Prietene la bine si la greu - 143

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Vrea cineva o bucatica de ciocolata?

Am net, desi sunt undeva la capatul Pamantului (suntem la tara, la bunica). Candva aici era centrul Universului. Probabil pentru altii mai este si acum (sotul este la o bericica cu baietii, iar eu dorm cu Andrei).

Ca tot se dicuta despre intoarcerea la servici, apar si eu cu inca o intrebare: nu sunt obligatorii analize medicale la reangajare? Nu am auzit pe nimeni zicand de ele aici pe forum, dar la mine sunt obligatorii. Depinde oare de locul de munca? Dupa ce voi avea cererea semnata, va trebui sa ma duc sa-mi dea ceva hartiuta, cu care sa ma duc la policlinica cu care avem noi contract sa fac analize.

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Cristina acum un an si 8 luni, cand m-am intors eu la munca, nu mi-au cerut analizele. Dar, eu nu am facut nici o intrerupere. Am stat doar 3 luni acasa.

Ce jucarii sunt potrivite pentru 2+?
Ma gandesc ce sa-i iau de sarbatori si nu prea stiu. M-am uitat si la catelusul lui Ramonika si la bucataria lui Laura. Sunt interesante. Eu ma tot uit dupa Lego Duplo. Cred ca e o reminescenta din copilarie. A fost printre putine lucruri pe care nu mi le-au luat ai mei. Tin minte ca aveam un coleg si imi placea la nebunie sa ma duc si sa ma joc cu lego al lui.
Ma uitam la asta.
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-Generice-1071/LEGO-Duplo-154/10512/Duplo-Cutie-mare-Duplo-5506.html
Imi place si soricutul asta care repeta ce vorbesti
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Animale-interactive-2042/Altii-116/14066/Chatimals-Hamster-vorbitor-Pink.html
Pe de alta parte ma gandesc sa-i iau un bijou pt 2 ani.
Decizii, decizii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Gabitza aia sunt tot acolo, in sediul cu liftul obosit (campineanu)

Licu nasol rau . eu refuz sa ma gandesc la facturi

Shtephy stiu ce zici, OMG cat e de greu. Dar e doar o faza. Mi-am repetat asta ca o matra. Chiar si atunci cand cedam... O sa treaca, o sa treaca .

Cristina controlul medical este obligatoriu la intoarcerea la munca, atunci cand ai avut intrerupere mai mare de 1 an.

trebuie sa-mi fac si eu cateva minute sa scriu despre ce a primit Santiago cadou de ziua lui, dar nu prea apuc. sper maine. cam atat pot la ora asta.

Rares de Krelia

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

LA MULTI ANI

ALBASTREL

Mami de Rares poate mai treci pe aici sa ne mai spui doua vorbe despre voi

Ptr. voi dragele mele sa aveti la o briosa buna

o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

TUDOR La multi ani!

RADU La multi ani!

RARES La multi ani!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

MANY LA MULTI ANI fericiti!

dy iti doresc multa putere.

dankuta eu ma gandeam si la un cort pt. copii http://www.wondertoys.ro/jucarii-interior/corturi-de-joaca.html
pinky

licu naspa cu caldura. si mai naspa ca n-aveti gaz... insa tre sa va descurcati cumva. ceilalti cum fac?

cristina eu vreau cioco
cat despre analize, cred ca depinde de servici. intreaba la tine.

ionela sunt sigura ca se va obisnui Mihnea cu prezenta lui bebe mic. si se va bucura mai tarziu ca are un fratior. insa la inceput asa e, e o schimbare destul de mare, nu mai e numai el in centrul atentiei, insa va fi bine.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Neata ! Am nevoie de multa cafea ,am dormit tot prost . La 3 si la 6 tipa sa aprind becul si sa citim .
Monis multumesc de incurajari ,sper din inima sa fie doar o scurta faza si sa treaca iute.pup.

La multi ani sanatosi si fericiti draga Marga ! Sa ti se implineasca fiecare dorinta ! Te pup cu drag ,petrecere frumoasa !

La multi ani Albastrel ! Sa cresti mare ,sanatos ,voinic si fericit ! Ne e dor tare de tine si de mami a ta ! O convingi tu te rog sa intre pe la noi ?

pup echipa ,weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

Avem si noi inca un episod de muci, fara febra &co, destul de subtire, sa speram ca va trece repede, mai ales pana maine cand asteptam musafiri sa serbam copilutzul

Stephy sper sa treaca repede crizele, hai curaj rabdare

Cristina iau si eu o buc de cioco, dar de analize nu stiu sa zic, uite ca zice Monis

MANY draga Marga La mUlti Ani cu veselie, spor si mult noroc, sa fii sanatoasa, sa ti se implineasca tot ce-ti propui

LA MULTI ANI ALBASTREL, sa fii sanatos

Ionela cu cata emotie te citesc habar nu am ce sa zic, sper doar ca baietii mari sa se obisnuiasca repede cu puii mici, hai cu poza cu alaptatul

Zi frumoasa va doresc si mai ales calduroasa, Licu

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Am dat o raita pe la babyboom (o porcarie) plin de celule stem si eu care cautam ugg-uri pt baiat, acolo nu am gasit insa din fericire am gasit pe net, asa ca daca vreti sa mergeti mai bine pass

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Rares, sa cresti mare si sanatos!

Many, sa ai parte numai de impliniri alaturi de baietii tai iar Doamne, Doamne sa va indeplineasca visul cat mai curand. Te imbratisez cu drag!

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu

Mergi la inceput