Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki la aburi cum? la steamer? ca eu n-am. cum l-as putea face? eu am in schimb tigaie din aia cu gratar si in care se pune si apa , broccoli pe gratar dar mai mult se si rumeneste asa acolo, se usuca putin... daca il fierb direct este prea dur pentru el?adica vrea sa si ramana ceva de el.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

neata fetelor
mai am de citit din urma
ieri am fost la socrii ca a fost ziua socrului
si de aia am lipsit total din peisaj
mi-e frica rau sa nu facem si noi otita de nu mai pot
am inceput aerosolii si cred ca ii voi pune vibrocil iar
sau vom merge la un ORL-Ist
sper sa gasesc unde si timp sa ajung
offffffffff

mandreeac da voi cum ati facut otita?
a avut vreun simptom?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

DA, muci necurgatori in primele 2 zile si apoi plans isteric noaptea si isi punea mana la o urechiusa. Cam asta a fost tot, am fost la dr s-a uitat cu aparatul ala culuminita in urechiusa si otita.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

siacum sa va pove ce-i zicea soacrei ieri vlad..nu-i de ras dar nu ma pot abtine..

ea statea pe canapea si vlad o lovea cu un bat pe picior, dar incet..cu privirea lui sireata bineinteles..ea ofuscata da sa se ridice si se pregatea sa-l certe.. el se apleaca incet asa cu manuta si zice ; stai aici, nu pleca..dau incet, nu vreau sa mori..sa moara tanti aia de la televizor..

asta apropo de cat de bine face tv-ul ..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

voi cum pregatiti broccoli? la aburi, fiert...cum?

Eu la aburi, ca asa ii fac toata mancarea ca sa ii pastreze legumele proprietatile.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

miki , dar el papa mult? de unde atata energie?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

in mod normal da, mananca bine si cu pofta..pur si simplu daca stai langa el nu te poti abtine, toti mofturosii mananca daca stau langa el la masa
vecinele mele de aici toate ii fac bunataturi si il invita pe la ele la masa
acum cu boala a fost o perioada proasta, dar isi revine..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

miki la aburi cum? la steamer? ca eu n-am. cum l-as putea face? eu am in schimb tigaie din aia cu gratar si in care se pune si apa , broccoli pe gratar dar mai mult se si rumeneste asa acolo, se usuca putin... daca il fierb direct este prea dur pentru el?adica vrea sa si ramana ceva de el.

pe gratar daca se rumeneste mi se pare mai greu de mancat de ei..dar l-as baga la cuptor intr-un vas cu apa si putin ulei..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

siacum sa va pove ce-i zicea soacrei ieri vlad..nu-i de ras dar nu ma pot abtine..

ea statea pe canapea si vlad o lovea cu un bat pe picior, dar incet..cu privirea lui sireata bineinteles..ea ofuscata da sa se ridice si se pregatea sa-l certe.. el se apleaca incet asa cu manuta si zice ; stai aici, nu pleca..dau incet, nu vreau sa mori..sa moara tanti aia de la televizor..

asta apropo de cat de bine face tv-ul ..

mami de 2 prichindei

Fantastic ce ii trece prin cap. Mare tampenie televizorul, Cand o incepe Rares sa priceapa mai multe, o sa tin tv-ul mai mult inchis, sper sa ma si pot abtine, ca nu prea are ce invata.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Acum Rares e in pat pe burtica, nu prea ii place lui sise joaca si e cam marait dupa cum va spuneam , asa ca s-a uitat si la mine si mi-a zis ma-ma. Sa ii mananc gura lui dulce.

Fug sa ma joc cu el.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

vin si eu cu fetele la tine , poate le face pofta... apropo nu mai fac praji din aia ... ca-ti vine sa o termini cand incepi..... glumesc o sa o fac ca se face repede si e buna....

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

STRUMPH, CE FACI? ABSENTEZI?

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput