Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Btz, nici nu cred ca incearca cineva sa se compare cu tine.. Ca era murdarel la gurita.. na, nu e un capat de tara, il vor sterge data viitoare, mai important e sa nu il case kkcit, ca asa tare rau ar fi, s-ar irita..
Asta al meu iar e varza la fund pt ca ieri a stat mai mult in scutece si a durat cred ca mai bine de 10 min de cand a 'plantat' cadoul, pana sa-l simtim, sa-l schimbam, asa ca azi l-am tinut numai in chilotei. A facut kk de 3 ori, big joy! Shushulica 1 data cand statea calare pe mine, 1 data mi-a cerut olita pt 3 linguri de schushu, 1 data l-am prins inainte si am facut la wc pe reductor si inca o tura pe el.. Am schimbat si am clatit la haine de-am zbarnait, mai o papica, cand a adormit el mi-am luat si eu un planton de juma' de ora.

MI RELOADED?
Nu am vazut preturi acolo..
Nici eu nu as opta pt gatitul nostru, pt ca am fi f multi (sper), sa stea cineva la bucatarit nu e ok, sa fie si pe gustul tuturor, pe pretentiile tuturor . Eu am fost in general cea din bucatarie si oricat ai fi de dispusa sa faci anumite lucruri, concediul deja nu mai e asa concediu..

Nicole, mersi de pont! Sper sa ma prind care-i treaba..

Crissy, mie mi se pare ca vara sunt mai electrica.. De fiecare data cand atingeam portiera ma bazzaiam, pe de alta parte tin minte ca era V mic si eu ma tot scurt-circuitam . Concluzii? Nici una! .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Inca nu stiu mai multe detalii, stiu ca dr din Spania ne-a zis sa nu-i dau nici un tratament, deocamdata. Cand ajunge soacra acasa, ne da mai multe detalii.
Si eu vreau inca o MI. Mai multe MI...e adevarat ca daca ne strangem mai multi, e mai usor cu mancarea de-a gata. Cand am fost noi si Ramona( la Sovata), am gatit noi si a fost perfect. Bine am fost 6 adulti si 2 pitici.
Si eu ma curentez, dar doar la o singura masina. Cred ca nu-i place de mine masinii respective. Cand ma dau jos din ea, inchid portiera cu fundu
Cristina!!! Te-ai suparat pe noi?
Oana, am vazut poze pe Fb cu voi!! Ce frumosi sunteti!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui ochidut
Ooana, voi cum mai sunteti? E mai bine Matei? sa ii treaca repede

mult mai bine, azi nu a facut kaka pana acum si nici febra
a varsat o singura data dar zic eu ca din cauza debridatului, are un gust oribil i-am dat imediat hidrasecul si a fost ok pe ala nu l-a varsat
de maine incepem sa si papam usor usor cate ceva

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

La noi a fost exact invers. Debradat-ul il lua cu maaare placere, la hidrasecne chinuiam, il "ascundeam" in mancare.
Ma bucur ca sunteti mai bine...ar fi cazul sa ne vedem saptamana asta!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput