Curatenie igienica si alte truisme (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Off topic
Laura
Sa-ti spun cum e mama. E bine. A vut o tumora pe ovar asa de vreo 7 cm. Cica-i beninga 90%. Ne-a fost tare frica pentru ca are 74 ani, e bolnava de inima si are si diabet

Dupa ce nici eu si nici soru-mea n-am dormit aseara de griji si dupa ce azi am vazut-o pe mama la reanimare ne-am eliberat de stress cracanandu-ne de ras prin curtea spitalului.

Totul din vina EPIPLONULUI.

Dupa operatie chirurgul ne-a explicat cu lux de amanunte cum a decurs totul.
Si tot vorbea el acolo pe limba lui, bla, bla, bla si sa stiti ca am fost nevoit sa-i tai si o bucata din EPIPLON.
Si noi, dadeam din cap cu intelepciune si il aprobam din buze.

Am iesit afara sa-l sunam pe unchiu-miu de-i medic.
Si soru-mea ii tot spunea:
"E ok, nu au fost incidente, da i-au taiat si ceva cu epi..., epi... cred ca a zis epiglota"
Si io-i zic:
"Bre, femeie, epiglota-i in gat, la laringe"

Unchi-miu ne-a lamurit: "dragelor hai sa nu-i mai spunem EPIPLON ci pe scurt prapor"

Si uite asa eu, soru-mea si fi-sa ne-am dat mana in curtea spitalului si am constituit societatea secreta a praporului.

M-a sunat si mama de vreo 3 ori. Ii faceau morfina ca avea dureri.
Mi-am pus o juma de pahar de vin negru si astept sa treaca noaptea asta fara incidente neplacute.
Cu alte cuvinte mi-a revenit stressul.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si acum o veste mare:murdaria e buna! Daca nu aveti la indemana sau chef sau orice va impiedica sa va purificati mainile, nu trebuie decat sa aveti rabdare. In max 30 min si cel mai rezistent ecoli e omorat de aciditatea de pe maini. E pe bune, am aflat azi la scoli. Noi romancele din suedia ne updatam continuu. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

viviana, sanatate multa, multa mamei tale! Sper sa fie vestile bune in continuare.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Si acum o veste mare:murdaria e buna! Daca nu aveti la indemana sau chef sau orice va impiedica sa va purificati mainile, nu trebuie decat sa aveti rabdare. In max 30 min si cel mai rezistent ecoli e omorat de aciditatea de pe maini. E pe bune, am aflat azi la scoli. Noi romancele din suedia ne updatam continuu. :-)

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

vezi unde duce invatatura? aia de buna voie si nevoita de imprejurari! abia pe seara acum am aflat ce scoli inalte urmati, eu m-am ocupat de pistoale, mitraliere, tancuri si ceva alice. da asta era in vremuri stravechi, intre timp lumea a evoluat.

azi iara m-am ocupat cu "asuprirea" familiei. ce sa fac? daca am o gramada de interdictii medicale.

da am facut placinte, cu dovleac si mere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
In max 30 min si cel mai rezistent ecoli e omorat de aciditatea de pe maini. E pe bune, am aflat azi la scoli.

Asta inseamna: castravetele trebuia frecat bine in maini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Citat:
In max 30 min si cel mai rezistent ecoli e omorat de aciditatea de pe maini. E pe bune, am aflat azi la scoli.

Asta inseamna: castravetele trebuia frecat bine in maini.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Cel pu#355;in o jumate de ora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Io vin si zic canadieneste: Eh...

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Aha, deci vestea buna e ca mai multa lume se behaie in background La naiba, credeam ca e rezervata behaiala doar canadiencelor...

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

da nu va iert ca mi=ati facut pofta nebuna de sushi! Am mancat o sushi pizzza dementiala acum cateva saptamani si un dynamate roll criminal saptamana trecuta! Pana luni cand ajung la munci, nici o sansa de sushi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Haideti ca am inviat si eu!
Mama e bine.

Asa ca ar trebuii sa ma apuc de curatenie.
Am uitat paharul cu vin pe masa si acum vad ca a facut musculite - drosophila melanogaster cu aripioare vestigiale.

Sau mai bine procrastinez pana luni? Ce spuneti?

Azi am sa mananc Sushi. Sau pui de balta?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Viviana, ma bucur ca e bine mama ta!

Azi e zi clasica de smotru, gatit, cumparaturi. Asa am un chef ... de m-as duce in lume!
Si va rog sa nu mai vorbiti despre sushi ca balesc pe toata tastatura de pofta si din nefericire in catun la mine nu am de unde sa procur asa ceva.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

decu declaram ziua de sambata, zi de curatenie!
Laura....gandeste-te la sushi propus de Tanti si-ti trece
spor la trebi si chef

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput