Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Simplyana, schimbasi artele?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

BIANCA - femeie dreapta, tanara si vie, cu ten perfect si parul des, cu ochii verzi.

INAPREDA - gasesti, privirea de o-ntinzi, o doamna visatoare, o lume de culoare, in sala cu oglinzi.

DODO-PUI - mama puternica, tenace, n-o chemi prea des la joaca, dar vrei s-o stii in spate.

ANAMARIAME - domnita de dantela, cu cartea pe genunchi, cu fruntea-ngandurata, si plina de dorinti.

NOVUS - e soare, e viata, mereu privind in fata.

Edit:

http://www.lucamic.blogspot.com/

simply aruncą-n rime
cuvinte, cam trei duzine;
cica sa o mai primim
ca sa joace si ea mim!

spaniolita frantuzita :) da, scrisesi bine zilele trecute ... desi nu cred ca putem spune ca e chiar asa

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

ce tari sunteti amandoua

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

A, nush cine zicea ca n-are niciun prieten gay. Poate niciunul marturisit... io's convinsa ca de fapt fiecare are in anturaj pe cineva, numa' nu stim...

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Nu neaparat dintr-un mesaj anume, ci din nota generala. Sunt sigura ca am calcat cozi si ca sa nu se strice atmosfera in club am fost iertata. Da' vine si ziua socotelilor...

:) pai daca ai fost iertata, de ce vrei sa te mai ia la bani marunti? or fi uitat cozilele-alea ca ai tras de ele

Mergi la inceput

Pai exista si iertare fara uitare.

Chiar. Tema de weekend. Exista chestii pe care nu le-ati putut ierta?

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Nu neaparat dintr-un mesaj anume, ci din nota generala. Sunt sigura ca am calcat cozi si ca sa nu se strice atmosfera in club am fost iertata. Da' vine si ziua socotelilor...

:) pai daca ai fost iertata, de ce vrei sa te mai ia la bani marunti? or fi uitat cozilele-alea ca ai tras de ele

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Uof. Tare complicat mi se pare noul joc, de cind vad ce scrieti voi....

DODO
Pe ea o vad ca...mama. Ii admir tare mult tenacitatea si puterea, incapatinarea, ambitia. Citeodata parca o vad cum isi astupa urechile, pune barbia in piept si merge mai departe, indiferent de "amabilitatile" de care are parte (si despre care sunt sigura ca stim doar o mica parte). Totusi, senzatia mea este ca eu personal nu reusesc sa vad destul din ce este Dodo dincolo de a fi mama. Simt uneori ca o cunosc pe Dodo prea putin, prea putin din intregul care este ea, din femeia care este ea, care era inainte de copii si care a devenit dupa lupta pentru copiii ei.

INAPREDA
Imi amintesc ca a fost primul nr de tel pe care l-am bagat in memoria tel atunci cind am facut noi lista aia cu nr de tel, ca sa anuntam cind cum si unde nastem. Nu a fost love at first sight, insa eu spun cu mina pe inima ca nu imi amintesc mai nimic din ce discutam noi pe perioada sarcinii, parca s-au sters cu radiera vremurile alea. Insa intre timp am inceput sa descopar din ce in ce mai multe chestii pe care le avem in comun si cred ca ne apropie "metafizic" un anumit gen de respect pe care il avem amindoua fata de notiunile de familie extinsa si fata, daca vreti, de un fel de solidaritate pe care o simtim fata de membrii familiilor noastre. Adica am vazut ca si in afara clubului, amindoua "sarim" atunci cind incep sa se ridice pietre la adresa mamelor, bunicelor etc, care vaaaaai ce greseli impardonabile au facut in educatia noastra, a adultilor de azi. Da, un minus - dar nu in relatia cu mine, ca membra a acestei comunitati, ci pentru relatia cu ea insasi - este aceasta tendinta de a despica firu-n 16, vizibila, care ii creaza angoase. Si sunt de acord ca nu ii sta bine in Bistrita si ca arprinde-o mai bine un oras mai mare.

NOVUS
Pe mine ma intimideaza, gagici ! Io-s o fire tare domoala...asa, ardeleneasca pina in maduva oaselor... ori ea pare mereu in priza, mereu bine infipta pe picioare si cu picioarele pe pamint, in verva, orientata, organizata. Ea ar trebui sa fie fiica mamei mele, si mama ar fi fericita in fiecare clipa :)))) Eu pe linga ea ma simt ca o furnica ce asteapta sa o ia taifunul :).

BIANCA
Eu de Bianca nu pot sa spun decit un singur lucru: daca ar fi sa trebuiasca vreodata sa aleg pe cineva sa imi creasca Pisilincul in locul meu (Doamne fereste !!!), pe ea as alege-o. Mi-e ciuda numa ca ea a pastrat doza de nebunie pe care o aveam si io cind eram mai ...mica, iar eu am cam ratacit-o. In alte detalii nu vreau sa intru, stiu despre ce doza de tristete vorbiti voi, mie mi se pare ca pe lumea asta toate au un motiv/cauza/scop, iar adevaratul motiv a ceea ce e perceput ca tristete o face o mama extraordinara. O sa se sperie Bianca si o sa ma stearga din lista ei de messenger da' io daca ar fi sa am inca o sora, tare mi-ar placea sa fie ea aia. Imi da senzatia ca as putea merge pina la capatul lumii cu ea.

Mi-am facut si tema asta. Acu parca imi pare rau ca am zis ca ma inham la asa ceva, ca tare greu e...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

evident ca exista iertare fara uitare :)
io-s de genul: pot sa iert dar nu uit nimic.

Mergi la inceput

Matzagri, uitasi coregionala - pe ANAMARIAME.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Mie mi-o placut cum o scris Ilinca de Anamaria - "nu ragaie dupa bere" adica is de acord, da' Ilinca o gasit o imagine f plastica.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Aoleo

Am numarat pin' la 4 si-am zis ca am terminat :))))

Pai la ea e complicate trebile, ca nu stiu cum sa o descriu Cind am citit ce ati scris voi despre ea, m-a intrebat sincer daca eu tot ce scrie anamariame citesc pe forum, sau citesc pe altcineva.
Daca nu as "cunoaste-o" si as citi numai ce ati scris voi, as zice "mooaaaama ce mimoza" asa ca se fie clar cit de inselatoare este descrierea asta pe forumuri. . Adica la imaginea de scolarita cuminte cu bentita vesnic crect asezata si cu sosetele trei sferturi niciodata incretite la glezne (care este evidenta in 99% din timp), eu vad ...nasul cirn obraznic si zimbetul impertinent. Anamaria, e de bine, sa stii ! Mie imi place tare cind e hotarita si spune raspicat ce si cum !

Si am ramas cumva datoare cu un raspuns fata de Gaza, pe care am perceput-o oarecum iritata de remarca mea legata de multele aspecte superioare ale traiului in UK fata de traiul in RO. Chiar nu am fost ironica sau rautacioasa, mie chiar mi se pare un pas major in directia corecta, aceasta mutare. Sper sa fiti si voi multumiti de ea!

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput