Buna,
Numele meu este Cristina, am 30 ani, din pacate nu am reusit sa fiu mamica dar cu ajutorul lui D-zeu sper sa gasesc un bebelus pe care sa-l cresc ca si cum ar fi al meu.Iubesc foarte mult copilasii si cred ca cei mai norocosi oameni sunt cei care sunt parinti, cu toate ca , sunt si parinti care nu realizeaza ce minune reprezinta un copil.
In speranta ca voi gasi pe acest forum parinti care sa ma indrume pe cea mai buna cale de a creste si educa un copil va multumesc pentru atentia acordata.
Cu drag,
Cristina
Bine ai venit Cristina intre prietenii de la Desprecopii!
Ai scris foarte frumos si sensibil primul tau mesaj pe DC si iti doresc din suflet sa iti poti tine in brate, cat mai curand, copilul drag care iti este sortit de destin. Nimic nu e intamplator.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
La multi ani!
Ma uitam la primul meu mesaj si mi-am adus aminte de acele momente grele din viata mea. Acum cu zambetul pe buze pot spune ca sunt insarcinata in 14 saptamani si sarcina decurge , in afara de mici probleme, bine. As avea nevoie mai mult ca oricand de sfaturile voastre in urmatoarele probleme: sarcina hiperhormonala, placenta grad 1 la 12 saptamani. Va multumesc.
Cu drag,
Cristina
valicris, gasesti aici subiectul gravidutelor http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169231 de iulie-august 2012
sarcina usoara!
Roxana