Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
Ada nu are chef de somn inca
cica merge in padure dupa mure ![]()
Anaan
Inapreda
, si noi suntem tare tare multumiti de stilul ne-americanesc de dormit si sunt tare mandra ca am luat-o cu noi in pat inca de mica pt ca asa mi-a placut si imi place in continuare sa se cuibareasca langa mine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anaan, la voi se doarme deja
?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Mai, io incep sa vad parti bune si in stilul americanesc
. Nu ca nu mi-ar fi tare drag sa ne culcusim amindoua, dar mi-e dor si sa dorm calare pe Motan (io-s de-aia de-si azvirle picioarele prin tot patul si nu ma simt bine daca nu dorm macar calare pe plapuma...) si tare imi mai strica ploile uneori cele 1,5-2 ore de culcuseala la care vad ca tindem seara
. Cel putin de cind mai greu cu alergatul pe afara....
Deci io zic ca cea mai buna e culcuseala de juma de ora, asa.
Pina ne apucam de tocat, uitam care-s clientele pe saptamina asta ![]()
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
ramona7575 spune:
Ptiu, ce baie buna am facut... dupa ce scriu 2 vorbe aci ma duc sa-mi continui lectura obisnuita...
Am avut tentative sa dormim impreuna (deh, imi era dor sa-l mai miros, sa-l dragalesc si prin somn) dar am ajuns la concluzia ca amandoi dormim foarte prost impreuna... asa ca dormim in paturi separate dar in aceeasi camera. Dimineata imediat cum face ochi isi muta perna lui, leopardul si perna acestuia (deh, e respectat si plusul ala) in patul meu si poate mai trage un somnic mic de juma de ora ![]()
...
Noapte buna !!!
Monnvas spune:
Sa sparg gheata?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Si mie-mi place culcusheala langa pui, ma deranjeaza numai ca "motanu" nu e de aceeasi parere si s-a retras in alta camera. In 3 era mai misto, dar, desi ne-am luat un pat mai mare anul trecut, ne-a ramas mic!
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
BIANCA
No, aci recunosc ca-s fan
E genul de om pe care-l admir fara sa-l imit
Imi place ca e desteapta, ca e sincera, ca e independenta si, mai ales, ca desi stie ce calitati are, nu-si da aere. Si-mi place ideea de "curva si eu, dar nu stiu sa ma exprim", adica faptul ca, unlike me, zice totul pe sleau, direct, fara diplomatie. Imi place ca-si asuma consecintele (ex. a marturisit cand l-a caftit pe Vladimir), recunoaste cand a gresit. Si-mi mai place ca e spontana. Nu pricep cum de e doar cu un an mai mare decat mine, ca pare muuult mai matura. Imi place spontaneitatea, imi place naturaletea cu care abordeaza viata. Stiu ca io n-as putea sa fiu asa.
Mai zic un secret. Deduc (nu zic de unde) ca e si f sensibila. Apai cand tine la cineva, e in stare sa faca muuulte pt omul respectiv. Ceea ce cred ca se vede si din cum l-o crescut pe Vladimir, nu cred ca am fi suportat prea multe sa-si puna copchilul castronul in cap.
No, ce sa zic, e o mamica atipica, dar foarte misto, la care io tin f. mult si inca n-am gasit nimic care sa ma deranjeze.
CRISTIAN (7.03.2009)
AlexAndra_81 spune:
Pfiuu, da ce-ati mai scris!!!
Referitor la problema cu somnul, la noi trezitul noaptea e un regres, ea doarme singurica in camera ei de la o luna si fara treziri nocturna. Oricum, o pun pe seama gradinitei, oricat de bine s-ar fi integrat, e o schimbare mare pt ea si temerea de abandon cred ca subzista in capsorul ei. De alintat si gadilat si iubit o facem inainte de nani si oricum luam supradoze de-a lungul zilei, ca amandoua suntem pisicoase si iubarete![]()
Novus, Alexandra e o scumpete de fetita
Si colanti maron au la Zara, de fapt au o gramada de culori, dar pe cei maron ii ochisem si eu, 2 buc in pachet, doua nuante diferite.
De tocat eu n-am ce toca, dar o sa privesc din afara.
Pisigri, am ras cu lacrimi, de fapt inca mai rad
Monnvas spune:
INAPREDA
Avertisment. Aplicati regula "nu te supara, frate".
De INA nu mi-a placut de la inceput. Punea prea multe intrebari, inca din sarcina, era mereu nehotarata. Cateodata imi venea sa-i zic: "femeie, suna doctorul, ce ne intrebi pe noi??". De ex., cand nu stia daca sa nasca natural sau prin cezariana. Pai ce, e treaba noastra cum nasti? E a ta cu doctorul. Cam asa gandeam atunci.
Am mai judecat-o in legatura cu fumatul in sarcina. Si mi se parea prea axata pe aspectul fizic. Mi se parea si teatrala. A, si la diversificare stiu ca iar mi s-a parut ca pune prea multe intrebari.
Argumentul ca "in Bistrita nu-s doctori buni" mi se parea ciudat. Cauta, femeie, un doctor si mergi pe mana lui, ce atata contestare?!
Dezghetarea a venit cumva din partea ei. Si tarziu am inteles ce voia sa zica INA (sau poate ca nici acum n-am inteles) prin faptul ca noi ne asemanam. Io-s mai soarece nesociabil, nu prea-s calatorita prin lume, n-am curajul ei in vestimentatie, desi avem gusturi apropiate. Cred ca asemanarea era in firea interiorizata, angoasata, despicatoare-de-fir-in-patru-si-totusi-cautatoare-de-ceva-frumos.
Dupa ce ne-a mai povestit din pataniile cu Ficateaua de Bistrita am inceput s-o inteleg.
Acum o percep pe INA ca pe o fata foarte sensibila, mult prea sensibila din perspectiva mea (adica mi se pare ca se consuma si pentru lucruri care nu merita). Apreciez optiunile ei estetice (in mai multe domenii, nu doar cele care tin de aspectul fizic, in muzica de exemplu). Apreciez rabdarea ei. Apreciez empatia ei - de cate ori are cineva o problema INA scrie ceva de incurajare. Imi mai place cum cultiva relatiile familiale, inclusiv cu doamna R., pentru care este deja un fel de fiica. Eu una nu pun atata pret pe relatia de sange, nu vad ceva intrinsec in relatia asta, in timp ce INA vad ca pune pret pe rudenie in sine, ceea ce mi se pare foarte... nobil.
Daca suntem la ora sinceritatii scriu si de minusuri. Mi se pare ca inca te chinuie prea tare "gura lumii". Mai stii, te-am intrebat odata de ce citesti tot soiul de bloguri scrise de neica nimeni, de ce pleci urechea la ce zice baba xulescu in parc. Iarasi, la minusuri as baga teama de a nu supara. Tin minte ca de mai multe ori te-ai cenzurat in ce aveai de zis fiindca nu voiai sa superi pe x, y, z, in vreme ce eu cred ca o discutie deschisa, fara duritati, civilizata ar fi mai de folos.
Mentionez ca nu ne-am cunoscut niciodata live.
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
DODO-PUI
Pe Dodo n-am cunoscut-o live. O citesc si o apreciez de la distanta. Ceva in sinea mea imi spune ca suntem temperamente diferite. Oricum, pentru Dodo am toata admiratia, cred ca nici daca mi-ar da cu o piata in cap n-as putea zice ceva de rau de ea. O admir pentru cat lupta pentru copiii ei, cum nu s-a lasat. O admir pentru curajul de a o avea pe Isabella, dupa toata lupta pentru refacerea lui Bogdan. Si pentru ca, desi e in situatia in care e, are ochi si suflet si pentru alte cazuri nefericite. Si o mai admir pentru ca, desi a indurat atatea, nu s-a revoltat niciodata, nu s-a "racorit" niciodata asupra copiilor sau asupra sotului, pe cand noi, astea cu probleme mai mici, da.
Daca tu zici ca esti scaparici, te cred pe cuvant. Mie, din postari, mi-ai parut cu rabdare infinita.
Adevarul e ca ma simt un pic... mai mult... vinovata fata de Dodo. Fiindca stiu ca puteam face mai multe pentru ea si pentru copiii ei si n-am facut.
CRISTIAN (7.03.2009)