Prietene la bine si la greu - 143
Raspunsuri - Pagina 10
monis5 spune:
Many
Lila
Dragos&Emil
Tudor
va transmit si salutari si multumiri pentru urari de la Liloasa mare, care sta la ea pe camp fara net de 3 zile
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
laurairina13 spune:
La multi ani fulgusorilor
Tudor by Mitzi
Dragos si Emi by Ava
Maria by Lili
Sa fiti sanatosi pitici frumosi!!
raluci_b spune:
Saluti,
LA MULTI ANI LILA vorbareata
LA MULTI ANI DRAGOS SI EMIL
LA MULTI ANI TUDOR
UGG-urile le-am gasit la 150, va anunt cand sosesc cum sunt
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 33+cu
dymomo77 spune:
Dragos, Emil, Tudor si printesa vorbareata Lila sa fiti sanatosi si sa umpleti casa parintilor de rasete si bucurii.
LiviaG spune:
La multi ani:
LILA
DRAGOS SI EMIL
TUDOR
NOI DE DIMINEATA SUNTEM CU TZITZI IN GURA....NU STIU CE ARE DAR NU VREA SA STEA DELOC SINGURA.BINE CA VINE MARTI TATI ACASA
monis5 spune:
Livia . Puseu de crestere deja oare?
Ionela prima noastra mamica cu tandem [ala] + , te felicit si imbratisez cu mare drag! Spor mami
Many cum ai petrecut a treia zi de nastere ca mama?
Gabitza cum merge gradinita?
Cristina & Ramonika controlul medical dupa intrerupere a activitatii mai mult de 1 an este obligatoriu pentru toata lumea. (Acu ce face fiecare angajator e treaba lui.)
CM art 28 alin. 1
ART. 28
Certificatul medical este obligatoriu si in urmatoarele situatii:
a) la reinceperea activitatii dupa o intrerupere mai mare de 6 luni, pentru locurile de munca avand expunere la factori nocivi profesionali, si de un an, in celelalte situatii;
monis5 spune:
cine imi da si mie link la pozele lui Iustinutz? ca nu le-am mai gasit in urma
Multumeeeessc
ali762000 spune:
Buna, intru si eu rapid (ca imediat imi vin musafirii si eu nu sunt gata) sa urez : LA MULTI ANI Tudor,Dragos si Emi,Maria
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Many cum ai petrecut a treia zi de nastere ca mama? |
In liniste, ca nu prea am glas si ma chinuie o tuse de vreo 3 sapt. dar si mandra de minunea mea de 2 ani.