anca_nicolae spune:
asa, hai ca sunt pe fir :)))
am scris "culmea", pt ca "te-am gasit", dimineata, mirata si iritata [nerfoasa :)))]. De asta am zis culmea, adica, asa de prost pot eu sa scriu/gandesc daca SI cand scriu [sau vreau, imi doresc, simt] sa alint pe cineva, tot nefericit il fac? Era un culmea adresat mie insami... din ala, autoironic :)))) Acum insa vad ca ai inteles ca nu pusesm accent pe "a avea atentia DOAR pe spectacol/Jambo", ci pe atentia distribuita care, in orice context ai fi tu, sigur il cuprinde si pe Ian.
Imi amintesc ca la randul meu, la prima excursie, la Moeciu, am fost asociata cu atentia distribuita, de catre gaza. Mi-e mi-a placut, recunosc :))
Vad ca "s-a dat pagina", reiau cele 2 propuneri din pag trecuta [sa nu le sara careva]
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
de la pag 7:
Edit: uitasem ceva, bine ca scrise ina de "lamuriri". Eu cand "bag la inaintare compasiunea financiara", cum a explicat f tehnic novus, , chiar m-a incantat tehnicitatea expresiei [o sa o tin minte, o bag la dictionar ;)], nu ma refeream la mineeee, din cel putin 3 motive:
- pt bulgari eu am avut bani, fara efort, ca tocmai vandusem apart de la Caracal [nu s-au regasit banii acolo, asa cum s-au regasit in toate celalalte excursii, dar asta e altceva];
- in general ma descurc financiar, cel putin legat de copii, si am si scris de multe ori ca sunt multumita ca am totusi, un salariu bunicel;
- chiar si cand nu ma descurc [pe variate planuri, nu doar de bani] eu nu ma plang, decat rar, mai degraba fac misto de mine... De ex, cand am povestit un mos Nicolae [cu portocalele numarate si fara sot, de s-a amuzat Pisik], am luat la misto esenta povestii, adica starea mea reala, fara ajutor [partener]. Ma mir ca am fost asociata cu vaicareala si cersitul compasiunii altora, dar na.. mai bine sa fim vii, participanti cum am zis, cu tot cu riscuri asumate, decat comentatori de pe margine [si la azavada de restalmaciri]. Aaaaa, coreland cu faza asta, mi-au venit in minte 2 intrebari de adaugat la chestionar:
1. Daca va imaginati sa va fi nascut baiat, cum credeti ca ati fi?
2. Daca ati vrea, cateodata, sa fiti descrise PESTE/MAI BINE decat propria voastra parere [peste, in sensul pozitiv, da? ca sa nu ramana "loc" de alte invarteli], ce v-ar inacnta/alinta? Sa dau exemplu: poate unei fete i-ar place sa o vada lumea mult mai inalta si zvelta decat se vede ea in oglinda. Sau altei fete i-ar place sa fie perceputa ca mai puternica decat se considera ea. So, ce v-ar incanta? [Daaaa', sa nu raspundeti oficial, ca la interviu, cu "vreau sa fiu evaluata doar strict corect", etc...] Ce ziceti, merg intrebarile?
Si da, cu postinorul e cam nasolut... Eu m-am bazat pe el cam vreo 3 ani, intre 30 si 35 parca, in fiecare an de 2 ori max. Si a fost ok. Iata ca la 37 de ani nu... e adevarat ca la mine, era si prima luna dupa chiuretajul medical avut in iunie, cu sarcina oprita in evolutie [tot cu daddy
]. Eu intrebasem pe doctorita, dupa chiuretaj, cum e mai safe, mi-a zis ca pana la primul pm nu-s probleme, merge la liber, si dupa, ori preze, ori in caz de urgenta, postinor. Eu tot am mai vorbit cu medicul meu [cloony by simpli] si nu a reusit sa ma convinga nici de legare trompe, nici de firul ala, imi scapa numele, de nimic...
Oricum, poate ar fi bine sa nu va bazati pe el decat si decat si decat la emergency...
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
Anaan spune:
Salutare!
Sunt racita cobza...din nou
Fiecare cu prilejurile lui de enervare astazi: eu mi-l expun pe al meu, desi o sa fiu o spurcaciune, dar chiar nu-mi mai place situatia asta. Adita, mie mi se pare lipsit de fair-play sa apari aproape exclusiv pentru a ne cere sa te ajutam sa castigi diverse concursuri si nu oricum, ci cu o insistenta care, pentru mine, a devenit deranjanta. Mi-e clar ca este un forum public, fiecare poate posta ce vrea, dar nu imi place ca tu incerci sa te folosesti de o asa-zisa prietenie cu noi in folosul personal. Zic asa-zisa prietenie, fiindca, desi ai avut multiple ocazii de a face cu adevarat parte din grupul nostru, nu ai fost interesata de asta: daca erai, cred ca interactionai mai mult si nu doar atunci cand aveai/ai ceva de castigat. Data trecuta cand ne-ai solicitat sa votam ai ajuns chiar in stadiul in care ne cereai votul nominal, atragandu-ne de n ori atentia ca nu am votat, nepunandu-ti nicio secunda problema ca poate ti-am vazut rugamintile, dar am ales sa nu le dam curs, avand si noi dreptul la o optiune personala. Asta am vrut sa zic, dati cu rosii, daca vreti, ca-mi plac oricum mai mult decat manipularea!
Anaan spune:
Dupa expirarea celor patru zile de "tocat" subiectii
actuali, ma inscriu si eu pe lista, alaturi de Floric (daca bine am inteles).
anamariame spune:
Mai fetelor, imi place din ce in ce mai mult de voi!Eu mereu am trait cu impresia ca aici pe forum nu se spun lucrurilor pe nume, dar constat cu placere ca s-a mai schimbat situatia!Inapreda, eu ti-am inceput deja caracterizarea pe laptopul de acasa, asa ca o voi face publica diseara. Si, special pentru tine, poate o sa iti arat o parte din jurnalul meu :)