Idei pentru seri interactive in famile

Idei pentru seri interactive in famile | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Care parinte nu se plange astazi de faptul ca nu acorda suficient timp copilului sau? Serviciul, goana dupa un trai mai bun, stresul cotidian sunt factori de care ne izbim cu totii in existenta noastra zilnica si care ne impiedica, de multe ori, sa acordam copiilor nostri timpul de care au atata nevoie. Din pacate, de multe ori, realizam acest lucru prea tarziu, cand copilaria a trecut si suntem siliti sa ne confruntam cu adolescenti rebeli, dornici de independenta. Abia atunci realizam ca, poate, am fi reusit sa ne cunoastem mai bine copiii daca le acordam suficient timp pe vremea cand erau mai mici.
Timpul nu este insa niciodata pierdut... Exista o modalitate eficienta, prin care putem atinge mai multe scopuri in ceea ce priveste relationarea cu propriii copiii si educarea acestora: www.desprecopii.com/info-id-7495-nm-Jocurile-interactive-un-mod-de-a-va-cunoaste-copiii.htm" target="_blank">jocurile interactive - aici aveti idei.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook