Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi sa va traiasca sarbatoritii La multi ani, sa fie sanatosi mereu, norocosi si numai bine sa le mearga Cum a fost la tara?
Bumbi insanatosire grabnica lui Sebi
Miha sanatate lui Tudor
Silvi sa va bucurati sanatosi de covoare
Gio unde esti?
Ana
Eu am colindat astazi sa cumpar cadoul pt Angelo de ziua lui. I-am luat o geaca groasa de iarna pt ca cea care o are, se facuse fleasca atunci cand am fost in parc la zapada. Am vazut ca nu tine fasul asta. Am mai luat 3 tricouri cu gluga si un jeans. Jucarii, nimic de data asta. Am cumparat si ce trebuie pt tortul de poimaine Acum sa vedem ce imi iese Mi-am luat si eu o geaca trei sferturi din fas lucios negru. Este practica pt ca are gluga si eu nu port nimic pe cap iarna Pana la urma nici cu cizme nu m-am ales si nici cu combina muzicala

Andreea imi place, este dezghetata, stie ce vrea, este simtita, are grija sa fie ok camera unde sta cu robert. Le-am cumparat si lor cadou de Craciun in limita posibilitatilor. Pt. Robert un portofel iar pt Andreea un port fard, un set frumos de sosete groase si o papusica mica ( toate cu motivul Hello Kity pt ca-i place foarte mult )Pe langa astea am pregatit la fiecare cate o punga frumoasa de cadouri plina cu dulciuri, portocale si mandarine .

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun: pe 10 ian. avem bilete la circus Krone in primul rand De ziua lui Angelo, e nasol ca Giorgos lucreaza si ajunge abea seara acasa

Mergi la inceput

Un cadou pt fetele din diaspora

http://www.cool-itv.net/

Sa instalati sopcast 5 ca sa puteti vedea canalele tv din Romania Acum sant pe Romantic tv, numai muzica veche buna pana acum. Romantica, de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Maraki- Asa imi place de tine guresa.
Sa te bucuri de cumpraturi si te cred ca etsi incantata ca Andreea e fata buna.
Eu le iau multe dulciuri de Mos NIc, iar de Craciun doar simbolic. Au avut fiecare doar cate o punga de bomboane (bule) de pus in pom. Ea cu Hello Kity si el cu Cars...Faza tare a fost dupa-amiaza, cand am gasit-o iarasi sub masa cu o bomboana si nu stiam de unde, ca doar erau agatate de acum sus in pom...De fapt, atunci cand s-a ascuns prima data cu ele, isi lasase si provizie cate una in fiecare cizma. ( a tinut minte ca acolo se pun dulciurile). NUmai traznai face.

Bumbi- Sanatate multa!
Cosmi- Voi chiar va simtiti bine la tara.

Daca ar fi amandoua la Cluj, ar putea pune fetele de un troc de covoare.

Giova- Tot chefuieste ca nu mai da niciun semn....Cam asa si Iuliana.

Noi am hotarat sa fie Sarbatorile copiilor, asa ca am inceput in forta in Ajun cu o vizita la Disney ca era soare cum n-am vazut in ultimele 3 luni. Au fost baietii la fim, se duc in doua zile la un mare parc acvatic cu piscine cu valuri si tobogane ca aveam bilete luate si expirau la sf anului http://www.aquaboulevard.fr/aquaboulevard.html#/homePage iesim cu prietenii si cam asta-i programul nostru pentru zilele astea. A..m-a mai tarat barbatul la primarie sa ne inscriem pt votarea de la anul...Nu-s eu ambalata cu asta, dar fiecare cu damblalele lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput