Brum.N-D(93)- Hai Lia! Bv carola, firicel, dana!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama A nascut Carola, un baiat de 3,600 Kg si 53 cm!!!!! Refacere usoara, Carola! Bine ai venit pe lume, minune scumpa, sa fii sanatos si fericit! de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
Felicitari Carola!!!!
sa fiti sanatosi!!!!!!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 37+ cu Adam Eduard
In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Wildorchid spune:
Felicitari, Carola!
Felicitari, Dana!
Felicitari, Firicel!
Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!!!
Emma 34 saptamani
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui firicel Dragele mele, Azi 3 Noiembrie, ora 13.01 ora Australiei de vest respectiv ora cinci a.m ora romaniei s-a nascut juniorul firicel. Nastere cu epidurala. Suntem bine, bebe are 3264 g si 54 cm. am fost la un pas de cezariana si de nastere cu forceps.Va pup multumesc mult de majorete si gandurile bune. pup cu mare drag |
Bravo firicel!!!!!!!!!!!
Ma bucur ca ai scapat!!!!
Sanatate multa si bebe mancacios si necolicos!
_
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui aris26 "Am nascut o pritesa de 3,500 grame si 50cm. prima nota 10. mami si bebita sunt bine" palarie intr-un picior ghici ciuperca ce-i? daaa...a nascut DANA!!!! mama de mic +s35+ AMR 4sapt. |
Felicitari pt printesa!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatoase!!!!!!!
va asteptam acasa!!!!!!!!
_
Wildorchid spune:
Asa, am venit si noi de la ecografie.
Vestile bune sunt ca bebe e maricel, 2.875 kg la 34 de saptamani si 4 zile.
Vestea proasta e ca al meu col are 1,5 cm, dar macar e inchis.Riscul de nastere e mare. Toata lumea spera sa mai rezistam macar 1 sapt.jumatate, doua sa se apropie cat de cat de 37 de saptamani.Recomandare: stat in pat fara niciun fel de activitate, plimbare prin casa, etc.
Emma 34 saptamani
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui Wildorchid Asa, am venit si noi de la ecografie. Vestile bune sunt ca bebe e maricel, 2.875 kg la 34 de saptamani si 4 zile. Vestea proasta e ca al meu col are 1,5 cm, dar macar e inchis.Riscul de nastere e mare. Toata lumea spera sa mai rezistam macar 1 sapt.jumatate, doua sa se apropie cat de cat de 37 de saptamani.Recomandare: stat in pat fara niciun fel de activitate, plimbare prin casa, etc. Emma 34 saptamani |
ai grija de voi!!!!!!!
stai in pat!
face minuni!ai vazut si la Lia...e prea devreme peste o sapt jumate....tre sa stea la caldurica...asa ca relax si stai in pat!!!!!
doamne ajuta!
_
brindusa76 spune:
Bravo Emma! Ma bucur pt. tine si fetita ta!
Vezi, ca nu ai colul de sub 1 cm, cat te temeai tu?
Si e inchis! Super!
Sigur mai rezistati pana la 37 de saptamani, pt. ca vei sta mai mult in pat, vei lua no-spa-ul si utrogestanul...
Bravo!
citat din mesajul lui Wildorchid Asa, am venit si noi de la ecografie. Vestile bune sunt ca bebe e maricel, 2.875 kg la 34 de saptamani si 4 zile. Vestea proasta e ca al meu col are 1,5 cm, dar macar e inchis.Riscul de nastere e mare. Toata lumea spera sa mai rezistam macar 1 sapt.jumatate, doua sa se apropie cat de cat de 37 de saptamani.Recomandare: stat in pat fara niciun fel de activitate, plimbare prin casa, etc. Emma 34 saptamani |
32+
Beatrice1982 spune:
eu am un somn continuu............zici ca is pe alta planeta!
mi-a dat dr sa fac bilirubina...teste de coagulare , hemoleucograma...glicemie....si maine le am....
mi somnnnnnn
_
dianalaura spune:
Emma, fa cunostinta cu prietenul tau de nadejde de acum incolo: PATUL! Hai ca nu e mai mult...sa ajungi macar la 37 de saptamani, si apoi Doamne ajuta!
diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 40 zile
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
corina_s spune:
Emma felicitari pentru bebelina grasunica si a mea tot atat are greutate
stai linistita in pat si o sa fie bine
eu zic ca o sa ajungeti sigur la 37 de sapt..asa mi-a zis si mie dr azi important e sa aiba 37 de sapt - daca vrea ea sa vina mai devreme - ca oricum are avans 2 sapt
tu cum nasti?
34+