Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...inca ceva, sunt uituca azi
poate va ajuta, am cautat sa vad cand poate veni mama care a facut o viroza urata si nu vreau sa risc sa ia si Matei de la ea
"Studiile de epidemiologie au aratat ca riscul transmiterii infectiei de la un bolnav este intre ziua a doua si a patra de la contactarea acesteia, cand nivelul virusului in secretii este cel mai ridicat. Din cauza existentei unui numar foarte mare de virusuri si a faptului ca fiecare virus contine propriul antigen, nu exista inca un vaccin care sa combine toate antigenele existente si care sa poata preveni raceala."

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna ziua fetelor.

Sunt tare bucuroasa ca am si eu in sfarsit internet. Dupa doua luni de la semnarea contractului au venit in sfarsit cei de la RDS. Asa ca acum va pot citi si eu de pe laptop caci pe tel recunosc ca era mai dificil.

Despre suzeta....Off. Theo e mare fan. Seara adoarme numai cu ea in gurita, dar vorba lui Michelle, tot e bine. Caci face parte din ritualul lui de culcare asa ca nu mai e nevoie de cantece sau alt balamuc. (Astea toate le pastram pentru mese.
Pe timpul zilei incerc sa nu i-o dau deloc insa nu imi reuseste tot timpul. Mai ales acum cand are trei masele care erup simultan, e destul de irascibil asa ca pentru a mai calma spiritele, recurgem la suzi. Si eu as vrea ca la maximum 2 ani sa nu o mai avem. Sper sa imi si reuseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Azi m-am apucat de facut paine. Si asta ptr ca we acesta a fost de shoppping. Adica mi-am luat laptop si masina de facut paine. Daca cu primul e mai simplu, cu painea....sunt tare curioasa ce va iesi. Cine mai are experienta imi poate impartasi si mie ceva 'trucuri'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Eu am prea multe exemple de copii care au supt degetul mult si au dintii perfecti eu nu l-am supt deloc si ii am strambi. Bogdan a renuntat la biberon acum vreo saptamana dar nu are absolut nici o carie, il spal mereu pe dinti dupa ce bea laptele. Desi el a renuntat la suzeta pe la 6-7 luni si nici pana atunci nu a indragit-o f tare, la Sasha m-a ajutat suzeta f tare asa ca i-o dau cand e neaparat nevoie. Asta inseamna cand se culca (ii dau laptele, ii pun suzeta, il pun in pat si gata) si cand plange prea tare si nu-l pot consola altfel.
Si mie mi se pare aiurea sa te iei de un copil ca are suzeta. Dar sincer, eu chiar zilele astea ma gandeam sa i-o scot, cand l-am lasat la mama nu prea i-a mai dat-o nici la somn si a fost ok asa ca o sa mai incerc si eu.

Cristeo, imi pare rau ca a facut febra, dar nu-i chiar mare 38, poate nu-i nimic. Tu ii mai dai si altceva pe langa aerosoli? Eu i-am dat eurespal si ketof si a fost ok, sa-i aspiri bine nasucul dupa fiecare tura de aerosoli. Noi desi am fost ieri afara, sasha a dormit bine, nu a mai tusit decat dimineata cand s-a inecat cu apa...sper sa nu-l ia din nou. Sanatate, sa nu ajungeti la spital

Bumblebee,e tare nasoala situatia asta cu soacra, e aiurea sa fie ea subiectul vostru de cearta...Oare se simt mai implinite cand fac asta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Ooana, sanatate, sa scapati repede de enteroviroza

Multumesc pt raspunsurile cu scutecele , o sa incerc sa-i iau Pufies,sa vad unde gasesc ca pana cum ma uitam doar dupa Pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna7a spune:

Ziua buna, mamici si pitici! Multumesc de primire.

Mai am un exemplu de supt deget, dar care n-a influentat dantura: verisorul meu si-a supt frenetic degetul mare pana la 7-8 ani (se baga sub banca de la scoala si-si sugea degetul pana il scotea invatatoarea de acolo) si are o dantura perfecta. .

Cu pampersii am trecut de la 4 la 5 (tot Pampers) de vreo luna din motive de cacuta iesita si acum e ok. La voi cum e cu olita? Noi faceam la olita caca pana acum 3 saptamani, dar a descoperit baiatul ca se poate ridica singur si de atunci o singura data a stat pana a facut unde trebuie. Nu cerea sa faca, ma bazam pe momentele zilei in care facea, acum...schimbam pampersi...

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Duminica frumoasa si de la noi

sa nu uit

Oana intr-adevar, ulei de peste da pofta de mancare / ingrasa, de asta ii dau lui andrei doar 2.5ml si nu 5. oricum acum suntem la pauza.

pe Matei sa se faca bine

Paula sa iei decizia corecta si sa fii linistita cu decizia luata! Raul o sa fie bine, mai ales ca are asa parinti iubitori care pun binele lui pe primul plan!!!

si andrei si-a spart azi buza a alunecat cu buza in cutia cu cuburi

a plecat mama, si eu tot cu munca multa la birou . si mi-am dat seama ca ce ma streseaza cel mai tare este ideea ca la 5 jumate fix trebuie sa plec de la birou, imi da senzatia ca nu o sa termin oricum treaba dar trece si perioada asta...

nu mai scriu prea multe acum, ca nu sunt in apele mele si nu vreau sa ma vait asa ca va si va doresc o duminica minunata in continuare

si sa nu uit...

denisa am citit ce frumos te-au sfatuit fetele. dar doar tu poti face sa se schimbe ceva. intr-adevar e greu sa schimbi ceva cand relatia a luat-o pe un drum, daca nu sunteti amandoi dornici de imbunatatire. si mai ales cand energia ramasa e atat de putina!! un lucru care ma ajuta pe mine mult si pentru care acum din pacate nu mi-am mai facut timp, era sa vorbesc cu duhovnicul meu! imi dadea mereu sfaturi bune, fara sa imi spuna in ce directie sa merg!

Cris iubita si tu trebuie sa faci ceva neaparat!! copiii fac parte din noi, din familie, dar ca sa fie fericiti au nevoie de 2 parinti fericiti, sanatosi, care se iubesc! trebuie sa ai grija de tine, de relatia cu Vasi, de voi! nu pateste nimic Vladut daca sta cu bunica lui si chiar daca nu isi bea laptele!!

Paula (victo) ce face? mai e la Bucuresti? eu nu am mai avut timp de nimic

nu mai stiu ce voiam sa zic...ma duc sa citesc putin pentru examen, de cand cu lipsa asta de timp, adio invatat....

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Cat a mancat de la san nici mara nu vroia suzeta dar dup-aia a fost alinarea ei. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

mie inca din maternitate neonatologul mi-a spus ca, copiii alaptati la san vor refuza suzeta sau tetina biberonului, senzatia fiind diferita - caldura, textura etc intre latex/silicon vs. sanul mamei

legat de suzeta Matei nu avrut sa o ia, am insistat eu mai mult in perioada cu colici apoi a acceptat-o si eu zic ca a fost buna in felul ei pentru ca il calma...o data cu intarcarea am scos si suzeta peste zi, o primeste doar la somn...si chiar nu vreau sa renuntam acum, vad cum o roade pe gingii cand ies dintii si daca asta il alina atunci de ce nu?! nromal ca dupa 2 ani o sa o pape catelul
si DA o prefer in locul degetelului

pentru cine are probleme cu suptul degetului stiu ca exista la magazine gen Plafar/Bioplant o chestie ca un lac de unghii dar amar, netoxic special pentru copii

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

anca eu folosesc pufies nr 4. pampers 4 o strangeau la bulane si 4+ ma enervau ca ii veneau lungi intre picioare. astia nici nu o strang si sunt mai scurti ii vin mai fix. dar cu pampers parca ii respira pielea mai bine...

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

chestia asta cu atarnatul intre picioruse ma enerveaza la Pampers

noi folosim Pampers 4

Bun venit Miruna
Bumblebee dar si voi aveti o "telenovela" de toata frumusetea...si eu ca si tine poate prea sincerca si viata mi-a dovedit de nenumarate ori ca diplomatia e mult mai buna decat sinceritatea, pacat ca nu prea reusesc sa pun in practica treaba asta

Michelle sa aveti o petrecere frumoasa!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
a plecat mama, si eu tot cu munca multa la birou . si mi-am dat seama ca ce ma streseaza cel mai tare este ideea ca la 5 jumate fix trebuie sa plec de la birou, imi da senzatia ca nu o sa termin oricum treaba dar trece si perioada asta...

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

asta e si "cosmarul" meu legat de intoarcerea la servici mai ales ca bona nu vrea sa stea mai mult de 8 ore, nu vrea nici bani mai multi...asa ca depind de mama sa vina sa mai stea ea si eu o sa fiu mereu in "criza de timp" ca doar trebuie sa ajung acasa
...si mai am un cosmar - delegatiile

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici dragi!

Miruna, bine ai venit printre noi!

Ieri m-am intalnit cu Victo. O mamica tare faina! Am fost prin centrul veci. Am sta la povesti la un pahar de suc (am vrut sa impartim o limonada, dar nu ne-a iesit). Mai vine prin decembrie prin Bucuresti. Poate ne mobilizam sa fim mai multe fete.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput