Curatenie igienica si alte truisme (2)
Raspunsuri - Pagina 14
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Eu las` lista din mana cand iau cheia de la masina...si acolo ramane...lista adica. |
Si sacosele de cumparaturi....alea mari si rezistente, daca nu le uit acasa le uit sigur in masina si intotdeauna trebuie sa cumpar alta (imi aduc aminte ca le-am uitat numai dupa ce am cosul plin de cumparaturi, normal!) aSa ca am un loc in camara dedicat acestor sacose...si e din ce in ce mai aglomerat la ele...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
citat din mesajul lui maru al meu suna sa zica ca a gasit, sunt happy? nope! leave me alone! |
Aaa, da, si asta. Dupa 3 telefoane in care imi spune ca nu gaseste si pace ce vreau eu, si ce culoare are cutia (aceeasi de ani de zile, o vede pe masa ) si daca nu m-am gandit la inlocuitori, ma suna victorios "Am gasit!"...iar eu de fiecare data cand suna ba trebe sa ma sterg pe maini, ba sa opresc aspiratorul, ba...diverse.
Si culmea e ca tot el vine acasa obosit si nervos
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
mianna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dicirstea
Si sacosele de cumparaturi....alea mari si rezistente, daca nu le uit acasa le uit sigur in masina si intotdeauna trebuie sa cumpar alta (imi aduc aminte ca le-am uitat numai dupa ce am cosul plin de cumparaturi, normal!) |
- lista - o pun in portmoneu (daca plec fara el, oricum nu mai conteaza lista )
- sacosele la mine stau in portbagaj, ca doar ies cu cosul plin pana la masina; mai grea e partea in care tre' sa-mi amintesc sa le duc la locul lor in portbagaj, dar m-am invatat bine si dupa ce scot ce-i in ele la pun peste poseta, doar asa reusesc sa nu le uit.
Androix spune:
Pe mine m-a lasat unu fara sacosele mele din portbagaj cand m-a usurat si de roata de rezerva. Am fost atat de maniata incat cand am refacut stocul mi-am luat de doua ori mai multe
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Selene_Bunny spune:
Da, da!
dici, mersi de idee, o sa scriu si marca, pana acum n-am scris, ca tot aceleasi marci le luam. Da' mai stii...
Sa va spun ce idee i-a venit sambata?
Noi avem matze. Si vine el senin la mine si zice: "sa nu cumpar eu un soricel de-ala mic, un hamster de-ala mic, sa-i dau drumul prin bucatarie, sa-si exerseze matzele instinctul de vanator?"
Am ramas... tablou. Cand mi-am revenit (rapid), i-am zis ca-i trag una, ca ceva nu e in regula pe acolo, ma gandeam sa-l resetez, ce puii mei...
Si i-am tinut si morala, ca deh, aspecte morale, sentimentale, hamsterul e la fel de animal de casa ca si matzele, cum se poate gandi la asa ceva???
La care el: "da, ai dreptate, nu e prea bine, ca costa prea mult hamsterul ala".
Auzi, la ce-i statea lui capul, la costuri, io fierbeam langa el din alte considerente...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Sau (asta am mai zis-o):
Spala vasele. Spala tot ce e in chiuveta. Laudabil. Da' daca exista vase de spalat pe frigider, care e in stanga, sau pe aragaz, care e in dreapta, sau pe masuta mica, asta e in spatele lui, NU le vede neam. Si io ma niervez.
Asaza vasele pe suportul de vase intr-un stil care nu economiseste deloc spatiu. Odata a pus 3 farfurii de parca erau peretii unei case, ii mai lipsea intrarea si acoperisul. Si gata, s-a umplut suportul. Deh, e inginer.
Lasa Daria olita plina cu pipi langa patul meu, de ma deranja optic si olfactiv. Il chem si-l rog sa ia olita de acolo. El o ia si... o muta langa perete!!! In loc sa o duca la baie, s-o goleasca si s-o spele...
Trag aer in piept si ma abtin de la reprosuri, ca il enerveaza cand tot il boscorodesc...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
emanouela spune:
ntz ntz ntz....vesnic nemultumite suntem
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
viviana spune:
Si eu tin vasele in scurgator pana la Sfantu' asteapta. De ce le-as lua de acolo?
Chiar m-as supara sa-mi strice cineva turnuletul.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Noi avem matze. Si vine el senin la mine si zice: "sa nu cumpar eu un soricel de-ala mic, un hamster de-ala mic, sa-i dau drumul prin bucatarie, sa-si exerseze matzele instinctul de vanator?" |