Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Mai fetelor, o saptamana am avut calculatorul stricat si deja am ramas cu 2 capitole in urma!!!
Bun gasit!
Beatrix la multi ani!!!
Nu am reusit sa citesc din urma, am frunzarit ff putin. Nu stiu daca s-a lamurit intrebarea referitoare la anestezia epidurala. La noi, din cate am inteles, pt ca eu nu am beneficiat de ea, din motive pe care le-am mai expus in trecut, se pune sub forma de perfuzie. Ea merge continuu pana in momentul expulzarii. Se pune dupa 4 cm de dilatatie.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Beatrix - la multi ani !

Noi suntem relativ bine. Eu sunt foarte obosita, m-a tot durut capul in ultimele zile, am fost racita, iar bebe a fost foarte agitat.
Saptamana aceasta trebuie sa merg din nou la analize de sange si secretie. Sincer, nu stiu cand sa gasesc acea zi, deoarece am foarte mult de lucru la servici.

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.

in 26+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Participam la concursul:Amintiri de vacanta2011.Un vot si pentru noi, aici:( poza cu denumirea my1 si cea cu my2)

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19]

edit:dupa ce ati acordat puncte, apasati pe sageata din dreapta cu semnul > pentru a se inregistra votul acordat!

Multumim!

ps:nu dorm ca am insomnie!

27+
AMR:13 saptamani

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

multa sanatate tuturor!!!

Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.

Va multumim tuturor!

27+

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, am votat cu noaptea in cap!Textele de suflet ale fiecarei fotografii m-au emotionat tare...Universul tau se va largi curand...Doamne ajuta!
Alice, ma voi hotari, promit!Acum legat de greutate, cel ce mi-a fost prezentat avea 7,5 kg.E adevarat ca aceasta greutate noi doua o simtim diferit, avand in vedere diferentele fizice dintre noi...(pentru cine nu a retinut, Alice arata ca o adolescenta de 15 ani).
Fusesem prea linistita in ultima vreme, asa ca trebuia sa mai apara ceva in afara de insomnii:am senzatia ca burta mea nu este suficient de mare pentru aceasta varsta a sarcinii si ma gandesc numai la prostii.Si in noptile mele lungi si grele ma duce gandul la lucruri rele...Apropos, insomniile voastre sunt insotite de mancarimi ale pielii?

Mergi la inceput

saru-mana!

da, am vazut cum arata Alice

Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.

Va multumim tuturor!

27+

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

lady-votat

Ieri ne-am plimbat si noi toata ziua, am ajuns pe la 22:00 acasa..obositi. Dar a meritat, cine stie cand mai prindem asa zi frumoasa. Brasovul arata extraordinar perioada asta...

Am avut si eu contractii dureroase toata saptamana , acum sunt mai ok... sper sa treaca pana plecam la drum ca altfel....

Am intrat in saptamana 30....DD sa ne ajute !!!

gravidutza 29+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catiushor
Am intrat in saptamana 30....DD sa ne ajute !!!

ce trece timpul...

Doamne ajuta pana la capat, la toata lumea!

Va multumim tuturor!

27+

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata si de la noi
cu intarziere LA MULTI ANI , beatrix , sa fii sansatoasa , fericita si o mamica implinita
anto , daaa frumoase carucioarele de la stokke ; mi se par cam scumpicele , cum de altfel sunt toate produsele astea pe la noi ; afara prinzi cate o promotie de le iei la juma de pret ..aici parca nika nu se reduce serios ; am mai avut o "surpriza", camasa de noapte pt alaptat 170 ron .. o ciudatenie de camasa de noapte care nu are nika special , doar ca e parte peste parte ..aproape 50 euro ..mi se pare
aerliliannasica cu papuceii argintii ..cum va tine el tati asa pe amandoi in brate
asta cu mancarimile .. sa stii ca am citit ca pot aparea , in sarcina ..cel mai bine e sa vorbesti cu drita ta , caci din cate am citit eu , se pot accentua
la mine cu insomniile e o cestie tare amestecata ...eu adorm dupa lupte seculare la ora 21.00 , dupa care pe la 3 dimineata fac ochsori , papacesc 2 buscuiti , fac 2 ture de apartament si ma bag iar la nanic , normal dupa ce ma uit de 5 ori in oglinda la bultica (care apropos si mie mi se pare cam mica pt varsta sarcinii)
lady , votat fetele cu tunul si taticul cu piticuta
ana , mi-am scos si eu verigheta de pe deget caci deja se umfla destul de mult ...si-asa m-am chinuit de numa.. nici nu cred ca o mai scoteam daca mai asteptam mult
fetele cu muncile casei si nu numai ... parerea mea .. lasati-o mai moale, caci de sters praful o viata tot asta o sa facem ..dar bb nu facem in fiecare an
fost si noi la targ , frumusel , mie mi-a placut f mult mobilierul de la Pali-..va las si voua un link unde puteti vizionati produsele lor
www.vipbebe.ro

pt toate fetele

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna dimineata,

lady...votat.
aerilian, nici mie nu mi-a mai crescut burta in ultima perioada, dar nu ma agit f tare pentru ca sunt convinsa ca asa cum fiecare persoana are etape diferite de evolutie,asa si fiecare sarcina evolueaza diferit. stai linistita ca vom recupera.

27+

Mergi la inceput