Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
joana2672001 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana85 Apoi, nu inteleg exact rezultatul de la taxoplasmoza, da' scrie ca daca sunt insarcinata trebuie sa repet in 2-3 saptamani. Deci, oi fi suspecta si de aia?! Pisica ori contat cu ele nu am avut... Da' stiu ca mai sunt si alte metode de infectie... La rubeola, la fel, trebuie repetata in caz de sarcina in 2-4 saptamani, ca mi-o iesit pozitiv... Diana 13+ |
Draga Diana , eu am avut prmblema la inceput de sarcina cu rubeola asa ca asculta la mine :D: uita te pe analize si vezi ce scrie IGG sau IGM
IGG- este ca ai avut candva rubeola si acum ai anticorpi; pozitiv inseamna bine fara griji, negativi inseamna sa nu stai pe langa copii ca sa nu o iei acum in sarcina
IGM- inseamna ca acum cand ai facut testul ai virusul in sange , ceea ce nu este oki, insa chiar daca e asa, este un test de aviditate costa 300 ron la synevo, ai rezultatul in 10 zile si iti spune cat de veche este rubeola, poti sa ramai poizitiva mai mult timp si de aia se face acest test de aviditate inanite sa se ia alte masuri. fii increzatoare si citeste excat pe analiza vezi unde ti a spus sa repeti.
pt toxoplasma este la fel IGG ai avut candva infectia si ai anticorpi ceea ce e oki, IGM ai infectia acum, ceea ce nu e oki.
take care si tine ne la curent
joana2672001 spune:
Elly noi inca ne invartim in jurul numelui Sebastian, pe matias la scos tati din discutie:)) off e asa greu, dar simcer asa fain, am niste emotii numai cand ma gandesc cum o sa l stric, pana acum este ursuletul:D
miha81 spune:
Ramona multumesc pentru parola si pentru explicatii, dar vreau si contul.
Anitta, esti mai bine?
Ella, stai linistita si eu am luat in greutate. In cate saptamani esti? Cele 23 de kilograme in cat timp le-ai dat jos?
Elena, ma bucur ca eti mai bine. Ai grija de Luca sa nu ia si el de tine!
Alma bine ai venit! Nu te stresa ca le faci rau bebeilor!
Eu as manca intr-una...si apoi ma iau niste asuri...nici cu somnul nu m-am reglat: ma trezesc cu noaptea in cap si ziua dorm pe mine.
Va pup si aveti grija de voi!
pozeBianca
felicityhope spune:
Buna,
Ce vorbarete sunteti!
Bun venit noilor burtici.
Am incercat in cursul saptaminii sa tin pasul cu voi- macar sa citesc.Dar n-am avut succes.Asa ca din aduceri aminte:
-Vreau si io PM cu password pt Picasa&cont comun pe DC(thank you Ellyshor)
-Bravo pt fetele care deja stiu ce ascunde burtica.Eu o sa aflu abia la saptamina 20.Am urmatorul check up Noiembrie 22,dar am inteles ca nu am eco atunci.
-Crixy bafta la dublu test;
-pt. fetele cu analize care ridica un semn de intrebare- nu am decit un sfat(confirmat aici mai devreme)-verificati parerea a 5 doctori pina sa luati o decizie."Cite bordee,atitea obicee" era o vorba asa ca dupa vreo 5 doctori(nu ca nu ar avea fiecare dreptate-nu ma intelegeti gresit)ascultati ce spune instinctul de mama.Ala e sfint.
Gata,m-am intins suficient si sunt sigura ca nu am spus nimic din ce gindeam cind v-am citit pe parcurs.
pe toate
Anitta_O spune:
Nu stiam eu cum de s-a scris atat de mult intr-o zi de sambata. Elly, fain cu contul comun. Mi-am activat si eu mesageria privata si as vrea ceva parole ca sa va vad in poze si sa ma vedeti si pe mine.
Bun venit, Alma! Wow, gemeni! As fi vrut si eu, imi doresc mai multi copii, dar probabil acesta, al doilea, va fi ultimul, deoarece sunt destul de 'coapta', ca sa nu spun babeta.
Miha, si eu la fel. Ma scol dimineata in jur de 5.30, iar ziua asa am un sooooomn. Azi am avut program de curatenie. DIn cauza serviciului meu foarte aglomerat, numai sambata am vreme de facut curatenie. Dar in ultima vreme m-am simtit atat de ru, incat nu ma simteam in stare sa dau cu mopul pe jos. Asa ca azi am rugat-o pe mama sa vina sa ma ajute. Am muncit de la 11 la 17, is rupta. Mi-a tras frigiderul, dulapurile, mi-a spalat faianta, oh, ce bine mi-a prins. Am muncit amandoua, dar ea a tras greul.
alma_alma spune:
Multumesc pentru primire si incurajari.
Anitta, si eu sunt inca la faza de "wow". Inca nu mi-am revenit complet dupa aflarea vestii. De fapt, mi se pare ireal si ca sunt insarcinata, desi a fost o sarcina dorita. Si eu speram sa fie gemeni, dar acum sunt mai constienta de riscuri si parca as fi preferat sa fie doar unul. Ma cam sacaie ca sarcinile gemelare sunt considerate din oficiu sarcini cu risc.
(Apropo: "babetele" au sanse mai mari la gemeni )
Deocamdata ma simt bine (in limitele normale, cu ceva greturi si sani durerosi). Sper din tot sufletul sa stea acolo la "copt" cat mai mult.
Alma 7+
Ellyshor spune:
Buna dimineataaaaaa!
Noi ne-am trezit devreme. Sunt ff incantata ca am gasit un site cu produse naturale si mi-am comandat ulei de migdale dulci virgin la un superpret
Ma dau cu el pe burtica si pe corp pt vergeturi
Astazi ne simtim bine, ca ieri nu stiu ce a avut puiul, ca m-a cam durut burtica.
Poooop dulce! Sa aveti o duminica excelenta!
Elly 14+ si Babyboom
alina04and spune:
Neata, vreau si eu parola pentru picasa. Multumesc mult de tot.
In curand mamica si am o minune in burtica