ajutor

ajutor | Autor: vic-tori

Link direct la acest mesaj

buna,am aflat ca in sfarsit voi mai avea un bebe dar nelamurirea mea este ca in august mia venit menstru pe 26 iar in septembrie pe 29............acum am facut calculul si mie imi arata ca fatul a fost proiectat pe 13 oct.eu nu inteleg.eu pe 13 nu am avut contact.ce sa inteleg?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Citat:
citat din mesajul lui vic-tori

buna,am aflat ca in sfarsit voi mai avea un bebe dar nelamurirea mea este ca in august mia venit menstru pe 26 iar in septembrie pe 29............acum am facut calculul si mie imi arata ca fatul a fost proiectat pe 13 oct.eu nu inteleg.eu pe 13 nu am avut contact.ce sa inteleg?

Sperma supravietuieste in organismul femeii pana la cateva zile. Calculul iti indica cand e cel mai probabil sa se fi produs ovulatia...la un ciclu normal si regulat de 28 de zile..ar insemna ziua a 14-a. Exista si ovulatii mai tarzii...si de ce nu poate si mai precoce.

Elena 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui vic-tori

Dar tu ai impresia ca miracolul vietii e stiinta exacta? 1+1=2?????
Cum ce sa intelegi? Ca o sa fii din nou mamica! Asta trebuie sa intelegi. Nu vad de ce umbresti momentul asta minunat cu intrebari care nu-si au rostul.
Dumnezeu stie cel mai bine in ce zi ti-a daruit minunea, nu tu, nu noi, oricate calcule am face.
Cum a zis si Elena exista ovulatii tarzii si ovulatii precoce, pentru ca organismul uman e o masinarie minunata, dar si ff sofisticata si imprevizibbila.

Ce pot sa-ti mai spun este ca daca ai ovulat mai tarziu, se va vedea la primul echograf pt ca sarcina va fi mai mica decat ar trebui.

Bafta multa si sarcina usoara! Bucura-te, ca ai de ce!

Elly 14+ si Babyboom

Mergi la inceput