Aspirante optimiste 728 HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 17
miky82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
aaaaa deci daca mi-am facut acum injectia (adica la ora 10:00) probabil ca mai am sanse sa ovulez cu foliculii aia mari, adica:22, 20; 19 si poate si ala de 17 mm nu? mai cresc dupa ce se administreaza injectia oare? ce intrebari pun..... Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Din cate stiu eu ajuta la maturitate deci mai cresc, de spart sigur se sparg 3 , aici cred ca poate sa ne ajute Gaby
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetelor eu am fost la baie si cu o manusa sterila am bagat putin degetul in interior si e sange ca si cum ar veni menstra. Oare mai are vreun rost sa ma mai duc la eco? Eu vroiam sa vad de endometru dar el daca a inceput deja sa se dezintegreze ce rost are, parca nu m-as mai duce nicaieri ca oricum am drumul pana acolo si imi trebuie motorina de 50 ron, plus eco si ma gandesc ca sunt niste bani pierduti oricum. O sa astept pana incepe a curge rosu si atunci notez ziua 1, cred ca maine o sa fie ca deja ma doare si burta pe jos specific uratilor. Deci eu cred ca nu era nici o beta prea devreme eram eu aia cu capul care isi inducea tot felul de simptome nu ca acum ar fi disparut dar sa zicem. Voi ce ziceti sa ma duc daca inca nu curge rosu? Astept pareri ca ar trebui sa ma duc pe la 5 si am timp pana atunci sa ma gandesc Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
eu as mai sta cateva zile sa vad ce si cum
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
miky82 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Da, Miky, astea sunt, ne uitam la valorile de la faza foliculara si sunt aproape de 1. Din cate stiu, e important sa nu fie peste 1, la tine e sub. Daca nu aveai DHEA ok, cred ca stiai tu. Asa ca eu zic ca e bine. La eco ce a zis? Scuze daca ai scris, dar incurc f tare informatiile, e multa activitate aici, fetelor, e f bine! Cum ziceam, iar a aparut spottingul...am insistat ca sa il gasesc si e maro...mai sper ca ar fi din zilele trecute si acum a ajuns si el la suprafata. Temperatura e mare, dar ma doare putin gatul de 2 zile, posibil sa influenteze...si mi-e somn intr-una...dar e si datorita/din cauza motanului meu adoptat care isi face de lucru la 4 dimineata si deschide usile la dulapuri...vorbeam aseara cu sotul meu si ii ziceam sa nu se enerveze ca si copilul face la fel...trebuie sa ne antrenam! Mihaela, eu as zice sa mergi la eco. Lorena, multumesc de incurajari! Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Alex cred ca motanul tau stie ceva , va pregateste pentru bebe, ce imi doresc si eu un motanel dar nu ma lasa nimeni sa imi iau si eu unul, cat am stat acasa la mama nu mi-a lipsit am avut si cate 7 pisicute , sa revenim ... nu cred ca temperatura mare se datoreaza dureri de gat doar daca ai avea rosu in gat iar eu la eco am avut pe ov stang un folicul de 1.81 mm (cel cu endometrioza) iar pe dreptul ciuciu si chiar daca sunt nu mi-a zis dimensiunea lor fiindca sunt mici de obicei dr imi spune daca vede ceva peste 14mm,
am intrebat-o de chisturi si mi-a zis ca le-a curatat cand mi-a facut laparoscopia dar au aparut pt ca nu voi scapa de chisturi toata viata mea. Macar sa reusec prin inseminare.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui ancadragoman
eu as mai sta cateva zile sa vad ce si cum anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2 DE TOATE PENTRU TOTI!! |
Multumesc chiar o sa mai astept sa vad ce se intampla
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui miky82
Alex cred ca motanul tau stie ceva , va pregateste pentru bebe, ce imi doresc si eu un motanel dar nu ma lasa nimeni sa imi iau si eu unul, cat am stat acasa la mama nu mi-a lipsit am avut si cate 7 pisicute , sa revenim ... nu cred ca temperatura mare se datoreaza dureri de gat doar daca ai avea rosu in gat iar eu la eco am avut pe ov stang un folicul de 1.81 mm (cel cu endometrioza) iar pe dreptul ciuciu si chiar daca sunt nu mi-a zis dimensiunea lor fiindca sunt mici de obicei dr imi spune daca vede ceva peste 14mm, am intrebat-o de chisturi si mi-a zis ca le-a curatat cand mi-a facut laparoscopia dar au aparut pt ca nu voi scapa de chisturi toata viata mea. Macar sa reusec prin inseminare. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
Sora mea are endometrioza grad patru si de 2 luni face un tratament naturist iar chisturile au scazut considerabil.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
gabyv spune:
Hai ca vin sa-mi dau cu parerea: Moni ai prea multi foliculi si tot ce este peste 17mm se sparge. Evident ca dupa ce faci Ovitrelul nu mai cresc, dar sunt cam multi. Dr ta te suspecteaza de hiperstimulare, dar nu a vrut sa-ti spuna sa nu te sperie. De aia ti-a dat progesteron imediat si cam mult.
Ea spera asa: sa ovulezi cu cei mari, iar de la progesteron se inhiba ovulatia pt restul. Evident ca luand tratamentul asa nu o sa faci chisturi.
De la ovitrel ovulezi cam in 12-24 ore.
Starea de euforie o am si eu dupa injectie, din pacate apoi intra depresia, ca e lunga asteptarea de 14 zile. Testul de SA e beta,nu?
Mie asa imi da.
Oricum ai sanse mari sa ramai din prima, ca e productie f buna. Parca trompele le aveai ok, nu?
Ah si treci la treaba imediat, daca sotul nu are probleme, pe mine ma pune sa fac si cu o seara inainte de ovitrel, in seara aia si apoi inca 2 seri. Mi-a zis cam la distanta de 12 ore minim.
gabyv spune:
Miky, chiar daca e doar unul trebuie sa te gandesti ca e ok si e suficient de mare, poate inseminarea o sa te ajute. Cum iese ovulul imbracat frumos de duminica, cum sare gardul Gigelul, ca vine odihnit cu masina
gabyv spune:
Luci ne luam de manuta deci, in ian, la IA cu noi
Chiar Moni si Miky , voi v-ati intalnit pana la urma cu biologul? Eu trebuie sa imi iau o programare la el si nu stiu ce o sa ma intrebe.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui gabyv Hai ca vin sa-mi dau cu parerea: Moni ai prea multi foliculi si tot ce este peste 17mm se sparge. Evident ca dupa ce faci Ovitrelul nu mai cresc, dar sunt cam multi. Dr ta te suspecteaza de hiperstimulare, dar nu a vrut sa-ti spuna sa nu te sperie. De aia ti-a dat progesteron imediat si cam mult. Ea spera asa: sa ovulezi cu cei mari, iar de la progesteron se inhiba ovulatia pt restul. Evident ca luand tratamentul asa nu o sa faci chisturi. De la ovitrel ovulezi cam in 12-24 ore. Starea de euforie o am si eu dupa injectie, din pacate apoi intra depresia, ca e lunga asteptarea de 14 zile. Testul de SA e beta,nu? Mie asa imi da. Oricum ai sanse mari sa ramai din prima, ca e productie f buna. Parca trompele le aveai ok, nu? Ah si treci la treaba imediat, daca sotul nu are probleme, pe mine ma pune sa fac si cu o seara inainte de ovitrel, in seara aia si apoi inca 2 seri. Mi-a zis cam la distanta de 12 ore minim. |
ce e hiperstimulare? e de rau?
de ce sa nu ma sperie? ce se poate intampla?
am reactionat prea bine la stimulare?
te-am bombardat cu inrtrbari
mi-a zis sa fac maine la ora 10:00 'jap jap'
azi la 10:00 mi-am facut injectia
test n-a zis de care....o sa fac eventual betishor si apoi eventual beta
trompele cica sunt permeabile (zice la HSG)
stanga e cu traect sinuos si dreapta e alungita
acu' nush' cum e mai bine
dar ce e cu hiperstimularea?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui gabyv Luci ne luam de manuta deci, in ian, la IA cu noi Chiar Moni si Miky , voi v-ati intalnit pana la urma cu biologul? Eu trebuie sa imi iau o programare la el si nu stiu ce o sa ma intrebe. On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
nu m-am intalnit cu biologul (am aflat doar ca va fi doamna dr. matei)
dar inseminarea va fi abia luna urmatoare deci mai e timp
de ce trebuie sa te vezi cu ea? sa iti vada dosarul?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi