Brumarei. N-D(94)- Bravo uratica! Bravo marypop74!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Mary

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

nastere usoara mary , bebe sanatos si recuperare rapida !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanca78 spune:

Buna seara fetele!

Felicitari noilor mamici! Bravoo

Si incurajari pentru cine urmeaza (adica si pentru mine )

Mai ales, incurajari pentru Mary

Rania, curaj! Imi pare bine ca inteleg ca, de fapt, totul este in regula.

Am citit si eu astazi povestea lui Ralu a noastra! Wow... pe mine m-a impresionat si m-a incurajat foarte mult! Eu mai am putin (cred - am 39 de saptamani ) si imi doresc macar sa incerc sa nasc natural, asa ca ce a povestit Ralu ma intereseaza in cea mai mare masura. Ralu, bravoo! Situatia mea nu e nici pe departe asa complicata, in sensul ca e prima nastere, dar chiar si asa doctorul cu care am sa nasc (un doctor cu foarte mare experienta si multe paciente, sefu' de la acel spital) spunea, glumind numai pe jumatate, ca se mira cand mai gaseste pe cineva care vrea sa nasca normal, asa, fara munca de convingere . Oricum, mie mi se pare ca gasesc destula intelegere acolo, desi este un spital de stat (eu cred ca tocmai pentru ca este un spital de stat mai sunt de acord si cu nasterile normale - parerea mea). Tot dr spunea ca o stea in mod special cu mine, pentru ca ei incurajeaza nasterea naturala...

Asa... v-am povestit tot ce-mi trece prin cap... acu' ma duc sa va 'traduc' cu alte subiecte de pe forum, in cautare de ceva informatii! De fapt... naste sau a nascut cineva la Filantropia?

Pupici, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Mary

Ma bucur ca Vanessa e bine...Dana multumim ca ne-ai tinut la curent

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mary, nastere usoara si recuperare rapida, bb sanatos si papcios!
ivanca, eu zic altfel... depinde de medic (comoditatea acestuia, banii pe care-i ia etc, sunt multi factori) nu de spital, ca e de stat sau privat.. eu am nascut la privat prima data si tot la privat nasc si acum.. si da, nasc natural, nu a incercat dr mea nicio secunda sa ma descurajeze sau sa-mi 'vanda' o cezariana.. bafta si nastere usoara, naturala!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

buna seara,

Felicitari Rania!! brumarica Vanessa bine ai venit! Ma bucur tare mult ca totul a fost doar o alarma falsa si ca bebelusha ta este bine! Sa creasca mare si sanatoasa!!

Pe de alta pate sunt revoltata... ce dr sunt aia care nu iti explica clar de ce pun pe bebe in incubator? si te lasa asa sa te perpelesti cu orele? Rania, poate ca trebuia si tu sa ii chestionezi mai agresiv... eu nu i-as fi lasat!!

Felicitari Uratica!! Bebe Gabriela bine ai venit !! Sa cresti si tu mare, sanatoasa si voioasa! ce nume frumos, Gabriela

Dana bine ai revenit acasa. Proaspetele mamici ce faceti? cum va descurcati? asteptam vesti in continuare...

Ivanca sa ai o nastere usoara, naturala!!Felicitari pt alegere

Aris, cum mai stati cu mucii? au trecut?

Mary nastere usoara maine!! Recuperare si adaptare usoara cu bebele!!

39+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Buna dimi!
AMR 25 zile...
O saptamana insorita va doresc tuturor!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neata
o zi si o saptamana grozava va doresc.

bianca - merci pt intrebare da, e mult mai bine, a ramas cu ceva tuse de curatare dar e bine si azi merge in sfarsit la gradi
tu ce faci? nici un semn, nimic nimic?

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata si o
Aris, zici ca i-a trecut tusea piciului? Lasa ca l-a apucat pe al meu . Peste saptamana a mai tusit, dar asa, de 2-3 ori peste zi, dar de sambata s-au intensificat, ieri la amiaza nici nu a putut sa doarma, cum s-a intins in pat cum l-a apucat. A fost la inceput seaca, apoi combinata, acum mi se pare ca e productiva, ceva de genul..ca si cum s-ar rupe. Dar nu are muci, nu febra, nimic. L-am tinut azi acasa, i-am dat un ceai cu miere...si sa vedem...
Hai Mary! Nastere usoara!

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 35 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Neata ,

Diana saru-mana de cafeluta, multa sanatate lui Stefan
Mary nastere usoara si bb sanatos si frumos

iulia bine ai venit, nastere usoara si bb sanatos si frumos, nu trebuie sa-ti faci probleme de galerie...noi tot aici vom fi chiar si dupa nastere

Andreea 35+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput