abuz verbal... nu mai suport!!!
sunt insarcina in 7 luni, voi avea o fetita :)
sotul meu e un montru!!! in luna a 4-a am aflat ca ma insela de tot atitea luni, eram sa pierd sarcina din cauza shocului, am stat in spital mai bine de 1 luna.
toti imi ziceau sa-l iert, s-o fac pt copil, sa-i mai dau o sansa...
am incercat sa trec peste tot raul care ni l-a facut mie si fetitei. m-am intors la el, acum 1 luna. insa lucrurile nu s-au schimbat spre bine, cum ii reprosez ceva, URLA la mine si nu se opreste de "batut" capul. eu plang de nu mai pot si nu ma pot orpi. aceste scene s-au terminat cu chemarea ambulantei.... imi scade tensiunea si lesin....
NU MAI SUPORT!!!!!
IERI AM AFLAT CA MAI TINE LEGATURA CU C**VA LUI SI I-AM SPUS CA DE DATA ASTA CHIAR PLEC PENTRU TOTDEAUNA SI DIVORTEZ. EL MI-A ZIS CA NU NE VA LASA IN PACE SI CA EU EXAGEREZ.
NU AM CU CINE VORBI, FAMILIIA, PRIETENII, TOTI IMI ZIC SA-L IERT, SA NU LAS COPILUL FARA TATA.
AJUTATI-MA, VA ROG!!!!! NU MA POT OPRI DIN PLANS..... DAR CEL MAI RAU IMI PARE CA SUFERA MICUTA MEA, CARE N-ARE NICI O VINA.........
Raspunsuri
andacos spune:
Cum crezi tu ca te poate forumul ajuta?
Tu trebuie sa procedezi asa cum crezi tu de cuviintza!Nu cum cred forumul,parintzii,vecinii etc!
Daca tu crezi ca nu mai suportzi,pleaca!
Sau ai putea avea o dicutzie extrem de serioasa cu el,in care ii explici clar ca nu mai suportzi abuzul lui verbal si asteptzi sa-si schimbe comportamentul!
Ps,Daca ai hotarit totusi sa treci cu vederea relatzia lui ,atunci incearca intra-devar s-o faci,deci nu-i mai reprosa,nu-i mai aminti,nu mai fa scenarii!Stiu ca e greu,insa tu ai ales sa iertzi!
Si ...nu mai plinge!Cred ca si sarcina e cea ce-tzi creaza o sensibilitate anume!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
kariguld spune:
daca ai la cine sa pleci, dute fara te te uiti inapoi. daca acuma, cat nu-i copilul nascut iti face asa, ia gandestete tu ce va fi cand se va naste copila.
vrei sa traiasca fiica ta in tensiune?
sincer, eu nu cred ca sotul tau se va schimba. e posibil dar trebuie el sa-si doreasca asta. asteptand schimbarea lui....trece si sfantul asteapta.
iar neamurilor care te sfatuiesc sa nu lasi copilul fara tata, spunele sa-l ia ei de tata pe sotul tau. sa vadem, le convine sa traiasca langa un abuzator? copilul tau are intradevar nevoie si de tata, dar de unul intreg la minte, nu de un abuzator.
ai grija de tine, mare grija!
CorinaDani spune:
cel mai bine pentru tine ar fi ca, pana nasti, sa te intorci la familia ta, daca acolo esti in siguranta si mai linistita. dupa ce nasti si te refaci, incepe formalitatile de divort. acest om nu este cel langa care iti doresti sa traiesti sau sa creasca fetita voastra. mai bine fara tata decat cu un abuzator urlator violent prin preajma.
vad ca locuiesti in Rep. Moldova. exista legi care ar putea sa te protejeze/ajute ? politia intervine in situatiile de abuz domestic ?
Elissa8888 spune:
stiu ca toata lumea are probleme si la toti le este greu.... dar toti avem nevoie de sustinere........
hotarasem azi sa plec(parintii sunt la doar 50 km distanta), dar am descoperit cu stupoare ca mi-a luat cheile de la casa ........ tot mi-a trimis mesaje "sa nu aleg calea cea mai usoara", "sa nu-l parasesc, ca el oricum nu ne va lasa in pace", "sa nu exagerez".
vine acasa in vreo ora-doua, am sa incerc sa fiu calma si sa vorbim, dar nu-i exclus ca iar sa urle.
la capitotul politie/lege nici nu vreau sa vorbesc. la noi, daca chemi politia pentru ca urla, poti primi amenda, ca i-ai deranjat fara motiv. nu m-am gandit pana acum sa apelez la ei.
CorinaDani spune:
pana vine el acasa, cheama pe cineva din familie, sa nu fii singura cand il vei infrunta...cine stie, poate vine pus pe scandal sau baut si te loveste sau mai stiu eu ce...
XIO spune:
Nu iti spun cum sa faci, iti spun cum as proceda eu , ca fiecare suntem diferiti .
As pleca si gata.
Din acte ai povestit este un om care e interesat doar de el, ca altfel nu ar face aceste scene care clar te afecteaza si pe tine si pe copilul vostru.
Spui ca prietenii si familia iti spun sa il ierti si sa nu lasi copilul fara tata. Daca pleci, tu nu lasi copilul fara tata, ca se termina doar relatia de casnicie dintre voi doi, nu se termina si relatia tata-copil.
Intre 2 oameni maturi care cunosc isi cunosc scopul, copilul va avea intotdeauna un tata si o mama, indiferent daca tata si mama sunt casatoriti, despartiti, divortati sau recasatoriti.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.
Alizee spune:
Daca vezi ca nu ai cu cine sa te intelegi, vorbeste la modul f serios cu familia ta sa te ajute.
Daca acum face crize de nervi, dar dupa ce va veni copilul pe lume, care va va da toata linistea peste cap ?!
Este un terorist care se bucura din plin ca are pe cine teroriza.
Nu se merita sa ramai langa o asemenea persoana.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
cleo78 spune:
Gandeste-te la:
1.daca tu, om major te simti abuzata in mediul asta, copilul cum se va simti?
2.Voi doi nu sunteti o familie acum. Cu copil, fdaceti dintr-o data o familie?
3. el acum te jigneste. Dupa nastere, acnd o sa ai nevoie de odihna si liniste sa poti face lapte pt alaptat, cum va fi?
4. tzipa la tine la o simpla vorba, cum crezi ca v-a rezista cand va plange copilul continuu jumatate de noapte?
CE as face eu:
-inregistrez pe telefon cum injura/cum vorbeste; mesaje , tot etc
-as face rezerve financiare de care sa nu stie
-as discuta cu familia si le-as arata dovezile
-daca nu ma sustin, as discuta cu ginecologul/moasa de la spital despre alternative pt mamici abuzate/fara casa; -as intreba al fel la protectia copilului - mai sunt asociatii care ajuta/sustin/ofera logistica: legi, psiholog, pasi, drepturi.
Te-ai intors o data, el va merge pe ideea ca te face sa te razgandesti inca o data. Ca de, ii merge cu tine....
I-as pune conditii: raman cu tine daca faci evaluare psihologica si tratament pana vine copilul. Are 2 luni sa se trezeasca din mizeria in care sufera; chiar daca el se va schimba, ai nevoie de solutie de urgenta.
coracora spune:
Inca o idee pe langa cele primite deja: daca familia e asa "miloasa" in ceea ce-l priveste, cheama-i pe toti sa discutati problema. Poate se mai rusineaza si el daca e confruntat de mai multa lume cu atitudinea lui aberanta! Puneti-va toti la masa si nu va ridicati pana nu promite solemn parintilor tai ca va inceta cu tampeniile pe care le face.
eumada spune:
Cora,tu vb de o tara normala.Daca in Republica Moldova politia da amenda celui batut, ca i-a deranjat,ce spui tu sunt doar simple vorbe.Acolo totul e pe dos si totul este ca in vremea comunismului,poate chiar mai rau.Acolo(nu vreau sa supar pe nimeni dar acolo,din punct de vedre al legii este undeva prin anii comunismului sau ma rog,pe vremea celui care trimitea in Siberia pe oricine ar fi comentat.Nu s-a schimbat decat timpul...atat....ei au ramas in loc.De asta sarmana femeie nu prea are ce sa faca....Poa` sa o bata bine si sa spuna ca i-a furat ceva sau sa inventeze orice...offf sarmana micuta in ce familie va veni....putem doar sa ne rgam pentru ea...atat.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098