de cand introducem olita?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

daca mai citeste cineva subiectul...rog mamicile norocoase..ca asta sunteti daca copii vostri au scapat de scutec pana intr-un an ptr ca le-a fost lor usor sa invete..sau pentru ca ati stiut de la atcnv ce sa faceti?
eu una tot asa m-am luat dupa ce spun altii..si altii pe care i-am nimerit eu mi-au zis ca ..nuuuuuuuu..dupa un an...ce pui copilul pe olita la 6 luni sa "ii iasa sfincterul in afara" evident ca am crezut..ma rog pe scurt..fix la un an am luat OLITA!!! si bebe a facut din prima..adica atunci facea des...daca il puneam si avea de facut..facea, statea etc..DAR na..cand mergeam undeva nu m-am gandit sa luam olita apoi a racit si era f mofturos, apoi tusea apoi a avut varfu cucului rosu si trebuia sa ii pun betadine..ma rog de la 3 ori/zi nu i-am dat-o o saptamana, doua si cand am reluat ...nu mai vrea..acum il rog...tudor? faci la olita? el: NU!..apoi..il dojenesc...e rusine sa faci in scutec, sau pe tine, ma rog ca am incercat fara scutec ziua..treci si fa la olita! el: NU! si nu a ramas..uite asa, am gresit si a uitat si acum nu mai vrea nici sa stea..ce sa fac
voi nu va ganditi ca poate unele mame sutn super ocupate si nu pot pune copilul de 100000 de ori pe zi pe olita..ca daca e mic..tre sa il pui mereu sa nimeresti momentul ca atunci ei fac si des..
asa ca..eu il las o sapt si iar incerc...dar NU!

Mergi la inceput