Prietene la bine si la greu - 143

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani, Tudor si Radu Stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Dana mi-au placut rau de tot pozele. Esti foarte frumoasa. David este superb. Iar fetita din poze este o bombonica. Nu mai pot dupa ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

TUDOR & RADU

Strumfy lasa butoiul ca trebuie sa-l umple fetele cu vin, ca sa facem multe petreceri

Mai Ancutzo... lasa ca le injur eu pe alea de la tine de la serviciu in loc tau (sau impreuna cu tine ). Bine ca sa-ti scrie 200 de mailuri sa te frece sa vii la munca mai repede au avut timp, dar sa-ti faca birou si restul nu . Petrecere frumoasa!

Dymomo ma gandesc des la tine! Forta mami! si rabdare! si pupa Danutul

Monica si noi ne-am uitat saptamana trecuta la un beagle (dar nu pt cat stam la apartament ) sunt geniali. O invidiez pe Mariuta

Biara

Cristina vezi de treaba , las-o pe doamna sa-si bea linistita ceaiul.

Licu somn usor la noapte. Aveti caldura?

Many si Lylyana, bagam o cafea de dupa amiaza? . O poftim si pe Livia, care e nedormita. Livia, esti singura cu amandoi piticii?

Ionela vrem poza! poza! poza! promit nici sa nu ma uit la freza ta, eu vreau sa vad piticii la tzitzi

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis eu sunt deja de aproape o ora acasa, sunt in pat, am adormit copilul si cum am jucarie noua, m#259; dau pe net. Vinerea am program scurt, dar o cafea merge, ca sunt treaza de la 6,15. Cum se descurca buni cu Iulian si gradi?
W-e placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari

Monis,Many and everybody care incepurati muncile...
Cererea aia minunata prin care v-ati exprimat nerabdarea de a va intoarce la munci, ati faut-o in ziua in care v-ati dus la serv sau mai inainte un pic? Si cam cum suna?....

LA MULTI ANI RADU si TUDOR !!!!

vara asta :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

salutari

Monis,Many and everybody care incepurati muncile...
Cererea aia minunata prin care v-ati exprimat nerabdarea de a va intoarce la munci, ati faut-o in ziua in care v-ati dus la serv sau mai inainte un pic? Si cam cum suna?....

LA MULTI ANI RADU si TUDOR !!!!

mami de gemenasi

subsemnata _(blabla), va aduc la cunostinta ca incepand cu data de (3 nov in cazul meu) inceteaza de drept perioada de concediu ingrijire copil (cf OUG 111 / 2010, art 16, alin 1, lit a - asta nu e musai sa scrii). Ca urmare va rog sa procedati la reactivarea contractului de munca incepand cu aceeasi data.
Data + semnatura si hr-ul face decizia dupa ce ti se aproba cererea. Se face in ziua intoarcerii la birou.

Many, ia o cana mare!

Mergi la inceput

Monis,multam tare mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Gabitza, eu am depus cererea cam cu o sapt.inainte sa incep. Am fost pe la birou sa iau pulsul si atunci am facut si cererea. Cum sunt copii?
Monis

Mergi la inceput

pentru cine are nevoie de adev de venit de la agentia lui peste (a se citi prestatii sociale), am scris pe blog cum mi-am luat-o eu

Many cat e mama sunt linistita. Dar ei vor sa plece acasa in 2 sapt. Inca refuz sa gandesc pana acolo

Mergi la inceput

Mucosii mai au ceva muci,aspirabili inainte de somn si tuse noaptea
....dar sunt pe drumul cel bun spre insanatosire,doar trebuie sa mearga la gradi,incep repetitiile pt serbarea de Craciun

Mergi la inceput