Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
asparagus spune:
buna dragelor!
Doamne, ce-ati mai scris!
Noi suntem bine, va dau cu intarziere si o felie de tort caci pe 4 a fost ziua mea, si cadoul meu a fost un mini concediu in Bucuresti, la ai mei...cu tot cu sot si Lucas.
Asa ca va scriu din Romania, cu intarziere, fiindca ai mei nu avut internet pana azi.
Am vazut super mamici de floricele si fluturasi, care de care mai frumoase. O sa pun si eu cand ajung acasa cateva selectate pe Picassa, pana atunci pe noi ne puteti vedea oricand, avem link la semnatura.
Altfel, ma simt ok, mai am greturi, dar cred ca au inceput sa ma mai lase, nu mai sunt asa de pregnante.
Ellyshor, tin sa-ti spun mortis ca exact asa mi te imaginam, superba, si emani o caldura sufleteasca deosebita.
Mai citesc si mai revin cu comentarii.
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 12+
http://www.foto-la.de/Lucas/
Anitta_O spune:
Buna, doamnelor. Elly, multumesc pentru mp, dar vad ca nu-mi pot descarca picasa, lucrez mai mult de pe laptopul de serviciu si probabil n-am acces si mi-e lene sa trec la alt calc. Azi am stat in pat toata ziua, am dormiiiiit, ce bine e. Greata e la ea acasa, dar nu-i nimic. Parca nu mai am rabdare pana la sfarsitul lunii, cand merg la medic. De maine o sa merg din nou la munca si o sa am din nou mintea ocupata.
Mmamita spune:
Hello burtici! Azi va fac cinste cu o cupa de sampanie (fara alcool!) si o felie imensa de tort ( de care va pofteste inima), e ziua mea! Anul trecut pe vremea asta eram tot cu o bobita in burtica, muuuult mai mare insa, anul asta am una in burta si una in brate :). Mai pun imediat cateva poze cu noua burtica ;).
Va pupacesc si va doresc o zi frumoasa!
Corina, mami de Bubulina 11 luni si acum 7+ (?)
Mmamita spune:
La multi ani, Ioana! Vad ca suntem ceva scorpioance pe aici!
Corina, mami de Bubulina 11 luni si acum 7+ (?)
felicityhope spune:
Multumes Ellyshor,
La multi ani scorpioancelor sarbatorite.
Un weekend placut in continuare.
alina04and spune:
9 saptamani. Fetelor am fost la targul asta de la romaero si erau tot felul de chestii interesante, noi ne-am si hotarat la un patut. O sa merg marti la doctor si il intreb referitor la ametelile astea care nu-mi dau pace. eu tot insist sa imi spuneti la ce doctor mergeti si la ce spital o sa nasteti. va pup. azi am reusit performanta sa nu dorm la pranz.
In curand mamica si am o minune in burtica
alina04and spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor (si celor ce s-au serbat si celor care tocmai se serbeaza)!!!
In curand mamica si am o minune in burtica
miha81 spune:
La multi ani sarbatoritelor!!! Vreau si eu putin tort... Da si eu as vrea sa stiu unde, care cum.
Uite eu sunt din Buzau, dar voi naste ca si prima data (sper sa se poata) natural la Elias cu dl doctor Tutunaru.
Elly, de unde ai luat uleiul de migdale? Vreau si eu!!!
Fetelor, saptamana viitoare voi merge la o nunta la Bucuresti. Pe invitatie scrie: dress cod alb/negru? Asta insemna ca trebuie sa ma inbrac in alb si negru? N-am mai pomenit asa ceva...
pozeBianca