Curatenie igienica si alte truisme (2)
Raspunsuri - Pagina 5
viviana spune:
Azi sunt in greva. Nu fac nimic. Maine voi fi tot in greva.
Mie imi place sa gatesc, chiar nascocesc retete noi, insa prajituri nu fac.
Ca le fac degeaba.
In urma unui consiliu restrans, familia mea mi-a interzis sa mai produc astfel de nealimente.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Laura25 spune:
vivana, cum e mama ta?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Letitia1 spune:
Citat: |
Tanti Z: Cred ca suedezii sufera intr-adevar de depresie. Ia ghiciti care e urmatoarea tema Hai ca vad ca nu ghiciti! Cica sa povestim un film de groaza pe care l-am vazut recent. |
Aici eu as merge pe ceva cu Dracula. Stii ca toti strainezii eu o fixatie cu asta.
Da ce scoala faci matale acolo? Numai cu canibali, horror, sado-maso etc?
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui Letitia1 Da ce scoala faci matale acolo? Numai cu canibali, horror, sado-maso etc? |
Da, e scoala speciala. In colaborare cu NASA, se fac niste dosare de cadre care se trimit ulterior martienilor pentru nota finala. Cei selectati vor pleca intr-o misiune de explorare pe Pluto. Daca vor supravietui, vor fi cei alesi sa repopuleze Pamantul in caz de catastrofa.
Dupa modulul asta de canibalism si horror stories o sa dam examenul final imbracati in bikini, la Polul Sud. Proba e orala si criteriul minim e sa fie inteligibil ce pronunti, in 4 limbi dintre care obligatoriu una sa fie suedeza, cealalta limba materna (musai diferita de suedeza). Cam asta studiez eu, pe scurt.
Alizee spune:
Deocamdata nu am nimic de zis, dar rad.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui allinta Deocamdata nu am nimic de zis, dar rad. allinta |
Si ce-ai gasit de ras, ma rog frumos? Noi aici vorbim serios.
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Si ce-ai gasit de ras, ma rog frumos? Noi aici vorbim serios. Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Da,da. Vorbiti serios despre chestii amuzante.
Despre ce subiect frate vitreg vorbeati ?
allinta
Lali spune:
Si noi care ne suparam ca am importat Halloween-ul !
Pai asta e parfum de primavara pe langa ce faceti voi acolo in Suedia...
Trecand de la sushi la curatenie igienica, datorita lui Corap am observat si eu ca pana si emoticonu' cu mopul e suparat rau.
N-ar fi rau sa-l faca fericit adminii cumparandu-i un mop din ala meseriash !
emanouela spune:
citat din mesajul lui Lali Si noi care ne suparam ca am importat Halloween-ul ! Pai asta e parfum de primavara pe langa ce faceti voi acolo in Suedia... Trecand de la sushi la curatenie igienica, datorita lui Corap am observat si eu ca pana si emoticonu' cu mopul e suparat rau. N-ar fi rau sa-l faca fericit adminii cumparandu-i un mop din ala meseriash ! |
meserias si musai viril....atunci sa vezi zambet satisfacut
allinta...fratele vitreg e cel unde se vb serios de trebi neamuzante
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Alizee spune:
citat din mesajul lui emanouela allinta...fratele vitreg e cel cu trebi neserioase si neamuzante, noi dupa cum ai zis, vb trebi serioase si amuzante |
asta am priceput eu, dar este un subiect unde doamnele se lauda cu activitatile casei ?
allinta