Aspirante optimiste 728 HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 6
stefulici spune:
Monica, tu in ce zona stai?
Dc poti veni in zona la mine Sebastian, mai am o fiola. Ti-o dau.
E valabila, am tinut-o numai in frigider.
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
cixinica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 auziti fetelor, dar unde se face injectia cu pregnyl? in burta? Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
eu am facut ovietrell in burta, probabil ca si pregnyl-ul se face la fel
am vazut ca ti-au raspus fetele intre timp
Monique77 spune:
citat din mesajul lui stefulici Monica, tu in ce zona stai? Dc poti veni in zona la mine Sebastian, mai am o fiola. Ti-o dau. E valabila, am tinut-o numai in frigider. http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w 2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot. |
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Mihaelafalt spune:
Fetele da m-am intors si sunt intoarsa pe dos cu totul, au dreptate cele cu simptome de la 5 zile de la ovulatie, eu sunt super nebuna ca am putut sa cred ca as putea fi insarcinata, beta a iesit 0,1 deci nici o sansa, mi-am facut programare si maine dupa amiaza ma duc la eco sa vad endometru, dar sunt atat de suparata ca nici nu imi venea sa intru la voi sa va zic dar meritati sa fiti la zi cu stirile, chiar nu stiu ce se intampla cu organismul meu dar astea sunt starile pe care le-am avut in ultimul timp si nu au fost inventiile mele.
Acum va pup si incerc sa imi inec amarul in invatat ca sunt o proasta si caut simptome de la 5 zile dupa ovulatie, sotul e dezamagit dar incearca sa ma incurajeze.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui stefulici Monica, tu in ce zona stai? Dc poti veni in zona la mine Sebastian, mai am o fiola. Ti-o dau. E valabila, am tinut-o numai in frigider. http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w 2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot. |
Stefulici esti foarte tare
Multumesc din suflet
fi atenta - facem asa - ma duc maine dimineata si daca nu au il intreb de pregnylul de la tine
de cagt e al tau, ca sa stiu ce ii zic
si daca nu are la spital, vorbikm si vin acolo sa il iau de la tine da?
imi lasi pe PM nr. tau de telefon?
inca o data multumesc din suflet
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetele da m-am intors si sunt intoarsa pe dos cu totul, au dreptate cele cu simptome de la 5 zile de la ovulatie, eu sunt super nebuna ca am putut sa cred ca as putea fi insarcinata, beta a iesit 0,1 deci nici o sansa, mi-am facut programare si maine dupa amiaza ma duc la eco sa vad endometru, dar sunt atat de suparata ca nici nu imi venea sa intru la voi sa va zic dar meritati sa fiti la zi cu stirile, chiar nu stiu ce se intampla cu organismul meu dar astea sunt starile pe care le-am avut in ultimul timp si nu au fost inventiile mele. Acum va pup si incerc sa imi inec amarul in invatat ca sunt o proasta si caut simptome de la 5 zile dupa ovulatie, sotul e dezamagit dar incearca sa ma incurajeze. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha ce rau imi pare......
lasa mamica ca reusim noi
offfffffffffff
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Miha ce rau imi pare...... lasa mamica ca reusim noi offfffffffffff Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Nu e vorba ca nu reusim dar ma enerveaza ca nu e acum si ca are ceva organismul meu si eu nu stiu ce, de unde starile astea asa nasoale?
Oare e prea repede ca am facut beta?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
stefulici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Stefulici esti foarte tare Multumesc din suflet fi atenta - facem asa - ma duc maine dimineata si daca nu au il intreb de pregnylul de la tine de cagt e al tau, ca sa stiu ce ii zic si daca nu are la spital, vorbikm si vin acolo sa il iau de la tine da? imi lasi pe PM nr. tau de telefon? inca o data multumesc din suflet Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
AiPM.
mirunita1983 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetele da m-am intors si sunt intoarsa pe dos cu totul, au dreptate cele cu simptome de la 5 zile de la ovulatie, eu sunt super nebuna ca am putut sa cred ca as putea fi insarcinata, beta a iesit 0,1 deci nici o sansa, mi-am facut programare si maine dupa amiaza ma duc la eco sa vad endometru, dar sunt atat de suparata ca nici nu imi venea sa intru la voi sa va zic dar meritati sa fiti la zi cu stirile, chiar nu stiu ce se intampla cu organismul meu dar astea sunt starile pe care le-am avut in ultimul timp si nu au fost inventiile mele. Acum va pup si incerc sa imi inec amarul in invatat ca sunt o proasta si caut simptome de la 5 zile dupa ovulatie, sotul e dezamagit dar incearca sa ma incurajeze. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
nu esti nebuna iti doresti foarte tare un bebe
stai linistita ca toate avem simptome si eu am avut luni in care am vomitat
si credeam ca sint gravida dar nu eram si nu cred ca sint asa tare cu autosugestia eu cred ca e de la hormoni plus oboseala ,stres etc
ai grija de tine
imi pare rau ca nu a fost bebe
stefulici spune:
Pregnyl 5000 UI
Ai primit pm- ul?