Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
ClaraJ spune:
ELENA - Multumesc frumos de parola!
Am incarcat si noi citeva pozici sa ne cunoasteti!
Pupici,
Clara- mami lui Bryce si bebe 2-14+
miha81 spune:
Buna dimineata si la multi ani pentru cele care isi serbeaza astazi ziua numelui!
Addya felicitari!!!!! Ma bucur pentru tine!
Deea multa sanatate!
Virgina ma voi ruga pentru tine! Ai incredere si sa nu uiti imediat cum ajungi acasa sa ne spui rezultatul.
Ella falicitari pentru ecografie! Eu sunt de acord cu propunerea ta, eu am fost si cu cea de a ne trece numele dr. si a maternitatii unde vom naste, dar trebuie sa fim toate. 27.07.1981
pozeBianca
alma_alma spune:
Neata si LA MULTI ANI Mihaelelor, Gabrielelor si "apartinatorilor" care isi serbeaza azi ziua!
Elly, am vazut ca ti-ai luat ulei de migdale. Eu ma dau acum cu o crema de la Palmers cu unt de cacao (varianta "bio"). Nu stiu cat de eficienta e, dar are un miros dulceag care nu se intelege deloc cu greturile. Uleiul de migdale miroase tot ca o prajitura prea aromata? Daca are un miros suportabil, as vrea si eu sa-l incerc. Am inteles ca ar fi foarte bun. Imi poti trimite, te rog, PM cu sursa?
Yeeeey! Schimb semnatura, a mai trecut o saptamana!!!
Alma 8+
Dany2807 spune:
Buna diminetaza!!!
La multi ani cu sanatate celor ce isi serbeaza ziua numelui azi!
Pupici!
Ellyshor spune:
Hey, am incercat sa intru aseara dar nu-mi mergea netul bine.
Am fost si noi ieri la dr.
Suntem bine, in grafic, dansa de zor in burtica. Dr a zis ca ei i se pare baietel, dar nu s-a pronuntat cu certitudine pt ca avea cordonul intre picioruse si nu vedea bine.
M-am speriat rau duminica seara pt ca la toaleta am vazut pe hartie niste firisoare de sange. Mi-a urcat inima direct in gat.
Dar dr zice ca e totul ok, ca nu-si explica de unde a fost pt ca orificiile colului sunt inchise, iar colul are 5 cm.
Nu stiu nici eu ce sa spun. Astazi nu am mai avut nimic, e secretia curata. O sa fiu atenta si in urmatoarele zile.
Virginia eu sunt convinsa ca vei primi vesti bune astazi, la echo. Imi inchipui ce e in sufletul tau, dar cred ca toate gandurile astea negre ti-au fost induse de neprofesionalismul medicului care te trateaza. Nu se poate asa ceva! Parca ti-ar vrea raul, nu binele!
E alegerea ta, ce vei face de aici incolo, dar eu nu as vrea sa-l mai vad, in locul tau, nici in poza.
Referitor la caruselul emotional, te inteleg perfect. Exact asa sunt si eu. Sunt genul de om rational, care nu se precipita ci analizeaza problema si cauta solutii. Doar ca, atunci cand e vb de puiul meu...ratiunea ma paraseste si ma cuprind cele mai negre ganduri si scenarii.
Dar trebuie sa fim curajoase si optimiste pentru puii nostri, care sunt niste luptatori!
Te pup dulce si o sa ma rog pt voi, sa fiti bine!
Clau bine ai venit! Sarcina usoara si un bebelus sanatos si frumos!
Crissa felicitari pt samburel! Multa sanatate si noroc! Sarcina usoara!
Addya gemenasi??? Ce bucurie imensa!!! Felicitari! Sa va dea Dumnezeu multa multa sanatate! Bb care are 4 mm e micut ca sa i se auda inimioara, eu asa zic. De obicei cam pe la 6 sapt, cand bb masoara 6 mm auzi inimioara. Am 2 prietene gravide care au fost la dr si n-au auzit inimioara, pt ca au 4 sapt si ceva de sarcina iar bebeii sunt mici, tot asa cam 4 mm au. Cred ca stii ca e normal ca in sarcinile gemelare un pui sa fie mai micut. Dar recupereaza el in timp. Va pupam tare dulce!!!!
Alina bafta multa multa azi la dr!
Ady multumim ca esti mereu alaturi de noi cu sfaturi bune! Iti impartasesc parerea vis-à-vis de sarcina gemelara. Pupicei!
Mihaaaaaa sa fii sanatoasaaaa, sa ai o sarcina usoara care sa te faca o mamica super fericita si un bebelus perfect! Multe impliniri si bucurii iti doresc!
Reiterez ce v-am mai rugat referitor la parolele de cont comun pt DC: trimiteti-mi PM cu rugamintea, ca neuronul meu e tare obosit . Nu vreau sa se supere nimeni pe mine ca sunt zuza.
Va pupam extra si va imbratisam cu drag! Celor care azi isi sarbatoresc ziua onomastica le doresc multa multa fericire si implinire! Si mai ales muuuulta sanatate!!!
Elly 14+ si Babyboom
aever spune:
Neata fetelor! Am cam lipsit ultimele zile, azi am recuperat si eu si am citit mesajele voastre. Din pacate uit de la mana pana la gura si nu mai stiu ce vroiam sa spun si cui.
La multi ani, sarbatoritelor care ne-au cinstit cu tort! Mie imi plac tare mult dulciurile si vad ca le suport foarte bine zilele astea. La multi ani si Mihaelelor si Gabrielelor, sa aiba o zi cat mai frumoasa si negretoasa.
Felicitari mamicilor de gemeni!Addya, chiar ma gandeam ca nu mai auzisem nimic de tine. Pana la urma ati anuntat familia? Nu mai tin minte cand ziceai ca se intoarce sotul acasa, parca la sfarsitul lui noiembrie, nu?
Felicitari tuturor mamicilor cu vesti bune de la ecografii si analize. Speram sa auzim mereu vesti de-astea.
Mult curaj mamicilor care au primit vesti mai ingrijoratoare, eu cred totusi ca o sa fie bine in final.
Bun venit noilor mamici si felicitari pentru sambureii din burtica!
La mine nimic nou legat de sarcina. Tot cu Utrogestanul, tot cu greturi, uneori mai bine, alteori mai rau. Duminica am avut o zi tare rea cu ameteli si senzatii de lesin. Se mai intampla si de-astea. La sfarsitul saptamanii merg la control sa vedem daca s-a prins de tot bebe. Tot visez nume de copii, pur si simplu nu ma pot hotari si taticul a zis ca oricum degeaba imi bat capul ca o sa-i puna ce nume vrea el. Glumeste evident si ma sacaie, asa face el cand i se pare ca ma stresez aiurea.
Saptamana asta sunt cam aglomerata, alergatura mare. Toata lumea vrea ceva de la mine. Ieri a venit si bunicu in Bucuresti, l-am internat pentru control si trebuie sa am un pic grija si de el, deci alergatura in plus. S-ar putea sa nu prea apuc sa va citesc dar recuperez eu.
Sper ca nu m-ati uitat!
Andreea, 7+
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alma_alma Neata si LA MULTI ANI Mihaelelor, Gabrielelor si "apartinatorilor" care isi serbeaza azi ziua! Elly, am vazut ca ti-ai luat ulei de migdale. Eu ma dau acum cu o crema de la Palmers cu unt de cacao (varianta "bio"). Nu stiu cat de eficienta e, dar are un miros dulceag care nu se intelege deloc cu greturile. Uleiul de migdale miroase tot ca o prajitura prea aromata? Daca are un miros suportabil, as vrea si eu sa-l incerc. Am inteles ca ar fi foarte bun. Imi poti trimite, te rog, PM cu sursa? Yeeeey! Schimb semnatura, a mai trecut o saptamana!!! Alma 8+ |
Iubita, mie mi se pare ca miroase discret. Nu are mirosul ala pregnant de migdale, dar miroase asa....ca un ulei dulce, dar discret.
Ce imi place mie mult la el e ca se absoarbe usor, si sunt convinsa ca e mult mai sanatos decat cremele de specialitate.
In comparatie cu uleiul de masline, e mult mai fluid si se absoarbe muuuulllt mai usor. Nu ramai uleioasa dupa ce te dai cu el.
Stiti ce am sa fac? O sa scriu un mail pe adresa noastra de yahoo: maiiunie2012@yahoo.com, si va dau tuturor detaliile acolo, astfel cine e interesat se poate uita direct pe mailul la care avem acces toate.
Aici n-am voie sa va trimit site-ul nici macar prin PM. Astea sunt regulile
Pup dulce!
Elly 14+ si Babyboom
ella81it spune:
Buna dimineata si de la noi
Incep prin a spune ,,LA MULTI ANI!,,celor care sarbatoresc azi ziua numelui sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare
MIHA eu sunt de acord cu scrierea numelui doctroului doar ca eu locuiesc in Italia si nu cred ca intereseaza pe cineva la ce doctor merg eu
Data mea de nastere este 06.03.1981.Asta daca vreo graviduta are mai mult timp si vrea sa faca un tabel cu zilele noastre de nastere,timp am si eu doar ca nu ma pricep
Ieri nu am avut absolut nimic,nici greturi ,nici dureri de cap nici oboseala nimik cred ca de fericirea ca l-am vazut pe bebeSa vedem cum va fi azi ,eu sper ca am scapat de starile astea
Acum ies sa duc pe Alex la gradi si paoi dau o tura prin farmacie,am terminat acidul folic si paracetamolul.
Va pup!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
aever spune:
M-am apucat sa va raspund inainte sa modific semnatura. Am trecut cu bine de sapt 8 de sarcina, tocmai am intrat in sapt 9.
Mi-am amintit ca spuneau niste fete mai noi pe aici ca nu si-au facut inca analizele. Nici eu nu mi le-am facut inca. Cred ca peste vreo sapt maxim 2 le fac.
Si nu mai stiu cine a trimis link cu patutul(v-am zis ca ma lasa memoria) dar mi-a placut tare tare mult. De unde se poate cumpara? Vad ca site-ul nu e romanesc. Au ceva reprezentanta in Romania?
Asa si ca tot mi-am amintit va zic si eu data mea de nastere: 28.05.1981
Eu sunt in evidenta la dna Dr Dumitru Nicoleta care lucreaza la Elias si in privat. Dar cred ca o sa nasc la Elias, inca n-am vorbit despre asta, mi s-a parut totusi prea devreme.
Andreea, 8+
Ellyshor spune:
Nici n-am vazut ca se face tabel cu data de nastere! V-am zis ca sunt incredibil de zuzaaa
Eu sunt nascuta pe 9 Mai 1983.
Elly 14+ si Babyboom