Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

De la 4 pana pe la 6 si 15 a avut 2 reprize de somn de nici 10 min. In schimb a plans, muuuult, tare mult, ca nici nu mai stam cum sa-l linistim. I se nfundase nasucul, dar asta am rezolvat-o repede, restul urletelor cred ca au fost bonus de la oboseala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor...dau eu o cafea buna pt cine vrea

Miruna bine ai venit...asteptam sa ne povestesti despre Eric al tau

Bumblebee offf soacra ta e de belea...eu chiar nu inteleg de ce unele se tot baga atata in viata copiilor

Din cate am citit despre suzeta si deget ma bucur enorm ca Antonia nu e fan...iar despre dantura sper sa il mosteneasca pe tatal meu care are o dantura impecabila,el nu stie ce e aia durere de dinte sau carie sau mers la stomatolog

Si Antonia a avut aseara 2 reprize de plans...banuiesc 2 masele care sunt umflate de aproape 1 luna

O duminica frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata

Eu sunt in pregatiri, diseara asteptam musafiri (serbam in avans sfintii Mihail si Gavril).

Bine ai venit, Miruna!

Referitor la suzeta, eu nu eram de acord cu ea cand a invatat-o mama (avea cateva zile Bianca), dar m-a salvat de atatea ori, si acum la culcare ii dau suzetica si paturica si gata, nu tu leganat, cantat etc .. Nu imi fac probleme cum o sa o dezavat, dar punand in balanta faptul ca atata vreme a alinat-o (sper eu pe la 2 ani sa o dezvat) si cateva zile in care o sa ii simta lipsa.. e clar in ce directie se va inclina balanta

Medicul stomatolog la care am mers noi ne-a sfatuit ca dupa fiecare masa de LP sa ii dam si apa ca sa isi "spele" dintii. Si Bianca bea de fiecare data destul de multa apa dupa lapte.

Noi folosim cu succes Libero no 4.
Cand ramaneam fara Libero, am mai luat Happy, Babylove, Pampers dar parerea mea e ca nu se compara.

O duminica frumoasa tuturor!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si eu ii ascund suzeta si paturica dupa ce se trezeste altfel le taraie prin casa, sau mai rau, afara!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Eu stiam ca de la supt bibe prea mult si suzi e problema cu dantura stramba.li se deformeaza mandibula si cica pana la un an jumate tre scapat si de suzi si de bibe.Sotul a supt bibe pana la 4 ani si are dintii strambi.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Nu stiu daca e asa. Fetita sora-mii care bea cu bibe. la 4,10 ani are dintii perfecti, parca-s aliniati cu rigla, in schimb sora-sa mai mare a supt degetul si avea dintii de lapte mult in fata. Acum ca i-a schimbat sunt mai drepti. Si al meu baiat a baut cu bibe pana pe la vreo 3 ani si are dintii drepti. De suzeta nu stiu copii care sa fii supt f.mult.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

Eric inca isi bea laptele din sticla cu stutz, sau cum se numeste...are dintii perfecti...desi noi amandoi avem pb cu unii dinti strambi...Filip are dintii ok pana acum, sa vedem dupa ce ies toti...si mai ales dupa ce apare dantura definitiva...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ziua buna si de la noi.
Am avut o noapte groaznica,m-am trezit cu o durere de masea insuportabila,mi-am pus tuica acolo (sa nu radeti dar e ca un anestezic),nu mi-a trecut,am luat Nurofen pt copii (avand in vedere ca alaptez,dr m-a sfatuit mai bine sa iau pt copii decat pt adulti) si am putut dormi si eu cat de cat.

Ca vorbeati de dantura,eu mi-am supt degetul mult timp,maica-mea era disperata,nu mai stia ce sa imi faca,mi-l lega cu tifon,imi punea manusi,ma lovea peste,eram jale,mereu reuseam sa-l sug (ce urat suna )pana cand mi-a pus ardei iute pe deget si am renuntat.

Ovidiu are o dantura super,abia anul trecut a avut o carie si a mers pt prima oara la dentist,in rest nici o problema.Eu,in schimb,sunt satula de dentisti,nu mai am nimic bun in gura,oricat as avea grija de dantura,sa ma spal,sa ii curat bine,cariile apar ca ciupercile dupa ploaie.Daca la 26 de ani am deja lucrari in gura,va dati seama cum e nu???
Acum am un dinte de inlocuit din fata,de pus 2 masele,curatat inca 3 si imbracat inca o masea.Niceeee!!!!
Sper doar ca Paul sa ii semene lui taxo si nu mie.
Suzeta stiu ca nu e indicata (pe mine m-a certat dr mea cand l-a vazut pe Paul cu suzi),sper la cresa sa scapam de ea.Cel putin asa mi-a promis educatoarea.

Si nici cu banii nu stau asa bine acum sa ma apuc de dantura.

Ca vorbeati de socri,voi stiti cum sunt ai mei.Din pacate Ovidiu a fost renegat mereu de ei,fratele lui fiind preferat mereu.
Socrul meu a fost ok la inceput,dupa venirea lui Paul ceva s-a schimbat in relatia mea cu el,nu stiu ce am gresit si unde,mereu am incercat sa fiu amabila cu el,sa las de la mine,sa ii accept sfaturile stupide (desi nu le-am pus in aplicare),dar el pe zi ce trece se poarta din ce in ce mai urat cu mine.Din pacate Paul e singurul care va avea de suferit mai tarziu pe tema asta,isi va dori un bunic aproape,care sa-l rasfete,dar el ii va avea pe cei de la Barlad,caci eu la socru nu mai calc si nici nu il mai las sa se apropie de el.Poate o sa spuneti ca sunt rea,dar nu stiu care bunic care afirma tot timpul ca isi iubeste nepotul,spune la toata scara ca Paul e prost crescut,handicapat,retardat mintal,iar eu o puturoasa,lenesa,profitoare si ca mai bine l-ar creste el sau ai meu caci eu nu stiu sa o fac.
Cuvintele lui m-au durut ingrozitor,mai ales ca Paul nu are nici o vina,este doar un suflet mic ce asteapta sa fie iubit si are multa dragoste de oferit,dar daca el crede ca singura metoda prin care isi poate arata afectiunea pt nepot e prin jigniri,barfe,cuvinte fara rost,m-am hotarat sa-l privez pe al meu copil de bunicul lui si de aceasta dragoste nemarginita.Si nu cred ca am luat o decizie incorecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Noi folosim Happy 4+,iar cand nu gasesc Puffies 4.Am incercat si Pampers,mai multe tipuri,dar mereu am avut probleme cu ei,in sensul ca oricat era de mica cantitatea de kk iesea din el.Iar Paul face,nu se joaca,si Happy tin destul de bine "problema".Alt lucru care mi-a placut la aceste 2 tipuri de scutece este faptul ca nu au gel,cel putin de Happy sunt sigura,si nu au mirosul de aloe.
Libero mi-au mai placut mult,dar nu prea gasesc.

Paul fara suzi e ok,ziua i-o dau cand urla si ma oboseste,in rest afara nu i-o dau,cel putin de cand am avut acel mic accident.Aaa,mint,i-am dat-o la intalnirea cu fetele ca lingea leaganul .Dar cand vede un alt copilas,i-o ia din gura violent,crede ca toate sunt ale lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Noi folosim Pampers, nr4.
Referitor la dantura....ma bucur din suflet ca Raisa nu isi suge degetelul, eu l-a supt pana tarziiiiu de tot, peste 25 de ani. Chiar si acum, cand sunt obosita rau, ma mai alint. Si DA, am dintii de sus, fata, inainte tare....carii insa, nu, nu am avut deloc probleme cu dantura...nu ca ar fi vreo legatura.
Cu suzeta doar adoarme dar nu tot timpul, peste zi nici nu stie ca exista.

Copiii (Dani cu Raisa) sunt la plimbare, eu am facut de mancare, am aerisit, spalat par, pus pe bigudiuri, peeling, msca faciala, maturat....
Am fost la nutritionista si mi-a dat o dieta personalizata, pe care am facut-o impreuna, si sunt fff multumita.
Azi, pentru ca e duminica, mancam ciorba de perisoare (fara orez, ulei, doar morcovi, patrunjel, perisoare din piept de pui si un ou) si pui la rotisor.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ziua buna si de la noi!

Crispro, mi-e dor de tine! Spune ca esti bine si da-ne un pupic si noua!

Cu suzeta, Teo a avut pana pe la 1 an si jumatate, la somn seara, nu se trezea daca o pierdea, el a dormit legat toata noaptea de la 4 luni fara exceptie pana pe la 2 ani cand l-am dat la cresa si s-a treizt ca avea muci.

La fel si Albert cu suzeta, eu nu m-am stresat nicodata pe tema asta, fata nasilor a avut suzeta pana la 6 ani si are o dantura perfecta, acum are 10 ani. Asa ca pentru mine nu e un stres. E drept ca daca se poate fara e si mai bine, dar eu cand aud, vai, ce rusine, da aia jos din gura, baiat mare si de astea, mai rau ma enervez. Mi se pare ca esti un adult needucat daca-ti permiti sa spui asta unui copil, asa ca eu prefer sa-mi educ copilul sa nu vorbeasca prost acum sau cand o fi mare, mai dagraba decat sa nu suga suzeta sau degetul.

La Teo am pierdut-o intr-o zi la amiaza, am cautat-o impreuna, n-am gasit-o, i-am explicat ca nu mai e, a plans un pic si de atunci nu a mai cerut suzeta.

Eu zic ca un pic de moderatie ne scapa de multe batai de cap, merita incercat din cand in cand daca vrem sa renunte, dar daca copilul nu vrea o sa o faca el, mai devreme sau mai tarziu.
Asa si cu mancarea, ca asariu o zi de legume sau decarne, sau ca nu a baut 2 zile laptele, mie lucrurile astea nu mi se par esentiale.

De curand. albert nu mai bea laptele dimineata, vreo 2 zile a refuzat. Nu i-am dat lapte 3 zile, i-am dat un iaurt in loc, daca a mancat 3 zile iaurt de 2 ori pe zi si niciodata lapte care sa fie problema?

Prima oara m-am impacientat si eu, mai ales ca teo si acum bea lapte dimineata si seara ca asa ii place lui si asa a fost mereu. Prima reactie a fost- vai, ce ma fac, albert renunta la lapte si pe urma mi-am zis pai nu eu ziceam ca nu-s asa convinsa ca laptele e asa bun pentru noi si mai bine il inlocuim cu altfel de lapte, atunci de unde grija?
Si dupa 3 zile copilul a inceput sa bea acelasi alpte formula, de parca nimic nu s-a intamplat.

Cu pampersul si la noi se mai intampla accidente. Acum baietii, sotu cu teo au mers sa cumpere pampers, sa vedem ce gasesc.

Noi cu muci mai rau ca zilele trecute, albert are si febra vreo 38 nu rau, dar nu poate respira si-i curg mucii siroaie. Eu am zis ca fac o afacere si m-am culcat cu teo aseara sa nu ma mai trezesc de la albert si m-am scos- m-am terzit toata noaptea, ca teo a tusit foarte tare. Maine cred ca mergem la plimbare la spital. Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

intru si eu rapid, nu am citit nimic din urma, poate reusesc azi

ne chinuie premolarii sau caninii ca nici nu mai stiu care sunt, ca nu ma lasa sa ma uit deloc, doar ce am putut simti cu mana - se simti coltii mai putin sau mai mult...dar doare tare, il vad cum isi inclesteaza maxilarele
Osanitul e bun - il calmeaza, dar cu varsaturile astea nu stiu exact cat a reusit sa ramana in stomacel si cat a dat afara

dar...am inceput si cu varsaturi si scaune moi care initial le-am pus pe seama a diferite motive, dar acum e clar ca ieri a varsat dupa fiecare masa - deci enteroviroza
de unde naiba ne-am mai pricopsit si cu asta ca parca terminam cu una si doar cateva zile ne linistim apoi apar altele
ieri a cazut tragand de un sertar de si-a spart si buza, nu stiu cum s-a muscat a plans de m-a durut sufletul pe mine ca era cu gura plina de sange
azi dimineata a facut si febra 38,4

dar...am trecut pe regim, a papat nesperat de bine orez fiert si blenduit cu banana si apoi a luat si Hidrasec...febra a scazut dupa prima doza de Panadol...deci e o forma mai usoara, medicul zice ca in 2 zile am si uitat dar...stiti voi e greu pana trece

fug sa citesc dni urma...si revin

aaaa si nu stiu daca v-am zis pana la urma: am gasit bona, vine de la 1 decembrie cu 4ore/zi....iar locul de la cresa l-am retinut pentru cand Matei face 2 ani, poate cine stie ne razgandim si sa avem un loc rezervat

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput