Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
cosmi1975 spune:
salutare gagici...eu sunt in curatenie ca eram in urmasi cu ciorba de pui pe foc pt restul familiei ca eu sunt cu postul
G I O super ca sunteti la Alba ,sa te relaxezi sa va simtiti bine...
TOANCA cred ca -l sti locul de joc...cel de pe Sos.Vergului.Este f mare si foarte frumos si sigur am sa -i fac ziua lui Stefan acolo
Ana si Stefan vrea arena,dar habar nu am cum arata
Silviiiii pe unde esti??ia zi-mi te rog o reteta de post ca m-am saturat de cele traditionale
silvi_2005 spune:
Salutare si La Multi ani tuturor romanilor !!!oriunde v-ati afla.
Giova super ca esti la Alba, mai stai langa ai tai,chiar ma gandeam zilel astea ca eu i-am vazut pe ai mei de doua ori anul asta si nu stiu daca am sta 14 zile impreuna,e chiar ciudat...cumnata mea e insarcinata si o sa avem un nepotel pe care o sa il vedem direct la 4 luni...e bine sa iti poti vizita familia mai des.
Cosmina, vrei sa postesti tot postul ? sa te ajute Dumnezeu si sa iti fie de folos eu nu am postit deloc postul asta ...din pacate, asa s-a nimerit. Vezi ca eu am o rubrica cu vreo 30 de retete parca cu mancari de post, asa la repezeala imi vine in minte paste cu legume la gratar, ghiveci calugaresc cu ciuperci de padure, dovlecei umpluti la cuptor, ghocchi cu ciuperci aromate si cascaval de post ...alege tu ce et tenteaza si vezi reteta la mine pe blog, la ghocchi adaptezi tu sa fie de post .
Noi hibernam sub ploi aici in zona, ma bucur ca am reusit sa ne punem cauciucurile de iarna pe ambele masini, am decartat 2000 de euro la amandoua e horror ce scump e, banii cum vin cum se duc nu au halta la noi . In rest noutati nu prea avem e asa liniste in casa si zona asta ca nu imi vine sa cred, tare imi place, va pun poze dupa ce facem bradul. Eu am avut un examen practic la scoala mea de bucatari, a fost super ok, chiar mi-a placut ce retete am avut de facut. La Alain i-am gasit loc la scoala privata la care vroiam dar nu stiu acum de cand sa il duc sau din ianuarie sau din septembrie de cand incepe CP ( clasa preparatoare) sa ne hotaram sa vedem, cu cantina si garderia de dimineata si cea de seara iesim pe la 200 de euro pe luna, scoala in sine nu costa decat 43 de euro pe luna dar e cantina si restul care se aduna, oricum mi se pare rezonabil ca si aici dau acum cam 100 si peste 100.
toanca spune:
Salutare,
La Multi Ani si din partea noastra.
Cosmi, nu stiu locul de joaca....sa caut pe net sa vad daca gasesc ceva...
Silvi, da nu e scumpa deloc scoala.
cosmi1975 spune:
Silvi chiar nu i scumpa deloc scoala.Am sa ma uit pe blogul tau...daca ma ajuta cel de sus sper sa tin tot postul,cu toate ca vreo 2 zile prima saptamana am comis-o
Toanca locul de joaca este peste drum de spitalul Malaxa.Au loc ed parcare si bucatarie proprie...noua ne-a placut tare mult.
i am comandat lui papan si un laptop de jucarie romaano-englez...si-l dorea de mult timp si am gasit o super oferta...nu stiu ce sa- iau Biancai de ziua ei...si daca sa-i fac sau nu petrecere
maraki spune:
Silvi chiar nu-i scumpa taxa pt scoala Noi platim acum, pt gradinita, 270 pe luna
Am fost astazi sa-i cumparam cadoul de Mos Nicolae lui Angelo. Am luat o masca din Star Wars care are baterii si cand vorbeste cel ce o poarta, i se schimba vocea Un joc de carti Uno care are o caseta cu butoane si apasam cand ne vine randul si striga in locul nostru Uno ( banuiesc ca este asa, inca nu am probat ) un joc pt PSP, un ou gigant kinder, un ursulet mos craciun cu dulciuri kinder in saculet si inca o cutiuta de efect cu 4 oua kinder.Initial vroiam playmobil Politzei station dar numai ala costa 100 euroi in afara de dulciuri. Pe joc am dat 36, masca 10 la reducere ca era ultima, jocul pt psp 10 euroi + 20 hartia de impachetat, funda si dulciurile.
Maine poate ajung sa imi cumpar si eu un plovar din ala gen rochita Mi-ar trebui cizme, manusi....cizmele care mi-au placut costau 100 euroi dar nu imi permit acum Manusile ar fi 30, as vrea si vreo 2 dresuri groase dar cu model de efect Sa vedem din tot ce imi doresc, ce voi reusi sa cumpar
voi ce luati la spiridusi?
Silvi, cat mai dureaza scoala de bucatari? Sa fie intr-un ceas bun si sa va ajute Dumnezeu sa fiti bine intotdeauna cu ocazia mutarii Asteptam poze, bineinteles
cosmi1975 spune:
neata gagici....
marakino da ai luat cadouri de Mos Nicolaeeu am luat pana cum doar o carte Primul meu abecedar...f frumos si usurica,pentru varsta lui , un parfum cu The Cars si cam atata.De obicei la noi Mos Nicolae aduce doar dulciuri si fructe.Pentru Bianca n-am luat nikgreu la varsta asta sa-i mai fiu pe plac cu ceva anume.
Maraki..si eu mi-am luat 2 sacouri dar tb sa mi iau ceva camasi sau bluze,dar sa terminam cu mosii sa vedem ce ramane pentru noi
maraki spune:
Buna dimineata de la Germanica,
Cosmi, te-am vazut aseara in pozele din vara: arati bestial!!! Mi-a placut foarte, foarte mult nuanta si suvitele la par Cred ca din tot ce am nevoie,o sa ma aleg doar cu rochita care costa 20-25 euroi si poate un dres misto de iarna Am si eu pusi deoparte 60 euroi, din ce sa cumpar restul? Asta vara am cumparat si eu multe carti si dvd-uri pt prescolari Trebuie sa cumpar un abecedar nemtesc pt Angelo, astia au Ü Ö Ä
Trebuie sa ma apuc de curatenie, am de aruncat o gramada de nimicuri de la Angelo
Saptamana asta vine Andreea, prietena lui Robert din Italia.
cosmi1975 spune:
MARAKI ms de complimentdar nu mai e cazul ca de atunci am luat vreo 4 kg daca nu mai bine...parul este o,,nebunie,, de culori...imi place dar saptamana viitoare o sa mi placa si mai tare ca tb sa ma vopsesc iar
silvi_2005 spune:
Haideti fetelor la o cafelutza ca ploua sie frig afara, eu am umblat ieri toata ziua am fost dupa soacra mea si am mers cu ea la centru comercial sa cautam cadou de mos nicolae, am avut invitati la cina, nici nu stiu cum a trecut ziua azi hibernam eu si Alain ca JP e de garda, nu iesim nicaieri. Cu scoala chiar e rezonabila taxa dar se aduna multe sute de euro ca mai platesc si eu 248 la scoala mea, rata la masina 850 chiria 900 mai bine nu calculez ca ma deprim .
Cu cadourile de Mos noi o sa fim mai retinuti anul asta ca luna asta am avut tare mari cheltuieli cu ale noastre obisnuite si cauciucurile dar asa bine ne simtim aici in casa ca nici nu mai imi trebuie nimic, lui Alain de Mos Nicolaie i-a luat soacra mea 2 perechie de cizmulite si 2 perechi de pantaloni, noi o sa ii mai luam numai niste dulciuri si ceva playmobile mic ca tot din asta isi doreste acum si de Craciun ii ia JP ceva playstation portabil nici nu stiu de care ca nu am fost atenta si gata ceva jucarie , noi ne-am cadorisit de Sarbatori cu o masina de cafea Nesspreso la care ii facea reclama Gerge Clooney si a comandat Jp pe net ceva set de capsule de cafea ca nici nu se gasesc aici in zona in magazine numai pe net, cica e bestiala acum sa vedem ca in 6 ajunge.
Maraki de scoala mea de bucatari, normal dureaza 2 ani eu o sa o fac intr-un an din septembrie pana la sf de mai, in ceva formare adult mai intensiva cu mai multe cursuri. Dupa aceea as mai vrea sa fac si scoala de chef en cuisine care e tot de doia ni dar o fac numai daca pot face tot asa un an ca mai mult nu am chef sa mai stau in scoli plus ca nu stiu ce fac dupa ca eu nu voi putea lucra program normal de restaurant cu seri de la 18 la 24 noaptea . Tu cum esti la restaurant ? Iti place? Tare frumos cadou i-ati luat lui Angelo, mereu ii luati. Scump tare domle la voi 270 de euro aici dau cam 100 si peste 100 pt cantina si garderie lasa ca la voi e mai ieftina macar mancarea si restul.
Cosmina sa porti sanatoasa sacourile sa ne pui poze cu ele lasa cu kg ca bagi tare si le dai joi nu le lasa sa se adune insa. Eu sunt tot la 59, 58 vroiam cadou de Craciun pt mine sa ajung la 55 dar nu reusesc vad ca nu fac sport de 4 luni nu mai am energie nu stiu ce naiba e cu mine ultima oara cand am alergat a fost la mare si era sa imi dau duhul. Vai ca si eu am o lista cat casa de dorinte vestimentare ma tot uit la vanzarile mele private pe net sa vad macar ce este dar eu una pana in ianuarie chiar nu imi iau nimic ca nu mai avem bani si de astea dar in ianuarie imi scot eu parleala.
Maraki de la ce magazin iti iei pulovarul ? si aici se poarta f tare rochite din alea cu colanti si cu curea
Va las ca merg sa mai bag o cafea mare, revin eu in zona azi sa vad daca a scris careva
G_I_O spune:
In primul rand.....
Razvan Gabriel! sa cresti mare si sanatos !
Ioana sa va traiasca baiatul si numai bucurii sa va aduca alaturi de surioara lui!
din Banat!
acum pot sa scriu despre noi....aseara am ajuns acasa, copiii plang dupa bunici.
a fost frumos, relaxant dar un friggggg.....-7 grade ziua. ca norocul de sambata s-a incalzit, dar nici asa cu 12 grade nu e bine.
la noi ploua si e intunecat, urata vreme de decembrie.
Diseara vine si la noi mos Nicolae, adica la copii, ca nu prea sunt finante pt toata lumea.
Ana la noi arene pt beyblade numai de la Hasbro am vazut...aia gri sau rosie. oricum mi se par fragile rau...de calca Edi pe ea, oameni suntem.
Silvia lasa ca noi trebuie sa schimbam o membrana la masina si s-a dus farul xenon, 3500 lei...asa ca ne-a spart.....numai de asta nu aveam nevoie in perioada asta...nu stim de unde sa mai scoatem bani, asa ca a venit la fix.
super ca i-ai gasit loc la scoala lui Alain si ce preturi de bun simt pe langa privatele de la noi.
la voi e frig...la noi zici ca e primavara, sau toamna...10 grade si ploua....
frumos ce povestesti acolo despre scoala ta de bucatari.
Cosmi eu sunt in plop pt Edi de Craciun...la nepoata ii cumpar ceva haine, vad eu...sau ceva accesorii pt mobil. marco are o lista lungaaaa, dar ne-am scos ca am primit ordin de la toti sa-i cumparam noi, ca ei platesc.
Maraki si eu as vrea ceva chestii noi de imbracat. dar cum suntem in buda cu banii....mai bine visez la ceva frumos si nu ma gandesc la dezastrul nostru financiar.
Super cadouri pt. Angelos de mosh.
ai mei doar cate un cadou primesc din partea fiecaruia, mai mult nu putem.
pupici si o sapt. frumoasa sa aveti!