Da, Darria, o singura clasa pregatitoare si 5 clase I .Clasa pregatitoare se organizeaza la gradinita nr 12 asa este afisat la scoala.
Citat: |
citat din mesajul lui Darria Acvi: bafta in etapa a II-a, sa ajuneti unde doriti. Din curiozitate intreb: cate clase preg? tot o singura clasa? spuneau cei de la inspectorat ca vor suplimenta. dar unde? Manuela: domnul E. Paduraru lucreaza si cu prichindeii dar nu stiu exact varsta. Cauta club Unic pe net si gasesti info. Fetita face la gradi cu dumnealui asa ca-l pot recomanda din exp. pers. mai sunt cluburi la Ateneu, la Palatul copiilor dar nu cunosc pers. |
Clubul danceplanet parca, undeva din Tg. Cucului pe Sarariei, da o cautare pe net si gasesti sau dra Olga Negoduico...avea o grupa de pitici super....si ea e o dulce.
Fug acum ca tot intr-o fuga sunt de pe 28 martie, dar o sa-mi revin eu. Ma doare iar genunchiul f tare si la reumatolog am loc tocmai pe 22 martie. Sper sa ma lase dureruile pana atunci.
LA MULTI ANI pt maine mamici!
Gabriela si baietii
Acvi: multumesc
Gabriela: sanatate si fara durere. Nu folosesti nici o pastiluta pana ajungi la medic?