Despre curatenie, cu umor
Raspunsuri - Pagina 5
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Desiree2002, eu iti recomand cu caldura sa deschideti un subiect serios pe tema curateniei la sub-forumul 'Casa, dulce casa'. Deja e destul de 'varza' la subiectul asta ca sa mai aiba cineva timp si rabdare sa ia la pigulit si separat postarile. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura, eu deschid unul, nu-i bai, da' promiti sa le dai peste dejte la carcotase de-l strica si p'ala?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
andacos spune:
Desire,acum fara suparare,ce metode de igienizare si curatzenie ,ai gasit tu la subiectul asta?
In afara de niste informatzii pe care oricum 90% din forumisti le stiau,si ceva discutzii pe tema asta,subiectul nu aduce niciun aport informatzional!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Laura, eu deschid unul, nu-i bai, da' promiti sa le dai peste dejte la carcotase de-l strica si p'ala? _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
Pe cuvant de cercetas!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tanti Zavaidoc spune:
Anca74, ma bucur ca faci curatenie exemplara. Data viitoare poate iti lustruiesti nitel si simtul umorului, ca e prafuit rau.
Si da, sa stii ca se observa din postare ca te-ai simtit atacata, desi in poezia mea nu se facea nicio referire la tine.
Imi vine iar in minte citatul din Tutea despre seriozitate (l-am mai postat o data pe forum). Cred ca ar trebui sa imi citesc semnatura de cate ori intru pe aici: do not offend the freaks! Yup, they are highly offendable
Victoria_mami spune:
Andacos, informatii n-am gasit, da' ma simt bine cand vad ca mai sunt si altele ca mine: "apucate" cu curatenia.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
viviana spune:
Hei, Anca74, mie mi-a placut raspunsul tau.
Fu prea misto!
Si iote ma strofoc si scrijelesc italic: ceva versuri in rima imbratisata
Am ascultat-o pe Laura si ceva negru si sec.
Copilu' e-n treaba lui, mopu'n cui. Am lasat jos chiar si capacul de la WC si sunt numai ochi si urechi.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Tanti Zavaidoc spune:
Va rog sa-mi dati un sfat! Vreau sa deschid si eu un topic separat pentru cele neobsedate de prea multe chestii (si dintre obsesii, nimic suparator de compulsiv), cu simtul umorului si chef de vorba fara tema data. Unde il deschid, direct la ZZ, sau....
Laura25 spune:
Tanti, 'Un ochi e vanat, altul rade si alte ciudatenii' ti se pare ok?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
rall spune:
Servetele din hartie pentru orice, schimbat burete de bucatarie la doua zile, ucis cu 100 de substante toxice orice chestie vie din casa.
Pe langa partea eco, ma intreb, aveti impresia ca nu sunteti adaptati la contactul cu alte forme de viata ori sperati sa deveniti asa?
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Tanti, 'Un ochi e vanat, altul rade si alte ciudatenii' ti se pare ok? |
Nush ce sa zic, incepe sa mi se para Ok un alt forum Sunt multe de zis, dar ce folos?