Fetita mea bate alti copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

revin cu o completare

Diana merge in colectivitate de la varsta de 2 ani, intai la cresa si apoi la grupa mica. la cresa am dus-o treptat, in prima saptamana cateva ore, pana la pranz apoi am lasat-o toata ziua, cum am fost sfatuita de doamnele de acolo. nu a avut probleme de adaptare cu colectivitatea, regulile si copiii. la gradinita era iubita de toate doamnele din gradinita, nu numai de doamnele ei, si n-a avut probleme de comportament. mentionez ca are o surioara cu 2,6 ani mai mare.

aici platim 25 $/ zi pentru gradinita, iar eu urmez niste cursuri cu timp complet. din pacate aici nu sunt gradinite pe toate drumurile, sau nu au locuri, si am gasit foarte din scurt gradinita asta. Doamna este foarte amabila si intelegatoare, dar cred eu depasita de situatie. dat fiind ca e afacerea proprie, orice gradinita imi poate spune din pura comoditate sa nu o mai duc in cazul in care ceilalti parinti ameninta ca nu-si mai aduc copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

trebuie doar sa o ajuti sa invete limba si atat.IN FIECARE ZI. nu poate comunica cu nimeni acolo.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput