Prietene la bine si la greu - 143
Raspunsuri - Pagina 17
marijan90 spune:
La MULTI ANI TUTUROR SAERBATORITILOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME
LA MULTI ANI BUBU! SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA II FACI MANDRI PE PARINTII TAI
LA MULTI ANI cu intarziere tuturor celor care si-au serbat ziua zilele astea.
monis5 spune:
Remus,
copil frumos si iubit!
Mihaili si Mihaele, Gabrieli si Gabriele
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
Ramonika spune:
LUMI am citit propunerea ta sa te vizitam maine. a ramas valabila, a confirmat cineva? noi am incerca sa venim, daca e dupa ora 5, ca Sandra adoarme acum cam tarziu, uneori se trezeste si la 5,30.
deci daca ramane valabil, da-mi si mie nr. tau de tel. pe privat, ca aveam un Vodafone de la tine, dar l-am pierdut cand mi s-a stricat tel.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
LiviaG spune:
FELICITRI MONICA!!!!
LA MULT ANI REMUS, AKA RENUS AKA BUBU
Raluci sa-ti traiasca baiatul si sa dea DD sa ai o nastere usoara!
Un sincer LA MULTI ANI SI TUTUROR CELOR CE ISI SEBEAZA ONOMASTICA AZI!
Licu, merci de informatii cu privire la cont, stai ca incerc acum sa imi activez PM-ul, sper sa si reusesc!
LiviaG spune:
Ionela, si eu sper sa se acomodeze si sa se aseze lucrurile pana la uma. De azi sunt mai linistita, ca dupa amiaza va ajunge si sotzul acasa asa ca o sa mai am timp sa respir.Acum am ceva timp liber ca au venit socrii si l-au dus pe Janisz la gradina zoologica.Intre timp, m-am uitat pe net pentru un cadou de mos Nicolae si m-am hotarat la un banc de lucru cu tot felul de unelte.
shtephy spune:
Hello !
Inca nu am laptop ,am citit acum in mare graba . Imi doresc mult sa vad poze si nu pot ,imi doresc sa scriu cate ceva si nu am rabdare sa o fac de pe telefon . Sper ca in cateva zile sa nu mai am neplacerile astea .
Monis ma bucur ca ai gasit pozele ,nu cred ca ma pricepeam sa pun link acum ,poate doar sa fi facut albumul public. Multumim mult de complimente ,abia astept sa va vad si eu .pup .
Ionela ma bucur mult sa citesc despre tandem ,sunt sigura ca vor disparea curand durerile de la epiziotomie ,sper sa vad curand pozici si filmulete.
Monica felicitari pt sarcina !
La multi ani Bubu !
La multi ani Dragos !
La multi ani Lila !
La multi aniTudor ?
La multi ani Dragos & Emil !(*2)
Sa cresteti mari ,sa fiti sanatosi ,veseli ,curajosi si sa aveti numai zile senine !
Mamicilor ,sa va aduca numai bucurii minunile voastre !pupam.
La multi ani celor ce chefuiesc azi !
pupam cu drag toata gasca.
LiviaG spune:
M`AM DESTEPTAT SI AM REUSIT SA ACTIVEZ PM-UL! E GRELE DOM`LE CU INTERNETU` ASTA DACA NU LE STII!
Lumi_Richard spune:
La multi ani,Renus!!!
Sa fii sanatos si norocos,sa aduci numai bucurii parintilor!
Monica,ce veste!!! Felicitari!!!
Sa fie o sarcina usoara si bb sanatos!!!
Ramonika,invitatia este super valabila,nu mi-a mai comfirmat nimeni,dar sunt sigura ca mai este timp sa se gandeasca fetele!
O sa-ti trimit nr mai tarziu. Va asteptam cu drag!
LiviaG spune:
credc ca am reusit sa imi pun niste, poze sunt doar cu mine, cu sotul si cu janisz, din ce am reusit sa selectez, si din ce am avut in memoria calculatorului sa vad daca reusesc sa pun link si daca functioneaza: poze cu noi