Aspirante optimiste 728 HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

buna fetelor recunosc ca si eu va mai citesc din umbra si nu prea scriu
da Gaby ai dreptate
felicitari celor care au vazut deja liniutele sarcina usoara si la termen
Lia nastere usoara
pentru cine se testeaza Miha, Lore si Bob si yna parca,sc daca am uitat pe cineva
sper sa veniti cu vesti bune
Mrenescu imi pare rau pt z1
Moni si Alex sa iasa din prima ,urmaresc ms voastre
si eu cred ca o sa fac IA,prin mesagele voastre imi raspundeti la multe intrebari
acum despre mine... am luat luna asta laptisor de matca ,aspenter si in z 12 la ecograf aveam un folicul de 21.6 si endometru de 9 si cred ca de la laptisor ca mi-a zis si doctorul ca ovarele sint un pic marite
acum om vedea ce o fi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

NeliaCris eu sincer nu am inteles ce ai vrut sa spui cu mesajul dar poate sunt Oricum daca esti insarcinata te pup, iti urez numai bine si sa iti ajute Dumnezeu!

Mrenescu te pup, imi pare rau ca au venit uratzii dar bine ca nu au intarziat mai mult. Poate ai ovulat tarziu? Tu tzii TB? Teste de ovulatie ceva? Ce ti-au aratat luna asta? Totusi 6 zile sunt cam multicele de intarziere... parerea mea. Bine ca nu te-ai mai si intepat ptr beta...
Pup fetele frumoase.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Fetelor, eu zic sa pastram inima dechisa pentru toata lumea. Va inteleg ca e frustrant sa povestiti aici in fiecare zi prin ce treceti si sa nu ramaneti insarcinate sau sa pierdeti sarcina dupa sarcina si altele sa vina si sa spuna doar ca sunt insarcinate si totul e minunat si perfect...va fac pe voi sa va simtiti "neintregi" ca femei. Daca puteti sa spuneti un cuvant de bine e ok, altfel sper ca ele sa nu se supere ca nu primesc nici un mesaj. Pt ca asta e un subiect unde in principal se impartasesc experiente in calatoria asta. Ca este de o luna, de un an de 5 ani, de 10 ani...

In ceea ce o priveste pe Histamina, i-as spune cuvinte de incurajare dar nu stiu nimic de probeleme ei, nu stiu ce este "histamnina" pentru ca n-am pregatire medicala. Cateodata nu stiu ce sa zic si nu zic nimic. : )

Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Multumesc Ylari si Mirunita. Da, Ylari bine ca n-a trebuit sa mai infrunt si acul. Am avut eu un feeling. Cum m-am dus sa intreb de beta la CMU cum au inceput durerile de burta. Sigur am ovulat tarziu luna asta. Nu iau TB si nici teste de ovulatie n-am facut. Poate ar trebui sa-mi cumpar si sa incep sa fac.

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Multumesc Ylari si Mirunita. Da, Ylari bine ca n-a trebuit sa mai infrunt si acul. Am avut eu un feeling. Cum m-am dus sa intreb de beta la CMU cum au inceput durerile de burta. Sigur am ovulat tarziu luna asta. Nu iau TB si nici teste de ovulatie n-am facut. Poate ar trebui sa-mi cumpar si sa incep sa fac.

Cat mai curand

Eu iti recomand din suflet. N-ai ce sa pierzi.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

auziti fetelor,
dar unde se face injectia cu pregnyl? in burta?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

auziti fetelor,

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mie mi-au facut-o in fesa! A.... si nu doare!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

auziti fetelor,

Mie mi-au facut-o in fesa! A.... si nu doare!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Merciiii Stefulici
ce bine ca nu doare

Mergi la inceput

Moni eu am vazut pe net ca si in burta,si daca e la temperatura camerei nu doare ca cica se tine in frigider si o scoti o jumate de ora inante eu asa am inteles

Mergi la inceput

ma documentez si eu sa stiu ce ma asteapta...

Mergi la inceput