fiv dr dragos albu 47
Raspunsuri - Pagina 6
Ralu_mv spune:
Ali, eu zic sa il suni urgent pe Albu!
DE ce zic asta: mi-a spus in mod special si neaparat daca am ceva pete/sangerari etc sa il sun urgent ca s-ar ptea sa fie nevoie de suplimentare de progesteron!!! chiar a avut un caz sapt trecuta sau asa ceva si din fericire a sunat si acum e ok in evolutie beta, ca altfel nu se prea absorbea progesteronul cum trebuie !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
pestic spune:
Ali, sunt de acord cu Ralu, suna-l pe Albu! Multa bafta!! Iti tin pumnii!!
Angelica
Va pup pe toate
honeys spune:
Alilumi, eu indraznesc sa spun felicitari .
Ne spui si noua ce simptome ai, ce simti tu?
Pup
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
QiaoBing spune:
ali deci revin cu planul pt tine: 1. tel Albu, 2. urgent beta ca sa stii pe ce picior dansezi. vezi ca beta se poate recolta si in timpul zilei si ceri urgenta.
Hai ca azi am emotii la dublu, si pt tine si pt Angelica
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
fetelor,
maine dimineata am beta!!!!
sa-l sun pe dr. sa-i spun ce? ca am avut pete razlete maron 3 zile si una mica roz azi si nu mai curge nimic? si ca am facut de capu' meu 3 teste de pipilica care s-au pozitionat slab pozitiv (atat de slab ca se vad la lumina soarelui)????
cat despre progesteron, sunt cam pe doza maxima...
sunteti sigure ca nu mai poate astepta pana maine???!!! ma speriati, zau!!! m-a luat inima!
Ralu_mv spune:
Ali, nu vroiam sa te sperii, dar ar fi pacat sa pierzi ceva pt ca nu ai facut tot ce se putea ...
Albu mi-a spus ca suplimentarea ar fi cu progesteron oral, nu vaginal in plus.
Si in ca ceva, tu nu erai in Bucuresti? ca la medlife iti recolteaza la mmf si ai rez in 2-3 ore
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
alilumi spune:
hai ca mai m-am linistit.
da, da, cunoastem foarte bine si progesteronul oral!
cat despre beta, ramane pe maine dimineata, tocmai pentru ca nu am cum sa ajung mai devreme... eu fiind acum departe...
honeys,
nu am sa-ti spun cum ma simt decat maine, daca imi iese ceva la beta! ca altfel, cu 5% liniutza pe test de pisu, nu are rost...
samira33 spune:
[b]qiao/b], daca nu m-a lasat memoria,in sms mi-ai scris de 30 de Merionale...in reteta scanata, Albisorul a scris XXI de Merionale...deci???
nu vaz io bine???nu am tinut minte bine???
nu ca ar fi o problema ca scrie XXI si tu vrei 30 ca ii cer lu' PK reteta si-i spun ca-s pentru mine si iti iau 30 daca asa e comanda da sa ne lamurim-adica sa ma lamuresc io cate vrei.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
consateancooooooo una-l ca-ti da duphaston la petele astea. Si hai cu beta ala ca io am deja 2 bancute-n curte si nu tre' sa ne mai plimbam prin parcuri publice. Hai, moastele ma-tii, ca-mi sta inima!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
angelica28 spune:
FETELOR AM REZULTATUL :0,4,DECI NICI URMA DE SARCINA
ALI,HAI CU BETA ,AM NEVOIE DE O VESTE BUNA!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh