Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Aici iarasi ploua si este urat si asa o tine pentru cateva saptamani.Baietii mei dorm de 1 ora si ceva si eu lenevesc pe net ca nu am chef de facut nimic...desii am dat cu aspiratorul,am schimbat lenjeriile si bagat la spalat. Am facut curatenie miercuri cand ne-am intors si bine am facut ca nu am lasat pe week. ca acum nu sunt in stare de nimic. Mai stau putin si merg sa fac o prajitura ceva...asta fac cand sunt plictisita
...sa vad de care ca nu ne omoram noi prea mult cu dulciurile si nu are cine sa le manance. Imi place sa le fac dar sa le mananc mai putin
...Ahhhha,fac o negresa
! Aia imi place dar,in varianta mai light.
Lavinia,l-am admirat pe tizul mic si este asa scump si frumosssss. Sa stii ca si Eddy cantareste muuuult de ne-a rupt bratele dar are carnea foarte tare,indesata bine...nu este pufos deloc.Eu mor dupa manutele lui grasane si cand vad ca prinde cate ceva cu ele,sticluta sau orice mor de draggg
.
Catank,minunate hainutele. Ai un foarte bun gust. Iar printesica ta Ioana este fenomenala...tarre dulce cu ochisorii aia superbi.
Somleac, fruntea sus si fii barbata! Sunt convinsa ca ai gasit deja solutia potrivit pentru a indrepta lucrurile cu fetita
Rozy,esti o scumpa si imi place mult sa te citesc. S-a trezit Anastasia? Ce ai papat bun??
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
cami La multi ani! pentru Petra, am uitat sa spun sa fie sanatoasa si sa va bucure in fiecare clipa.
ally stii ce am facut eu bun de papa? ce n-am mai facut eu dinainte de sarcina....ca nu prea avem pofta atunci fasole scazuta cu ciolan. am facut asta la cererea insistenta a publicului(adica sotul care este innebunit dupa ea
) si am bagat azi o farfurioaie cu castraveti murati bulgaresti buuuuni
si ciorba de vita ca fara ciorba nu se poate.
pui pe sticla am tot zis ca facem....dar puiul ne asteapta, nu-i graba
tu ce ai mai gatit bun?
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
ioanna ce dolofanica este Rebeca, are niste falcute tare dulce este si la baita
roxy_s spune:
fetelor sa va zic o reteta care a avut mare succes la noi. a papat Anastasia tot, s-a lins pe botic.
i-am facut asa: orez fiert in apa, carnita curcan, cateva feliute de morcov, cateva feliute de pastarnac, o lingura de iaurt si un strop de ulei de masline. le-am blenduit toate si a iesit foarte bun ca mi-a placut si mie foarte tare
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
seara buna fetele..azi am colindat magazinele sa=i intolesc de iarna..a fost un chin cu vlad dupa noi ..daca mai trebuia sa si probeze ceva e jale am reusit doar o geaca sa=i luam, maine ne incercam norocul cu cghetele..
nu mai stiu ce ati discutat..am retinut doar de somleac..ce sa zic, greu rau cu cei mici dar mai greu cu cei mari..eu zic sa te consideri norocoasa ca a venit la tine sa-ti spuna parerea, era mai rau daca fugea la altcineva sa se destainuie..ea ti=a intins mana, tu nu ramane decat sa o accepti..spune=i ce asteptari ai tu de la ea si sa=ti spuna si ea la fel..tu incerci sa=i respecti parerile si ea trebuie sa le respecte pe ale tale..n=o fi foc cu un 5 daca nu se mai repeta..eu i=as cere si parerea ei la ce s=a intamplat daca totusi sustine ca a invatat..dar nu autoritar sau dojenitor, ci prieteneste..eu privesc din prisma unei libertati f mari care am avut=o, practic ai mei n=au stiut de mine cat am fost in scoala, ce note am sau ce teme sau mai stiu eu ce..au avut incredere deplina in mine, iar eu n=am fost genul tocilara, adica selectam ce=mi placea, eram as la mate fara sa ma preocup prea tare, dar nu=mi placea geografia, invatam pt o nota..medie..nu eram pro pentru notele 9=10, nu eram de acord cu cei care invatau pt note cate putin din fiecare doar ca sa dea bine in carnet si de fapt nu ramaneau cu nimic..si ai mei m=au lasat in pace chiar daca nu era carnetul plin de 10..eu as incerca sa=i descopar ce=i place, catre ce e inclinata, ce paote aprofunda din placere..si restul as pune mai putin accent, o nota medie mi s=ar parea multumitoare..
poate sunt prea libertina in gandire, dar asa mi=as dori sa fie si copii mei..daca m=ar auzi soata
te pup si peste vreo 10 ani sa fii aici sa ne dai lectii
sa va spun ce fac acum..un TOOORTTTTTT delicios..
AllyLaur spune:
Roxy,sa va fie de bine! Eu fac fasole scazuta cu ciolan afumat cam o data pe luna ca este preferata sotului...Saptamana asta daca am fost plecati nu am gatit prea mult.Miercuri am facut o mazare cu carne de porc, acum 2 seri o salata beof ,snitele. Iar astazi o supa de rosii ca imi place mie mult de tot si am facut o prajitura care este in cuptor, negresa. Pentru cina trantim cateva bucati de carne de porc pe gratar cu garnitura si o salata. Luni am sa fac o varza cu afumatura !
AllyLaur spune:
Ioanna, am vazut pozele cu printesica. Ce dolofanica este si ce imi place cum zambeste ea la aparat
Este frumoasa foc. Tu te-ai tuns parca ...nu?
AllyLaur spune:
Micky,imi plac sfaturile tale si sper sa fii aici cand am sa cad intr-un mare butoi ca ai o mare calitate de a scoate omul din ”incurcatura„ . La mine nota de baza a fost 8, aveam 10 doar la purtare si la educatie fizica
. La educatie fizica pentru ca am iubit sportul de cand m-am nascut iar la purtare daca stau bine sa ma gandesc in clasa XI-a la liceu am avut nota 8 sau 9 ca m-am certat cu profa de romana ca a dat la intreaga clasa nota 4 la o lucrare ca asa a vrut ea cand a vazut ca ,copiaza vre-o 3 colegi. Si mi-a stricat media degeaba ca eu invatasem...si sper sa nu ma auda Eddy
, am facut-o proasta pe profa. Doamne cate i-am spus de suparare. I-a trecut intr-un final iar in a XII-a cine crezi ca mi-a dat meditatii la romana?:, tot ea
.
Fugggg ca miroase a ars!
roxy_s spune:
ally daca ar fi dupa sot si noi am gati mai des fasole cu ciolan. de fapt, nu stiu de ce nu fac mai des, inainte faceam. de cand cu sarcina n-am mai facut ca nu-mi facea mie bine.
tu faci mancare zilnic? eu nuuu, fac pentru 3 zile acolo. nu am chef sa stau zi de zi in bucatarie sa gatesc, mai bine ies pe afara, fac altceva. cu gatitul mie mi se pare ca atata timp pierd.... si se mananca asa de repede, asa ma enervez
si mie imi place negresa de fapt, ce praji nu-mi place mie....
miki si mie imi plac sfaturile tale
ce tort faci?
eu mi-am facut melcisori cu lapte si astept sa se raceasca. Anastasia dupa ce ca a papat tot orezul a papat acum si iaurt cu cereale. ea a cerut ca ii este foame. ma si mir ca a vrut ea asa repede, ca de obicei etse pauza mai mare intre mese.
cine sa-i mai inteleaga si pe bebeii astia? cand mananca, cand nu vor, cand prea mult, cand prea putin. dar noi ii iubim si asa.