Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR

Diastai cumintica si odihneste

GIO te-ai specializat in dulciuri..gata mi-am pus unghiile

POZE NOI IN DROP!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Cosmi, uite s-a prins de mine chemarea ta, dau eu raportul de dimineata.
Noi am avut un inceput de iarna nasol de tot,4 sapt mi-a fost bolnav Tudor, cu 2 crize de astm, asa ca reluam tratamentul, sunt satula pana peste cap de pufuri, aerosoli si alte cele. Ma bucur ca macar la serbare a putut participa, dar ma gandesc cu groaza cum va fi la anul.
Cosmi am vazut pozele, ai doi copilasi superbi.
Gio succes sa treaca criza asta peste voi, sa va reveniti sa puteti face casuta. Nu e usor, cred si taxele la gradi sunt o suma daramite restul cheltuielilor. Eu iarna lucrez numai sa platesc cheltuieli, traim intr-o tara sa nu zic cum, am 720 de lei factura de gaz pe noiembrie, in conditiile in care salariul meu e ridicol de mic.
Silvia, draga mea, Clujul arata binisor, zic gurile rele ca nu la fel de frumos ca anii trecuti, se discuta doar de ce s-a intampalt cu edilul sef, in institutiile de stat e o atmosfera tensionata de numa, eu astept sa treaca nebunia asta.
Dia numai bine si tie, eu nu mai zic ca mi s-a stricat combina frigorifica, aspiratorul....si ar mai fi, sanatosi sa fim.
Mai intru eu zilele acestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Ana, printesa de Brandusa! Sa cresti mare, sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor, alaturi de fratiorii tai!

Uitati ce am facut noi ieri:
http://ioanapurdea.blogspot.com/2011/12/fursecuri-pt-mos-craciun.html
nu mai am timp sa pun pozele in drops, asa ca v-am trimis linkul direct catre blog.

Miha sa treceti si voi cu bine peste raceli.
ce casuta? Noi ne rugam sa aiba sotul bani de urmatoarele salarii, casa ne-am luat-o din gand. Gradinita copiilor am platit-o in avans pe 6 luni, pana in aprilie ei sunt ok....parca ne pare rau acum, nu stiam ce se va intampla....oricum, Marco nu renunta la gradi orice ar fi...pe Edi il scot mai usor de acolo, daca e vorba...dar speram ca pana in aprilie sa se miste ceva.

fete va pup, merg sa termin prin casa sa putem pleca spre Alba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici..

BEE sa-ti traiasca fata! sa fiti sanatosi si bucrii multe sa aveti!

eu sunt in masina in drum spre tara..am avut si eu serbare la scoala si a fost ff frumos..ma mai duc la munca pe 15 ianuarie

aseara era sa ne prinda papan cand impachetam cadourilee cel mai incarcat Mos Craciunsper sa se bucure.Noua Mosul ne-a dat banutieu mi-am luat geaca ,cizme,caciula,pluovar si o gentutadar Bianca nimici-am luat eu cate ceva fara se stie,a zis ca-mi da banii sa-i iau ceva din italia.

pup fetele si vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Anuka, sa fii sanatoasa mereu, norocoasa si cu multe bucurii in viata

Cosmi sa te bucurii de cadouri
Am cumparat si noi ieri cadoul pe Angelo. Am stat 2 ore prin Toys si nu stiam ce sa cumparam. Vroiam statie de politie play mobil dar cand am vazut cat de mica este si la banii aia...m-am razgandit. 80 euro la reducere dar nu merita. In final am luat un glob pamantesc electronic, are un creion electronic care-l pune pe tara respectiva si-i spune pe ce continent se afla, ce tara este, ce capitala are, probabil mai multe informatii despre locuitori, limba vorbita, animale....inca nu l-am testat. O gramada de bani m.a costat 130 euroi, m-a bombanit giorgos tot drumul spre intoarcere. I-am mai luat un set de lucru manual, sa faca felicitari, sa bata cu ciocanul diverse, doua compartimente sant pt fetite sa faca bratari, coliere... Am mai luat un joc cu diverse imagini si trebuie sa faca figura cu niste piese mici din plastic ( asta este bun pt concentrare ) si un set de 25 culori plastilina care si aia m-a costat 20 euroi
Am vazut ca este in top 10 beyblade si aici.Inca nu am cumparat, cred ca vom lua de ziua lui Aggelos.

Fetelor, socrii astia nu prea sant sanatosi. Le spun ca Aggelos trebuie sa stie ca aduce Mos Craciun cadoul care-l va gasi la ei si...mergem aseara sa il luam de la ei si ce credeti? Cum intru in casa, zice Angelo sa deschidem cadourile. Soacra-mea repede ca nu comand eu in casa lor, am lasat-o sa vb singura Cadourile erau frumos impachetate sub brad iar lui Angelo i-au spus sa aiba rabdare pana sambata seara ca sa isi primeasca cc cadoul.Pai ce a fost frate in mintea lor? Stiau ca vine un copil de 6 ani care crede in Mos Craciun, ei il asteapta cu cadoul sub brad cu 3 zile inainte de Craciun? Vorba lui mama " astia sant, nu-i schimbi tu "
merg sa ma pregatesc de sv, ultima zi si intru in vacanta pana pe 9 ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

In prag de sarbatori va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un MoS Craciun darnic si bun!
Craciun Fericit!
Eu intru in concediu si ma intorc la munca pe 4 ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna!!!

intru si eu sa va urez

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGHI, UN MOS CRACIUN GENEROS, ATMOSFERA DE VIS, BUCATE ALESE SI DIN BELSUG !!!
si sa ne auzim cu bine!!!!!

noi nu suntem tocmai bine...sebi m-a facut aseara febra foarte mare , il doare f tare in gat, are amigdalele umflate, azi la 20 40 avem programare la dr....azi la gradi ne-au anuntat un caz de scalatina...speram sa nu fie cazul.

azi a mers cu dani la servici si edi a fost gradinar....

maine dimi plecam si noi la craiova unde vom petrece Craciunul, marti dimineata revenim, eu voi lucra saptamana viitoare si voi avea co prima saptamana din an.

LA MULTI ANI TUTUROR SPIRIDUSILOR DE PANA ACUIM SI PENTRU CEI CE URMEAZA!!!! ESTE VRMEA LOR!!!! FAC 6 ANISORI!!!! SANATATE MULTA SI BUCURII CAT MAI MULTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Am intrat si eu rapid sa va urez:
CRACIUN FERICIT! Sanatate, liniste si bunastare sufleteasca!
Fie ca sa aiba tolba plina si va aduca tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!Sa primiti cadouri multe, spiridusii toc ce isi doresc sa primeasca de la Mos Craciun!!
Eu se pare ca-s o bugetara norocoasa, in concediu pana in 17 ianuarie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Craciun fericit, sanatate tuturor si sa va bucurati de cadourile primite de la Mos Craciun

Mergi la inceput