Brum.N-D(93)- Hai Lia! Bv carola, firicel, dana!!!
Raspunsuri - Pagina 7
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui firicel Dragele mele, Azi 3 Noiembrie, ora 13.01 ora Australiei de vest respectiv ora cinci a.m ora romaniei s-a nascut juniorul firicel. Nastere cu epidurala. Suntem bine, bebe are 3264 g si 54 cm. am fost la un pas de cezariana si de nastere cu forceps.Va pup multumesc mult de majorete si gandurile bune. pup cu mare drag |
Firicel, felicitari! Ma bucur ca sunteti bine acum, iar bebe e sanatos! Refacere rapida!!!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui firicel Dragele mele, Azi 3 Noiembrie, ora 13.01 ora Australiei de vest respectiv ora cinci a.m ora romaniei s-a nascut juniorul firicel. Nastere cu epidurala. Suntem bine, bebe are 3264 g si 54 cm. am fost la un pas de cezariana si de nastere cu forceps.Va pup multumesc mult de majorete si gandurile bune. pup cu mare drag |
Felicitari Firicel, sanatate multa si un bebe cuminte, sa creasca mare si frumos!!
Nina, 33s+,
AMR minim 32 zile
corina_s spune:
asteptam vesti si de la dana..si poate si Lia
hi hi..daca o sa fie asa in fiecare zi sa vedeti ce conditie fizica o sa avem tot agitand majoretele
34+
aris26 spune:
"Am nascut o pritesa de 3,500 grame si 50cm. prima nota 10. mami si bebita sunt bine"
palarie intr-un picior ghici ciuperca ce-i?
daaa...a nascut DANA!!!!
mama de mic +s35+ AMR 4sapt.
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui aris26 "Am nascut o pritesa de 3,500 grame si 50cm. prima nota 10. mami si bebita sunt bine" palarie intr-un picior ghici ciuperca ce-i? daaa...a nascut DANA!!!! mama de mic +s35+ AMR 4sapt. |
Bravo Dana, sa-ti traiasca printesa!!!
Nina, 33s+,
AMR minim 32 zile
madabout2003 spune:
Felicitari Firicel!!! Sa fiti sanatosi si sa va intorceti repede acasa!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 33+