MONTIGNAC (164) ...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna dimineata dragele mele dragi .... asadar va place ca vin sa va scutur din cand in cand nu ??? pai cum altfel vad ca altfel nu se poate ... daca va las iar ajungem topic de plngacioase care se lamenteaza continuu fara a face nimic

btz_ovi ... of ce nikname ti-ai pus ... mi-e tareee greu sa-l scriu (asta ca o paranteza) .... ma bucur ca nu te-ai suparat pe mine, nu aveai de ce defapt iti doresc binele, si ai decis ca sa urmezi acest stil de viata sanatos alaturi de noi si ai intentia de a te schimba in bine
foarte bine ca te-ai mobilizat si papi gustarile ... e bunnn compot de cirese fara zahar, la fel poti cate un mar, pomeloo ... 10 migdale sau nuci , un iaurt, o felie de urda ... io stiu ... ceva solid care sa fie acolo in stomacel si care sa amageasca stomacul pana ii dam pranzul de exemplu nu va fi foamea asa mare la pranz si nu papi asa mult daca ai si gustare

brandusik ciupercile cu carnea macinata le-am facut in tigaie wok ... super ies
ieri am gatit pentru doua, trei zile ... si am facut asa
- vinete umplute cu o umplutura din: carne de curcan, ceapa, patrunjel, morcov, ou ... coapte in cuptor
- chiftele din carne de curcan, miezul de la vinete, ceapa, morcov, ardei, patrunjel , ou ... coapte in cuptor
-mancarica din pipote, inimi de pui, ciuperci si frunze de patrunjel in wok facute
- pulpite fierte scazute , neprajite (cand a scazut apa a complet am oprit focul) ... langa astea muraturi voi papa si atat
- broccoli fiert cu ficatei la gratar ... asta am papat aseara si mi-a mai ramas o portie si pentru azi
v-am dat idei ????

ninha draga asa asa, mobilizarea .... hai ca poti , am incredere in tine pup plangaciosul ... poze nu ne pui sa-l vedem si noi

cge corect, asa trebuie sa facem, gatim pentru toata familia la fel ... ce punem pe masa aia papa nu ??? ... mi-ar placea sa ne scrii zilnic te pup

puisorule tareeee bine m-ai completat te pup si-ti multumesc ca-ti faci timp sa scrii atata aici , informatii pretioase oferi montignacelor
de prajitura intrebam ca imi fac idee pentru craciun ... vreau sa fac si eu ceva dulce baietilor si inca nu stiu ce ... deocamdata ma gandesc la ceva cu gelatina, frisca , fructe ... da mi-ar placea si ceva cu cioco
ceva biscuiti vreau sa fac si eu ... tu ai facut parca ceva nu ??? saratele ... sau nu tu ???

andanii

2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

andani io am facut saratelele de pe culinar anu trecut..cele cu tarate si cu brinza http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/20161/Retete-Montignac-Saratele/ ..ies ..ca veni vb cred ca o sa le fac si eu anul asta de craciun..yuhu ca abia astept sa ajung acasa

mie mi-ai dat idei...o sa fac ceva ciuperci cu carne de vita la cuptor(ca am in congelator niste cubulete de vita

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

brandusik ... waw ce bine arata saratelele ... o sa incerc si eu sa fac un sfert de portie sa vad cum ies

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

io spun sa le faci la portia de acolo ca nu ies multe...cum spune si acolo 2 tavi..da asa rasfirate si depinde si cat de groase le faci..io atunci parca am facut portie dubla si au iesit 2 tavi...dar am pus numai 150g unt si smantana mai multa...adik nu-ti inchipui ca ies gretoase sau mai stiu eu ce ca nici nu le simti..si tin minte ca atunci faceam experimente pe cei de la munce si tot ce faceam monti le duceam si lor...si nu o comentat nimeni nimic

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

O sa incerc sa fac brandusik si vad cum ies ... ei acuma nu azi ... nu stiu cand o sa le fac , da mi-am notat, le am in plan ... acolo am vazut ca faceau si cu chefir, sau cu ulei de masline in loc de unt ... oare cum sunt asa
puisorule si tu ai facut am vazut acolo

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor monti!
Lipsesc motivat, am o perioada mai aglomerata, copil bolnav, concursuri, conferinte...

Cateva zile am fost ne-monti si nu prea mi-a placut, nici organismul nu a fost la cote maxime.
Asa ca de 2-3 zile sunt cumintica, chiar incerc sa mananc cat mai natural si alimente in stare cruda, ceva de genul raw-vegan, dar nu 100%.

Meniul de ieri/azi:
- mic dejun: mar, lapte de susan/smoothie
- pranz: smoothie legume cu diverse seminte/ salata de legume cu seminte, sunca monti si mozzarella
- pastrav la cuptor, brocoli cu cascaval ras, mujdei de usturoi/ mancare de telina raw, prajitura de susan, lapte de susan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ce dor imi e sa stau la barfa cu voi

va pup fetelor
vad ca sunteti conforme si va felicit din suflet pentru asta.
si eu sunt...dar mi-ar place sa fac si ceva sport...insa nu mai am timp fizic si pentru asta...am o perioada extrem de aglomerata la serviciu si acasa.
dar am inceput curatenia generala...inseamna si asta ceva efort,nu???

am pus la marinat niste pulpe de curcan azi si le fac maine la cuptor.

ma duc la treaba si va doresc o seara frumoasa.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Seara buna. Ma tot straduiesc sa va zic si eu cate ceva, dar azi copilul meu ast mic, nu vrea sa doarma. E cineva care vrea copil la schimb? Ninha? De azi dimineata pana acum nu a dormit nici un minut, nu vrea. Cam vioi la 1 an si 3 luni.

MD- apa, pere
Pranz linte
G o felie de paine cu gem de gutui- am facut eu ieri cu fructoza
Seara- orez cu legume, sper sa ma trezesc un pic si sa merg sa fac.

E ok ce am mancat?

Orez e ok integral, ce tre sa caut? ca am vazut la mega image, mai multe feluri de orez. Se vede ca nu-s pasionata de orezarii, dar de post, e foarte bun si el.

O seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna seara fetelor

Cge sa faci tarta Puisoarei...Este super buna
Eu am facut ca si Puisoara am pus piept de pui fript,ceapa,ciuperci ,cascaval,branza si ce mai era pe acolo.Sa nu faci cu mezel ca o strici.

Puisoro am facut drobul Gabitei Cara .Alta bunatate

http://gabrielacara.blogspot.com/2011/06/drob-de-ciuperci.html

Azi am papat:

md:drob cu ardei si branza feta
p:fasole cu ciolan afumat
c:3 oua omleta cu 1 carnatel si 1 ardei rosu-cam aiurea pentru o cina...

Insist cu drobul si tarta ....buuune

Andanitzo

Va pupez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Fetelor sa va uitati un pic la chestiile astea...
Au ceva neindicat in ele?

Burgulul ala...

http://gabrielacara.blogspot.com/2009/03/kibbe-prajit.html

Si ceva bun pentru fetele fara inspiratie...ce ziceti?

http://gabrielacara.blogspot.com/2009/06/chiftelute-de-pui-cu-mozzarella-in-stil.html

Pentru post tocanita asta si mai sunt cateva in dreapta paginii la Vegetariene:

http://gabrielacara.blogspot.com/2011/06/ghiveci-de-legume.html

Mergi la inceput