Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
dia_tm spune:
Craciun Fericit!!!!
La noi pana acum se anunta un Craciun foarte placut - s-a reparat si centrala, la dr. a fost totul bine (din ianuarie pot sa-mi reiau activitatile cotidiene, inclusiv serviciul; bebelina e ok, creste si e in grafic); ieri ne-a vizitat si Mos Craciun si a fost foarte emotionant pt domnisorica noastra ...
Multi pupici si cele mai calde urari pentru zile reci de iarna!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
maraki spune:
La multi ani dragele mele internaute cu spiridusiCraciun fericiti si multe imbratisari de la noi
Dia ma bucur pt vestile bune Sarcina usoara cu bebelina sanatoasa
Feetelor la noi de 5 zile s-a stricat cablul tv pe toata strada Ne-au lasat nemtalaii de Craciun fara canale tv. Asteptam miercuri sa vina sa repare
Merg sa ma pregatesc sa plecam la socrii. Angelo a fost super, super incantat de cadourile primite Va pup si va doresc pofta buna
andiaroro spune:
Craciun fericit!
La noi a fost cu peripetii.
Anastasia a infascat punguta cu bomboane de pom cu printese si a disparut...Unde?!
In bucatarie, pe intuneric, sub masa...ce buuuna era ciocolata.
Alex zice ca e cel mai fericit, pentru ca jocurile, pe care le-a primit Anastasia nu o prea tenteaza, asa ca tot el se joaca cu ele.
In cutiile mele, am gasit o esarfa suuuperba (zici ca-i pictata...poate chiar e) si o rochie..
maraki spune:
Woww Ana ce super tare este Anastasia Parca o vad ascunsa sub masa cum mananca bombonele Deci avantaj Alex e? Asa si Robert, in fiecare an mananca o gramada din dulciurile primite de Angelo.Dimineata Angelo nici nu a fost curios sa se uite in punga cu dulciuri Si-a aruncat o privire, a spus ca sant dulciuri si acolo a lasat punga. Sa porti sanatoasa rochita si esarfa Super cadou
Eu sant in dilema; mi-au trimis parintii 150 euro cadou de Craciun, vreau si cizme dar parca mai mult ma duce gandul la o combina care sa citeasca si mp3-urile. Nu mai vreau sa ascult muzica la cd mic, vreau prin boxe sa simt muzica, sa ma pot desfasura cand sant singura acasa Anul trecut am cumparat microfon pt Angelo ( nu mai stiu cu ce ocazie, parca de ziua lui ) si ma gandeam sa il bag in laptop sa intru pe karaoke. Fetelor va spun ca nici in ziua de azi nu am reusit sa il conectez la pc si sa pot canta cum am vazut o gramada pe youtube.
silvi_2005 spune:
Craciun fericit !! La noi a fost super bine si frumos si linistit, in Ajun aveam totul gata, am hoinarit in oras cu soacra mea pana dupa-masa la cumparaturi marunte prin magazinele din centru . Piticul ramasese acasa cu tati si la intoarcere am avut surpriza sa gasim casa plina de covoare luasem noi unul pt sejur si al meu sot a iesit cu Alain si a mai luat 3 ca sa avem inca 2 in sejur si birou. Seara a venit mosul mai bogat decat ne asteptam, am mancat cu cumpatare si ne-am uitat la comedii romantice. Azi am fost in vizita la niste prieteni si seara leneveala si mai avem o saptamana de vacanta
bumbita spune:
cr#259;bciun Fericit #351;i de la noi!noi suntem de vineri seara la spitalul victor babe#351;.sebi are scarlatinina...a#351;a c#259; ne-am împr#259;#351;tiat unul la craiova,unul acas#259; mai mult singur,în rest cu noi,noi aici...a#351;a a fost s#259; fie...s#259;n#259;to#351;i s#259; fim...#351;i s#259; iesim odat#259;.v#259; pup!
b
bumbita spune:
cr#259;bciun Fericit #351;i de la noi!noi suntem de vineri seara la spitalul victor babe#351;.sebi are scarlatinina...a#351;a c#259; ne-am împr#259;#351;tiat unul la craiova,unul acas#259; mai mult singur,în rest cu noi,noi aici...a#351;a a fost s#259; fie...s#259;n#259;to#351;i s#259; fim...#351;i s#259; iesim odat#259;.v#259; pup!
b
silvi_2005 spune:
Off Bumbita ce rau imi pare, ne gandim la voi sanatate multa sa va vedeti acasa cu bine
MIHA78 spune:
Bumbita, multa sanatate lui Sebi, sa iesiti cat mai repede din spital.
Am avut un Craciun linistit, Tudor ok, eu racita cobza, acum e mama, asa ca am cam fost obligati sa stam pe langa casa.
Nici pe Tudor nu-l intereseaza dulciurile, adica ma rog le mananca dar ca si cadou nu prezinta interes.
Silvia daca-ti sunt in plus exact doua covoare imi trebuiesc mie acum....
cosmi1975 spune:
salutare gagici..mne am intors si noi azi de la tara sa petrecem cu Stefanii nostriitata si papan.La tara a fost bine,s au bucurat de cadouri.Stefan inca e racit dar sper sa i treaca.
Bumbiioff saracutul Sebi..lasa ca trece
pup toate fetele si vb maine