fiv dr dragos albu 47
Raspunsuri - Pagina 17
Ralu_mv spune:
Qiao, la un moment dat sigur iti cer detaliile pentru acupunctura. Si eu am vrut sa ma apuc in toamna asta, dar am ajuns la fet si am zis sa nu amestec lucrurile, altfel ma apucam deja. Eu am mare incredere in chestiile astea, evident stiind in ce te bagi si la cine apelezi.
Ai idee, actioneaza si asupra uunui chist pe ovar mai mare ? eu as zice ca da, dar poate tu stii mai bine, ca imi fac griji pt o prietena care va primi ac pt asta ...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
QiaoBing spune:
ralu prietena ta poate incerca si metoda asta. daca e facuta cum trebuie si ai si activitatea mentala corespunzatoare se pot rezolva sau macar ameliora anumite probleme. daca vrei vorbim mai mult pe PM.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
adinutapop spune:
Fetelor, va rog sa ma ajutati cu o parere, in legatura cu TSH. In martie, anul acesta, mi-a iesit 0,4469 uui/ml, val. de referinta fiind intre o,35-4,94.
Am refacut sapt. asta analiza pt. ca CM a venit la 24 de zile. De obicei imi venea la 26 zile, iar luna trecuta la 29 zile. Dr. meu spune ca dereglarile sunt produse pe fond hormonal. Trebuie sa primesc in curand rezultatul, dar nu mai am rabdare.Ma pregatesc pentru IA , de fapt nu stiu daca mai pot sa o fac...Ce parere aveti? Am hopotiroidie? Nu prea ma regasesc cu simptomele, dimpotriva chiar m-am ingrasat in ultima vreme, n-am slabit...
Va multumesc si va doresc sa va indepliniti visul cat mai curand!
QiaoBing spune:
adinuta TSH=ul tau din martie e in limite. banuiesc ca acum iti imaginezi ca ar fi sub limita. o modificare de 2 zile a cm nu trebuie neaparat sa fie legata de o scadere a TSH pana sub limita.
ai facut si FreeT3, FreeT4 ?
eu am ramas acum 1 an insacinata natural cu un TSH 0.25 (sub 0.35 cat e limita de jos), iar IA am facut-o tot cu acesta valoare.
un TSH sub limita, dar cu ceilalti hormoni mariti (FreeT3 , FreeT4) inseamna hipertiroidism. daca T3 si T4 sunt normale si doar TSH e scazut, e hipertiroidism subclinic (cazul meu)
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
adinutapop spune:
Qiao, iti multumesc mult!
Nu, T3 si T4 nu am facut, sa vad ce valoarea am acum la TSH.
Dar cand ai facut IA banuiesc ca urmai un tratament pt. tiroida? Se poate oare, parca asa am mai citit?
Te pregatesti pt. FIV asa-i? Doamne-ajuta!
Eu sunt la prima IA, pe ciclu natural, sa vedem ce va fi...nici nu stiu ce atitudine sa adopt: sa fiu optimista si realista,dar cum?!?
QiaoBing spune:
din pacate analiza TSH-ul de una singura nu iti poate da nici o informatie. asa ti-a recomandat dr sau ai facut analiza de capul tau ? mai multe informatii poti sa citesti pe tiroida.ro
eu nu am nici un tratament pt tiroida pt ca am o forma subclinica. nu am nici simptome de hipertiroidism. nu te speria, nu te trezesti peste noapte cu hiper- sau hipotiroidism si cu toate simptomele din lista.
TSH variaza, nu e batut un cuie, il poate influenta un stres sustinut sau o depresie. daca nu e afectata (fizic) tiroida, isi revine. eu am un nodul pe lobul stang, iar ecografic tiroida mea nu mai are structura omogena, si cu toate astea nu am o forma grava de boala tiroidiana. doar ca ma sacaie la neuron ca ma stiu cu o duda in plus.
asa ca relaxeaza-te si ia lucrurile asa cum sunt, nu cauta ceea ce nu este.
angelica28 spune:
Fetele ,ma chemat dr Albu miercuri ,l-am anuntat imediat ce mi-a venit ,am zis ca ma va chema azi sa demaram fiv-ul......dar nu ...... miercuri mi-a zis sa vin, stiu si de ce sa facem intai laporoscopia..........ma gindeam ca il fentez si scap de ea ,dar ........nu am reusit ........intrebarea mea este cele care ati facut laporoscopie cum este ,doare dupa anestezie,cite zile ma tine internata?
Si daca incep fiv-ul de luna viitoare (lucru care nu prea il cred ca ar veni embriotransferul chiar de sarbatori ,si ........)luna asta imi mai da ceva tratament ,trebuie sa iau anticonceptionale inainte?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
miruna1980 spune:
angelica, eu am suferit o laparoscopie pt scoaterea unei trompe...nu stiu daca e aceeasi chestie...e cu anestezie totala....iti curata trompele....si eu am stat o seara internata....asta la stat....dupa,simti durere ca de menstra,atat..........eu m-am simtit bine,avand in vedere ca mi-a scos-o....dureri suportabile,nu-ti fa griji........multa bafta iti doresc
miruna1980 spune:
ralu,tu cum esti?ceva simptome?.....eu simt ca innebunesc...am devenit stresata,nu mai suport pe nimeni,nici sa vb la telefon...pe nimeni....stau si imi fac mii de ganduri...rau daca simt ceva,rau daca nu simt...incerc sa ma calmez,dar...sunt momente cand incep si plang...imi revin...iar ma apuca....sunt in a 8 zi....nici eu nu mai stiu ce simt..ce vreau....uffff,am un felling ca nu mai e nimic in uter,ca nu am nicio simptoma.tare mi-e ca atunci cand am avut durerile alea grave ,la 3 zile dupa ET am pierdut embrionasii.......numai la asta ma gandesc,ca de atunci nu am mai avut absolut nimic...om normal am fost.....
sunnyday30 spune:
angelica, eu am facut laparo in vara tot la ML cu Albu. Am fost internata in dimineata zilei cu operatia, intr-o ora, doua am intrat in sala. M-am trezit la reanimare... stiu c-am avut decat putin frisoane si eram ametita, da' tot am vrut sa merg singura in salon, adica pe picioare. Nu m-au lasat, evident. Am ramas o noapte in salon si a doua zi pe la 2 m-am externat. Operatia e usoara, n-am avut dureri deloc...am mers putin cocosata ca ma tineau firele. Recuperarea e super usoara si cred ca dupa ciclu poti sa incepi FIV.
Partea cea mai naspa pentru mine a fost aia cu bautul Fortrans, vreo 3l...are un gust oribil
Da' de ce vrea sa faci laparo inainte? Suspecteaza hidrosalpinx pe trompe, ceva?