Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
silvi_2005 spune:
Haideti la o cafea tare un nespresso fara lapte ca am ramas in pana . Eu am intrat de ieri in vacanta un pic cam fortat ca mai aveam doua zile saptamana viitoare dar Alain nu are centru de activitati ca e inchis asa ca va ramane acasa si eu cu el. Vineri a fost ultima lui zi la scoala asta, am mers pe o ploaie torentiala, tot pe ploaie torentiala m-am dus dupa ce l-am lasat pe el sa ii cumpar de la bulanger doua tarte cu zahar si un suc sa faca o mica petrecere cu copii. Zici ca se apropia apocalipsa in zona, am condus pe langa rauri aproape iesite, am mers pe strazi inundate de mi se aprindea martorul de la baterie si tiuia masina nebunie mare tare usurata am rasuflat cand am ajuns acasa. Azi merg la un magazin de bricolaj si mai cumpar ceva vopsea si un lipici de lipit tapetul si il iau pe Alain si mai biduim la ap vechi ca timp nu am avut si in 29 in predam si parca vad ce carcotasi sunt aia.
Liliana am vazut pozele voastre , super sunt tu arati f bine, ai slabit super frumos si zici ca ai intinerit 5 ani chiar se vede si chiar conteaza sincera sa fiu ca si la mine si la Maraki a fost f vizibil bravo si tie si tuturor care reusesc. Pitici tai sunt superbi sa va distrati frumos in continuare de sarbatori.
Cosmina deci voi plecati de Craciun, super ca iesi din si ca mai scapi de treaba frumoase cadouri a primit Bianca nu stiu daca ti-am zis mi-ar placea si mie
Iuliana tu cu dentist ? si eu am fost vineri si pt o plomba, doua radiografii inainte si dupa si detartraj am dat 118 euro sincer mi s-a parut mult, nu mai stui preturile din Ro dar stai ca al plomba e numai prima parte ca mai am etapa 2 in ian la sf.
Ana asa cum vb si la tel, m-am delectat cu pozele tale. Am o caruta de povesti dar te iert in we ne auzim noi de luni incolo ca intru in vacanta fortata
Giova deci te specializezi in dulceturi eu daca as fi in Ro as face o firma mica de facut condimente naturale, conserve de sezon prajiturele cu arome bio, cum a scos Radu Popovici condimentul lui dulce -iute uite ce succes are. Daca iti place cum ai si timp ai putea incerca ca nu te-ar costa nimic si apoi distribui prin magazine is patiserii. Eu dupa ce etrmin scolile astea daca raman in domeniu ca mi se pare greu asa ceva vrea sa fac, cu mici chesti facute la mine is distribuite si eventual gatit si distribuit cu o retea de catering.
Gata am fugit la treaba, revin ai pe seara.
toanca spune:
Salutare.
Baietii mei se joaca cu XBOX-Kinect, iar eu stau si zac in canapea.
Am fost de am acontat ziua de nastere a lui Matei; pana la urma o sa o facem la Kidy Land, sambata - pe 7 ianuarie.
Silvi, da, ma omoara dentistul asta; am avut o lucrare cu 4 elementi din portelan - 600 de Euro.
Acum e pusa provizoriu, iar marti trebuie sa ma duc sa o cimenteze definitiv.
In rest, nu prea avem noutati.
Maine incepe o noua saptamana de munca; ma consolez cu gandul ca mai merg 4 zile la munca (ca pe 21 decembrie mi-am luat liber ca are Matei serbare), dupa care pana pe 4 ianuarie intru in concediu
cosmi1975 spune:
neata gagici...eu imi beau cafeaua si mai citesc pe aici.
Ieri am luat sotul din dotare si da-i prin magazinede pe la 10 pana pe la 15.Era asa aglomerat de ziceai ca azi e Craciunul.Pana la urma am luat pentru Stefan un joc sau ce-o fi alaRazboiul celor 3 lumi(parca)...ceva ce seamana cu bakuganele dar mari,cu telocomanda si piese de schimb si ,,patura,, cu puncte.Pretul pe masura 180,toata lumea cumpara prostia asta.Dar daca copilul si-a exprimat dorinta asta e.I-am mai luat 2 dvd-uri cu desene dublate,laptopul ala comandat pe site,romano-englez...o sa-i mai iau 2 bladebadurisi gata.
Problema acu vine....ce-i iau Biancai..ma gandisem sa-i iau un ceas mai pentru varsta ei,dar au niste preturi.Vedem.
Pentru mine mi-am luat ceva de imbracat..sotul se uita la o tabletace naiba imi trebuie mie.Clar ca este pus in dificultate pentru ca trebuie sa faca pe Mosul fara sa-i spun ce -mi doresc.
Toanca asadar te-ai hotarat pentru ziua spiridusuluiastept si eu detalii.Hai ca mai ai un pic si vine vacanta.
Silvii ce vreme si la voi...la noi zici ca vine toamna,nu.mi place deloc.
Teolinda o sa pun poze cu ,,capra,,...mortal a fost.
pup fetele si ..revin
andiaroro spune:
O sa-i trensmit hartistului aprecierile voastre.
Recunosc, si pe mine m-a uimit tehnica profesoarei, care a reusit sa-i invete atatea intr-o ora pe saptamana (in rest fac dans contemporan) doar din septembrie si cu 2 sapt de vacanta in nov. Dar e mana de fier, cum inchide usa se mai aude decat vocea ei, cum le bate din palme si ....pianista.(am gasit pe net aprecieri de la foste eleve, carora le preda baletul in 75).
Giova- In general sunt clase de 20. Ei sunt 6 (ca sa suplineasca faptul ca fac doar o ora pe sapt). 4 de clasa 1 si 2 (Alex cu fetita din fotografii) de clasa 0. Intre timp 2 fetite mari au renuntat (una si-a rupt mana si pe alta cica o dor piciorele de la exercitii)
Asa e ca sunt bune dulceturile. Eu am mereu in frigider 3_4 borcane din diverse fructe ramase cu arome, pe care le tot incerc. Nu stau sa le fierb mult, ca le mancam repede, zahar pu putin , in functie de combinatie si consumatorii sunt, in general multumiti. Daca ii vad ca nu li se pare combinatie ideala, trag repede o prajitura cu coca rasa sau cu gem si bezea cu borcanul respectiv si mai adaug nuci sau migdale sa imbunataesc gustul si trec la alteexperiente.
Lili- E bine ca v-ati gasit fericirea cu locul de joaca..Acum sunt mari si vor sa invite cate mai multi copii..
Cosmi- Bine ca o rezolvarati cu cadourile...Si mie mi s epare complicat cu cadourile pentru copii mari. Eu ma pregatesc cu mult timp inainte .
Lasa, Iuliana, s-au dus banii, dar cine o sa aiba un zambet frumos.
Silvia- Furtunile alea fura si la noi... N-am scapat. Au carat intr-o veselie crengile cazute pe alei in padure. Ca padurea de langa blocul nostru e in nu estiu ce trasee sportive soi nu avea nebunii pe unde sa mearga.
Maraki
G_I_O spune:
OF....AM SCRIS DITAMAI MESAJUL, S-A LUAT ODATA CURENTUL DAR NU L-AM PIERDUT.....insa cand s-a luat a 2-a oara, gata a fost.
Neatza si de la mine!
eu ma lupt cu geamurile din living, si mai am usa de la balconul bucatariei si gata cu ele. Perdelele sunt la masina, diseara cand vine Clau le pune sus.
am umblat disperata dupa arena aia pt beyblade. noroc ca la metro au fost ieri reduceri si asa am reusit sa o mai gasesc acolo, chiar mai putin decat se vindea in Real sau Noriel.
Marco cam are cadourile luate, Edi nu prea, dar cum nu stiu ce sa-i cumpar...mai bine ne sarim pe noi si pe sora-mea si-i pun banii la "ciorap". si asa primeste de la restul nu stie el ca l-am sarit noi, mai ales ca sorella e si plecata.
Cosmi ce ajutor de nadejde ai in Bianca! Super! ma bucur ca serbarea a iesit ok. si ce socru harnic ai, lasa ca-l ajuta si prietena lui, nu?
Mai la Roma am merge amandoi, dar la ce prost stam cu banii....vom calatori virtual.
Multi invitati? pai nu pot da invitatiile doar la anumiti copii din grupa lui. si asa sunt 12 parca, asa ca le dam la toti si sper sa nu vina toata lumea.
Tableta si sotul vrea, i-as fi luat dar anul asta ne sarim din cauza finantelor cu cadourile...si asa trecem prin cel mai greu moment financiar de cand ne stim....si zau de stim cum s-o scoatem la capat. asta e....sanatosi sa fim.
Lili pai la voi sunt preturi de preturi la spatiile d ejoaca.
la noi e mult mai mult.....49lei/copil meniul (piept de pui pane si piure de cartopfi = apa/suc= tort), daca se depasesc 11 copiii, meniul scade la 44 lei/copil. se mai plateste o taxa de 70 lei ca e sambata petrecerea, 150 lei animator/ora(daca vrei), consumatiile pt adulti le putem aduce noi. tortul e simplu si el vroia cu nu stiu ce personaj...nu-l putem aduce noi.
Cu dulceata ma poti suna daca vrei, eu am urmat sfaturile Anei si portocalele le-am decojit cum am vazut in filmatul pus de Silvia.
Ana am inteles acum cu baletul...oricum, talentat fecior mai ai. poti sa-l lauzi mai des si sa pui poze sa-l vedem.
sa mai imi zici de asa combinatii de gemuri, ca tare bune sunt. eu recyunosc, ca fac cate 6-8 borcane, dar preferatul meu e cel de gutui, capsuni, si asta de-acum. In rest nu fac...primesc de la bunici, parinti.
Silvia nu zici tu gresit...si eu ma gandeam sa ma apuc de o afacere dintr-asta...dar la cate autorizatii de functionare iti trebuie si spatiu....ma las pagubasa.
Iuliana sa inteleg ca ai rezervat si tu pt party? daca stateam la casa si eu faceam loco, dar asa.....
noi ii facem pe 15 ianuarie, caci el va lipsi de la gradi si stiu din anii trecuti ca vin putini copii in prima sapt. de dupa sarbatori.
asa ca profitam ca vine si sora-mea si dupa rev plecam si noi in alba la baieti. pe pitici ii lasam acolo de sarbatori, noi ne intoarcem acasa dupa Craciun.
trimit mesajul pana nu se ia din nou curentul si trec la geamurile mele.
cosmi1975 spune:
neata gagici...m-am trezit de dimineata ca sa fac un pic de treaba ca la 9 vine tipa sa-mi puna unghiimacar de sarbatori sa mi le fac....
Stefan tuseste ,la serbare a cantat foarte tare a dat in raguseala si acum in tuse.Biancai i-a venit CMdupa 6 luni,se pare ca si-au facut treaba homeopatele..Doamne ajurta!
GIO lasa ca treceti voi de pasa asta mai putin placuta(financiara).Tata socru isi fac e treaab a cam singur ca prietena nu sta cu el si nici nu se ,,viziteaza,, stii si tu cum e lume a la tara.El este harnic si face de toate ,asa ca anul asta nu-mi revine sarcina decat sa fac mancare si putina curatenie.
ANA
cosmi1975 spune:
nu stiu ce am facut dar aplecat mesajul inainte sa-l termin
Ana se pare ca doman profesoara stie ce face si daca copiii au si ceva inclinatii...
revin
cosmi1975 spune:
neata gagici cu noaptea in capnu stiu de ce dar ma trezesc foarte devreme si toata ziua sunt nauca
zilele astea sunt ocupata...ma pregatesc de serbare la scoala,mai am de luat cadou Biancai si nu reusesc sa merg la biserica sa ma spovedesc in lipsa de timp,dar de pus unghii mi-am gasit timp
Stefan inca tuseste si acum mai nou e si infundat la nas.Aseara i-a impachetat Bianca cadourile ,cred ca nu ajunge geamantanul mic cu ditai cutiile.
Toanca si mie mi-a venit scrisoarea de la Mosul...ff frumoasa,merita banii
fetelor voi ce faceti?asa ocupate sunteti??ia hai dati raportul toata lumea....poate intra si cuscra mea
dia_tm spune:
eu una nu-s ocupata ...ca oricum nu prea mai sunt stare sa fac mare lucru ...obosesc instantaneu, asa ca stau si vegetez...
am luat ceva cadouri de Craciun - nu cred c-au ajuns in total la 2kg, ca erau jucariute usoare si ceva ciocolata - pai nu mai sunt in stare sa car asa o plasa ...in 200 de metri m-am oprit de 4-5 ori sa las plasa jos si sa-mi revin.
cu net-ul mai greu... de luni nu mai merge centrala ... asa ca in camera cu calculatorul nu mai merg; am fost ieri un pic si-am inghetat bine de tot, de nu mi-am mai revenit deloc pana seara; stau in sufragerie langa semineu (dar e un semineu dragut, decorativ, care nu face fata nicicum...) incotosmanita bine si dardaind de frig.
Cica vine dupa-masa un nene sa vada ca poate face cu centrala ...
Sper sa o mai poata repara cumva...
Am si-aici un laptop...dar nu mi-e deloc comod sa lucrez la el... asa ca mai bine stau cuminte sub patura si ma uit la televizor asteptand sa treaca timpul.
nasol e ca de frig si cu zgomotul facut de aeroterma nu mlai reusesc nici sa dorm...azi-noapte m-am trezit si-asteptam cu nerabdare sa sune ceasul (sa ne trezim si sa facem iar focul...); eram convinsa ca e dimineata...si dupa ce-am asteptat o vreme si nimic, m-am uitat cat e ceasul - 1:15
in concluzie sunt varza de frig si de oboseala si nedormit...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
G_I_O spune:
MARIO si DANIEL
Sa cresteti mari si sanatosi spiridusilor frumosi![
Mirela ce mai faci mami? pe unde sunteti? cum sunteti? Intra te rog si mai zi-ne despre voi.
Dia ai grija de tine, nu mai cara, nu mai sta in frig, odihneste-te pe cat poti si lasa treaba pe seama altora.
Cosmi si ai mei tusesc, dar nu de la raguseala. sper sa nu se complice mai mult.
gata unghiile?
Ieri am facut niste biscuite truffle, tare rapizi si gustosi (cui ii place ciocolata amaruie), azi totusi vreau sa fac niste fursecuri, dupa reteta Janinei, chit ca nu am forme specifice Craciunului.
Curatenia e aproape gata, maine dau cu aspiratorul si cu mopul. asa sunt sigura ca ramane totul curat.
maine plecam spre Alba si speram sa lasam acolo copiii, iar noi sa ne intoarcem dupa Craciun in Timisoara.