ajutor sunt foarte speriata

ajutor sunt foarte speriata | Autor: Danutza26

Link direct la acest mesaj

fetelor toata bucuria mea s-a transformat intr-o mare dezamagire si o mare panica,credeam ca sunt insarcinata in 7,8 saptamani dar de fapt am sarcina extrauterina pe dreapta,tocmai am venit de la un control in care mi s-a facut un eco intravaginal.doamna doctor m-a trimis luni si miercuri dimineata sa fac analiza beta HCG si vineri iar ma duc la dansa cu rezultatul.mi-a spus ca nu as avea neaparat nevoie de operatie ca exista tratament.mi-e o frica de mor,am o prietena care a avut o extrauterina si mi-a spus ca tratamentul fara internare este f riscant ca trebuie supraveghere medicala constanta.voi ce stiti despre asta?imi puteti spune cate ceva va rog ca sunt speriata pana la Dumnezeu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Da o cautare pe net dupa tag-ul sarcina extrauterina si vei gasi multe informatii.
Sanatate.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

http://www.desprecopii.com/info-id-939-nm-Sarcina-extrauterina.htm

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Danutza, nu fii speriata, se rezolva. Si eu am avut SEU pe dreapta (inainte de Laur) si s-a rezolvat cu injectii cu Metothrexat, adica s-a remis. Nu m-am internat in spital, am mers la birou, ca de obicei si totul a decurs ok. Dupa un an am ramas insarcinata (pe stanga ) cu Laurashul. Nu te speria, la ce doctor esti?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

aseara am fost la un alt cabinet particular la dr. Luca dar sunt la dr. Buzatu, chiar azi dimineata am fost din nou la dansul cu rezultatul de aseara ,iar mi-a facut un eco intravaginal.problema e ca nu e sigur de extrauterina ca nu se vede embrionul.mi-a spus ca sarcina e trecuta de 6 saptamani si ca nu se mai poate face tratament medicamentos.marti ma duc din nou cu un test de sarcina facut de dimineata.

Mergi la inceput

danutza, iti tin pumnii, eu nu-mi amintesc in cate saptamani am descoperit seu.
ai facut beta hcg la 48 ore? a scazut valoarea? sau n-ai inca rezultatele? sa stii ca si daca te opereaza e usoara operatia, mai ales daca va fi laparoscopic. sincer eu o rugam de dr sa ma opereze, caci mi-era frica sa nu ramana ceva pe acolo sau sa nu se sparga trompa oricum, de-a lungul tratamentului. nu ai de ce sa te temi, mai ales ca esti sub supraveghere medicala; problema e atunci cand femeile nu stiu sau nu isi dau seama ca sunt insarcinate/ca au sarcina extrauterina si atunci e riscant, alfel e ok. va fi bine, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Danutza daca sarcina are intreadevar varsta asta si e pe trompa eu as opta pentru laparoscopie. Iti salveaza si trompa si scapi si de sarcina. Metotrexat eu una nu as face la asa o sarcina mare. trebuie sa actionezi mai repede pentru ca eu spre ex. am avut extrauterina pe dreapta si a rezistat sarcina pana la 2 luni jumatate cand s-a rupt trompa si a trebuit sa fac operatie de urgenta clasic si am pierdut si trompa. Du-te repede la un medic bun si fa ceva.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ma enerveaza medicul asta al tau: cum adica nu se vede embrionul? pai e trompa marita sau nu? in endometru (uter) se vede ceva? BetaHcG e mare? indica sarcina de varsta asta? spune-i domnului doctor daca are dubii, sa faca bine sa-ti faca o punctie in trompa si se lamureste imediat daca e sarcina. Off doamne parca am fi acum 20 de ani cand am facut io extrauterina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

da se vede trompa marita dar nu se vede embrionul.beta hcg nu am facut deoarece mi-a iesit testul de sarcina pozitiv cel pe care l-am facut ieri si mi-a spus ca nu mai este necesar sa fac aceasta analiza deoarece pierd timp inca o saptamana.la pitesti din pacate dureaza mult aceste analize.dr buzatu a lucrat pana acum cativa ani la municipal la bucuresti si este probabil cel mai bun din pitesti,toata lumea il lauda.sper ca am facut alegerea corecta.oricum la prima sarcina am fost la alt medic care cand a venit momentul sa nasc m-a lasat balta,nu mi-a raspuns la tel fiind probabil noapte si nu avea cum sa-si strice somnul,si am nascut cu medicul de garda.din fericire am un copil sanatos si eu m-am recuperat dupa cezariana relativ repede.de aceea acum am ales alt medic.precizez ca pana acum 2 saptamani nu s-a vazut nimic nici in uter nici pe trompa nici nicaieri.abia acum o saptamana jumate s-a vazut ceva pe trompa,si am repetat ecograful aseara in alta parte la un cabinet particular dupa care am fost de dimineata la medicul meu.ambii mi-au spus acelasi lucru ca sunt aproape siguri ca e extrauterina.o sa ma duc marti din nou cu alt test de sarcina facut de dimineata si sa vedem ce fac.problema e ca de cateva ore ma cam doare intr-o parte si sangerez putin.am luat no spa si mi-a mai trecut.medicul mi-a spus ca daca simt vreo durere mai violenta sa ma duc de urgenta la spital si sa-l sun bineinteles,dar nu mi-a spus si daca sangerez ce sa fac.atat de sperita am fost ca am si uitat sa-l intreb.multumesc mult fetelor pt raspunsuri si incurajari.va pup

Mergi la inceput

Danutza, testele de sarcina sunt absolut nerelevante in caz de seu. Beta hcg e singurul care iti da niste hinturi. De ex, la mine am facut beta care avea valoare, evident, de sarcina. El, in sine, singur nu spunea mare lucru atunci. Repetat la 48 de ore a dezvaluit faptul ca sarcina e in regres, deci era, oarecum semn bun. Daca ar fi continuat sa creasca arata faptul ca e cu siguranta SEU si creste, relevand faptul ca exiista riscul ca trompa sa se sparga.
In cazul tau, faptul ca tot repeti teste de sarcina nu ajuta cu nimic, oricum si daca ar regresa sarcina, testul ramane pozitiv ceva vreme si dupa ce s-a eliminat.
Daca ai posibilitatea ar trebui sa vii la bucuresti la spitalul de urgenta cat de curand posibil, mai ales daca ai inceput sa sangerezi si te deranjeaza.
Multa bafta si multa sanatate!

Mergi la inceput