Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
ilida spune:
Salutare si de la noi!
Nu am mai intrat de mult si acum am citit rapid ce ati scris, dar prea putine am retinut.
Ramona - ma bucur ca sunteti bine dupa accident, sper ca de acum sa muti scaunelul lui bebe in spate - cum zicea si Lissa, aici te amendeaza de te ustura dupa asa cmportament!
Laura - imi pare tare rau de perioada cu bubite si stat in deplasare, sunt convinsa ca sora ta te ajuta fiindca iti e sora si te iubeste, nu iti face asa procese de constiinta. Sanatate si revenire grabnica in cuib va doresc!
...
Am inceput mesajul ieri si il las acum Va pup pe toate si pe bebelusi..o sa citesc da' nu stiu cand mai apuc sa scriu
din 06.07.2011 am un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
adra_bell spune:
Neata
Noi am inceput bine, ce sa zic, azi-noapte am pus mana pe Eva si ardea, acum s-a trezit mucioasa, sper sa nu evolueze si sa nu ia si juniorul
Voi sa aveti o zi minunata!
Gliana spune:
Buna dimi !
Adra, adica a racit????????
mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)
Gliana spune:
Mamutz, eu am intrebat medicul de fam daca trebuie sa-i mai fac analize lui Eric ca sa vedem daca are nevoie de ceva, iar ea a spus ca pana la 6 luni nu trebuie sa-i fac analize. Pediatra a spus de deocamdata sa-i dam calciu 10 zile pe luna si vigantol zilnic si atat.
Este interesant ce scrie in postarea ta, dar oare trebuie sa-i dam fier de la 3 luni jumate si calciu si toate alea?
Eu de exemplu dupa ce am inceput alaptarea am continuat cu vitamine tot din gama Pregnacare dar special pt perioada de alaptat si au si ulei de peste si tot ce trebuie si cred ca e suficient. Eu ma intreb daca e cazul sa bagam in bebelusi atatea deja? Voi cum faceti?
adra_bell spune:
Da, e racita, fir-ar! Am zis sa nu mearga la gradi ca se intoarce cu toti virusii, dar tot aduce, merge la sala, se joaca pe la bloc cu copii care merg la gradi...
Eu nu i-am dat Evei nimic in bebelusie, de fapt pana la 3 ani nu a luat nici un supliment (cu exceptia vitaminei D), nici fier, nici calciu, nici imunostimulatoare. Alaptata 2 ani, fructe, nu dulciuri din comert (cel mult facute in casa), nu lipseste o salata de legume la masa de pranz. Iesit afara zilnic, mers cat mai mult cu putinta in natura (aici suntem avantajati de orasul mic, iesi imediat, e si impadurit pe marginea sudica, in Bucuresti e mai greu)
Gliana spune:
Daca -i dai de la inceput ceva, poate-i trece si nu va fi o forma nasoala.
E perfect ca aveti unde iesi, noi in Suceava avem un singur parc mai adevarat, in rest vara iesim la padure, ca avem slava domnului prin imprejurimi, iarna e mai greu cu iesitul, iar in zona in care locuim , e mai mereu vant
Babylicious spune:
Salutare!
In primul rand am intrat sa spun multa sanatate la pitici de Adra bell si Laura!! SA se faca bine repede repede! Greu e cu pitici bolnavi...
In al doilea rand Krissy, sper sa nu ne parasesti de tot..
Va pup pe toate!!
madybulancea spune:
Neatza...andra imi pare tare rau de eva....acum am racit si eu,ma doare gatul de mor si imi curge nasul...rares e binisor,avand in vedere ca a dormit aseara de la 21 pana la 5 jumate...mai tuseste mucii ies destul de usor cu batista bebelusului,maine cred ca mergem sa il vada...sper doar sa nu se agraveze la el din cauza mea acum...offf toate bubele rele in c... babei mele!!!scz...
adra_bell spune:
Gliana, tocmai asta e, ca nu avem unde iesi in oras, iesim din oras. Mai ales ca toata vara au sapat peste tot prin oras, au schimbat toate tevile de apa, din tot orasul, au astupat, apoi au venit altii si au sapat iar, sa bage gaze in tot orasul. A fost un praf cumplit, cand ieseai plutea praful vizibil, se punea pe haine, periculos si pentru astia mici sa inhaleze atata pulbere.
Prin Suceava doar am trecut, ne-am oprit la cetate atat, dar zona toata, Bucovina, mi s-a parut un vis
Mady, sanatate tie si piciului. Adevarul e ca acum imi tremura inima la dublu, sa nu ia si Filip. Eva are febra mica, 38, deocamdata nu i-am dat nimic, are si febra rolul ei, o sa-i dau mai tarziu niste Paracetamol, faringosept si homeogene, tratament minimal si sper sa nu ajungem la doctor.
Gliana spune:
Si la noi sapa orasul mereu
E f greu cand nu ai un loc aproape de casa sa poti plimba bebe, pt ca nu ne permite timpul sa iesim mereu din oras...