Asp. optimiste 729!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Yna, poate ar trebui sa renunti la perfectionism. Nu exista viata perfecta, perfectionismul aduce numai probleme. Viata este sa fie enjoyed putin nu planificata in cel mai mic detaliu. Imi place sa cred ca am fost si nu mai sunt o perefectionista, incerc sa ma vindec din greu.( ca alcoolici anonimi ). A fost perfectionismul bun in examene ca am trecut toate examenele date in viata mea...dar in rest perfectionismul este o pacoste. Este o posibilitate de 99.9 % ca o sa ai un copil, ca o sa stii ce inseamna sa fii insarcinata, ia-o usor, conceperea unui copil nu e matematica si nu se prea intampla imediat cand vrei tu. Nu pierde momente importante din viata ta ingrijorandu-te de lucruri asupra carora nu ai control acum. O sa ajungi la 100 de ani cu 5 copii si 20 nepoti si sa-ti para rau ca nu ai mers sa faci trasee pe munti cand ai fost tanara si ai avut timp, ca nu ai fost sa dansezi mai des cu sotul tau, ca nu ai facut x si y. Bucura-te de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

fetele
presupun ca utrogestanul nu influenteaza testul de sarcina nu?
ca mi-a zis sa fac in ziua 14

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Utrogestanul nu influenteaza cu nimic testul, doar pregnylul sau ovitrelul acestea se elimina din organism cam 10 zile, asa ca sa nu iti faci test mai devreme.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara fetele mele dragi, scriu repede ca sunt la un cocktail acum. Toate bune bebe are 8,19mm are activitate cardiaca 143 batai deci toate bune revin duminica cu info mai multe ca maine o sa fiu mega ocupata, spal, calc, de astea, ca dupaia im pleaca sotzu... Va iubesc! Pe toate. Va citesc dar cum la inseminari nu ma pricep nu prea stiu ce sa scriu sa va raspund. Ma rog intens ptr voi si astept cu nerabdare liniutze noi. Alex imi pare rau ptr z1. Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Matei Ioachim sa fi sanatos alaturi de mamica Lia! Felicitari Lia!

Moni.. multi ani inainte.....duminica merg sa fac doar ecografia si pregnylul... o sa vb maine cu dr sa vad la ce ora merg, o sa va tin l curent va dati seama... voi sunteti primele care aflati, cred ca luni o sa fie inseminarea, banuiesc ca la 24h dupa administrarea pregnylului.

O seara frumoasa in continuare, eu imi astept sotul sa vina de munca ca sa mergem la cumparaturi.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Doamne ajuta sa fie cu noroc!!!

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor,

imi cer scuze pentru absenta, am fost super ocupata la servici ,
si am si eu nevoie va rog de un sfat...azi sunt z 25 ..deci oficial suntem in asteptare sa vedem ce rezultat avem si luna asta, problema mea este ca maine ar trebui sa fac o radiografie la un dinte si miercuri sunt programata la o interventie stomatologica , m-a luat azi noapte o durere la un dinte) ..credeti ca daca as fi insarcinata m-ar afecta lucrurile astea ? eu zic ca nu , ca practic nici implantarea daca ar fi ..nu ar fi avut loc nu ? nu stiu ce sa fac..
va pup

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Yna, poate ar trebui sa renunti la perfectionism. Nu exista viata perfecta, perfectionismul aduce numai probleme. Viata este sa fie enjoyed putin nu planificata in cel mai mic detaliu. Imi place sa cred ca am fost si nu mai sunt o perefectionista, incerc sa ma vindec din greu.( ca alcoolici anonimi ). A fost perfectionismul bun in examene ca am trecut toate examenele date in viata mea...dar in rest perfectionismul este o pacoste. Este o posibilitate de 99.9 % ca o sa ai un copil, ca o sa stii ce inseamna sa fii insarcinata, ia-o usor, conceperea unui copil nu e matematica si nu se prea intampla imediat cand vrei tu. Nu pierde momente importante din viata ta ingrijorandu-te de lucruri asupra carora nu ai control acum. O sa ajungi la 100 de ani cu 5 copii si 20 nepoti si sa-ti para rau ca nu ai mers sa faci trasee pe munti cand ai fost tanara si ai avut timp, ca nu ai fost sa dansezi mai des cu sotul tau, ca nu ai facut x si y. Bucura-te de viata!

Bettercy, multumesc de sfaturile pe care stiu ca mi le oferi cu inima deschisa, doar ca eu vad lucrurile un pic altfel. Nu imi planific viata chiar in cel mai mic detaliu ( asta faceam doar in sesiuni, program pe ore, cate ore invat un capitol, in cate celalalt, cat timp fac pauza, cat dorm - si a dat rezultate, ai dreptate!) dar sunt o persoana organizata in ceea ce priveste etapele vietii: de exemplu nu mi se parea OK sa ma casatoresc in anul in care aveam an de treapta la facultate, am vb cu sotul si am facut nunta dupa 2 ani -pt ca sa ne putem ocupa si de logodna si de pregatirile de nunta, cum nu as fi facut nunta peste 3 ani pt ca era anul in care era examenul de absolvire, licienta si examenul de rezidentiatul si imi doream sa ma bucur si de luna de miere pe deplin ( nu ar fi fost foarte romantic sa merg cu cartile dupa mine ). Incerc sa-mi organizez lucrurile in viata, ca sa ma pot bucura de fiecare si ca sa pot sa le fac asa cum trebuie facute! Spre exemplu daca nu raman insarcinata anul asta sau in 2012 si cum vreau sa stau si cu bebe acasa - sa pot sa ma bucur de primele momente alaturi de el, rezidentiatul meu o sa avanseze (sunt anul 1 mai am 3) si ajung la examenul de specialitate, unde trebuie sa invat inainte. Nu vreau sa ratez nici statutul de mamica si nici examenul de specialitate! Daca nu o sa fie bebe anul asta sau la anu, va trebui sa renunt la aceste momente frumoase vreo 4-5 ani, ceea ce nu-mi doresc absolut deloc, mai ales ca vreau macar 2 copii. E foarte complicata viata asta si daca ne dorim mai multe lucruri, trebuie sa luptam pt ele! Exista o zicala: "Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in straita (plasa)!"
Iar in ceea ce priveste conceprea uni copil, un pic tine si de matematica - trebuie calculata ziua ovulatiei daca ne dorim un copilas mai repede- dintr-o perioada de 30z (atat e cm al meu) putem ramane insarcinate doar 12-24 ore ! Dar e foarte adevarat ca trebuie sa ne ajute si Bunul Dumnezeu pt aceasta minune!
Bettercy, iti multumesc inca o data pt sustinere, esti o scumpa!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

buna fetelor,

imi cer scuze pentru absenta, am fost super ocupata la servici ,
si am si eu nevoie va rog de un sfat...azi sunt z 25 ..deci oficial suntem in asteptare sa vedem ce rezultat avem si luna asta, problema mea este ca maine ar trebui sa fac o radiografie la un dinte si miercuri sunt programata la o interventie stomatologica , m-a luat azi noapte o durere la un dinte) ..credeti ca daca as fi insarcinata m-ar afecta lucrurile astea ? eu zic ca nu , ca practic nici implantarea daca ar fi ..nu ar fi avut loc nu ? nu stiu ce sa fac..
va pup

in curand

Radiografia, daca esti insarcinata, afecteaza sarcina, mai ales in primele 3 luni! Deci ai mare grija! Dar interventia nu cred, sigur iti face anestezie locala, si aceia nu afecteaza! Eu as zice eventual sa mai astepti daca sti ca sunt sanse sa fi graviduta luna asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna seara fetele mele dragi, scriu repede ca sunt la un cocktail acum. Toate bune bebe are 8,19mm are activitate cardiaca 143 batai deci toate bune revin duminica cu info mai multe ca maine o sa fiu mega ocupata, spal, calc, de astea, ca dupaia im pleaca sotzu... Va iubesc! Pe toate. Va citesc dar cum la inseminari nu ma pricep nu prea stiu ce sa scriu sa va raspund. Ma rog intens ptr voi si astept cu nerabdare liniutze noi. Alex imi pare rau ptr z1. Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

FELICITARI PENTRU CELE 143 BATAI CARDIACE/MINUT ALE LUI BEBEDOI! E PERFECT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna fetelor!!!
Am revenit si eu,v-am citit zilnic,dar nu aveam ce va spune.Deci am facut un test de sarcina ieri,Clear Blue +,se vedea o liniuta acolo,in culmea fericirii am refacut testul astazi dimineata cu FR si super negativ,Mai avem 2 zile pina vin uratii,astazi am fost suparici un pic,ei un pic chiar o zi intreaga.Am vorbit cu sotul ca ne apucam serios de bebe,in jurul ovulatii o sa facem zilnicAm fost astazi de ciuda si am mai luat teste de ovulatie,offfff 20 de euro erau 25% off,teste de sarcina nu mai cumpar luna aceasta,am in casa un clear blue digital.

Fetelor sa ne fie ultima luna de incercari la proectul bebe,luna viitore toate frumos de minuta la odiseie.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Corina87

Buna fetelor!!!
Am revenit si eu,v-am citit zilnic,dar nu aveam ce va spune.Deci am facut un test de sarcina ieri,Clear Blue +,se vedea o liniuta acolo,in culmea fericirii am refacut testul astazi dimineata cu FR si super negativ,Mai avem 2 zile pina vin uratii,astazi am fost suparici un pic,ei un pic chiar o zi intreaga.Am vorbit cu sotul ca ne apucam serios de bebe,in jurul ovulatii o sa facem zilnicAm fost astazi de ciuda si am mai luat teste de ovulatie,offfff 20 de euro erau 25% off,teste de sarcina nu mai cumpar luna aceasta,am in casa un clear blue digital.

Fetelor sa ne fie ultima luna de incercari la proectul bebe,luna viitore toate frumos de minuta la odiseie.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive

Cori, chiar ma gandeam pe unde esti? Am mai intrebat o data sapt asta, dar nu ai raspuns! Imi pare rau pt testul tau negativ de azi, si eu am facut azi si tot negativ era, poate mai avem sperante, pana nu vin rushii mai sunt sanse, poate e prea devreme!
Tu parca ai avut ovulatia cu 3 zile inaintea mea, nu ? Esti z13dpo?
Te pup! Speranta moare ultima!Nu uita! Poate te-ai grabit un pic cu testele de ovulatie, poate sunt pt urmatorul bebe daca o sa mai fie valabile, dar atat rau sa fie 20 de euro!

Mergi la inceput