Despre curatenie, cu umor
Raspunsuri - Pagina 24
Tanti Zavaidoc spune:
Mai Laura, te mananca!
Depresivi nu stiu, ca aici asa e regula, esti cu atat mai educat cu cat esti mai retinut. Retinerea e semn de mare noblete. Cam english style, asa.
Cu restul, as zice ca suedezii au facut o treaba mare buna cu izolarea cladirilor. Iarna e cald in casa de lesini. Daca se si intuneca pe la 3 jumate, ai vreo 7-8 ore de activitati de interior. Interior in care poti sta cu dumneai goala, ca e cald. Transforma tu ecuatiile in sistem si vezi ce rezulta.
Vorba alora de la Mithbusters: Busted!
Lali spune:
Priceput acum de ce se dadura la colegi in varf de munte.
Da' io raman la parerea mea ca nici sushi-ul ala nu e gata de mancat la purtator.
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Priceput acum de ce se dadura la colegi in varf de munte. Da' io raman la parerea mea ca nici sushi-ul ala nu e gata de mancat la purtator. |
Na ca si pe tine te mananca Aia din Anzi aveau printre ei un student in anul II la Medicina. Si ala a facut treba gospodareste: clavicula la clavicula, femurul la femur, muschii netezi la micul dejun, muschii striati la cina ca se digera mai greu si poti sta de veghe toata noaptea ca sa nu ingheti.
Toata chestia a durat 70 de zile, la temperaturi de minus 30 de grade.
Daca mai vreti amanunte si pareri personale pe subiect, eu sunt deschisa la discutii, dar sa nu va aud dupa aia ca asa si pe dincolo...
Laura25 spune:
Pai la temperatura aia nici nu mai era sushi, era inghetata de-a dreptul. Nici nu poti zice ca au mancat, ci ca au supt un pic din colegi.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui Laura25 Pai la temperatura aia nici nu mai era sushi, era inghetata de-a dreptul. Nici nu poti zice ca au mancat, ci ca au supt un pic din colegi. |
Vad multa normalitate in postarea ta
Tovarasa, fac eu continuare la subiect si il inchizi tu pe asta, ca prim capitol, sau deschizi matale capitolul 2? Ca vad ca e rost de hahaiala si behaiala tipic romanesti. Ne extindem chiar si international
emanouela spune:
mai, ce-am observat.....pe mai toate canalele astea descovery, animal planet, national geo, etc...ft ft ft multe emisiuni in care te invata tehnici de supravietuire, tanti acu cu eseul ei.....ni se pregateste ceva????
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Vad multa normalitate in postarea ta Tovarasa, fac eu continuare la subiect si il inchizi tu pe asta, ca prim capitol, sau deschizi matale capitolul 2? Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Da
Laura25 spune:
Tu deschide ca eu m-am antrenat azi la inchis, deci mi-e click-ul aproape.
corap spune:
io nu ma bag la deschis subiecte ca mi le-nchide marius din oficiu.
edit: eating sushi or being sushi?
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui corap io nu ma bag la deschis subiecte ca mi le-nchide marius din oficiu. edit: eating sushi or being sushi? |
Am deschis. Eating, desigur.