Despre curatenie, cu umor
Raspunsuri - Pagina 17
blue eyes spune:
Gospodina perfecta eu? Doamne feri si pazesti! Din cele 3 cerinte ale femeii perfecte, indeplinesc doar 2, dar aia cu gospodina perfecta nu e pe acolo.
blue eyes spune:
si pe la subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166663&nm=Microbi-in-masina-de-spalat bate vantul
emanouela spune:
poi ele gospodaresc, nu au timp de postari pe forum
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Letitia1 spune:
As vrea sa stiu si eu de ce am fost transferate al ZZ in loc de Un ochi ride si altul e vinat... Ca mi-e ca vine Marius si ne inchide subiectul - cred ca-l platesc astia in functie de cite subiecte inchide pe zi. Deja s-a oferit sa inchida celalat subiect (singurul ramas deschis in afara de asta) de la ZZ. Sintem in pericol.
blue eyes spune:
In caz ca ne apucam sa ne aruncam apa de Javel in cap, sa ne flambam, sa fim unde trebuie.
eu ma uit la Nea Marin miliardar pe youtube. http://www.youtube.com/watch?v=H5BziqvZQo4&feature=related
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia1 As vrea sa stiu si eu de ce am fost transferate al ZZ in loc de Un ochi ride si altul e vinat... |
Eu acolo am vrut sa il mut, dar Cora deschisese aici si nici tanti Z ieri cand am propus 'ochiul vanat' nu s-a aratat prea incantata. Asa ca am respectat dorinta lor. Mie imi cam 'sta in gat' ca e aici subiectul. E o atmosfera faina, nu de certuri si conflicte, cum e de regula la ZZ.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tanti Zavaidoc spune:
Hehe, Laura, pai eu ieri am zis ca mai bine alt forum in sensul de cu totul alt forum. Am intentii serioase sa ma afirm pe forumuri de tricotat sau de bucatarit, de ingrijit animale si ficusi, chestii de astea.
Nu am nimic sa reprosez forumului astuia, cu mici exceptii. Discutii au mai fost si nu s-a schimbat nimic, asa ca m-am gandit sa ma afirm in alte parti, unde oamenii macar stiu sa se certe frumos. Aici e cam putin loc pentru simtul umorului si argumente.
Avea si Anca 74 dreptate cu o chestie: lucrurile sunt albe sau negre, dom´le. Ce atatea discutii? Nu esti de acord cu mine, esti dusmanul meu, discutia e musai sa devina cearta.
Nu te declari in vreo tabara, esti politically correct (un eufemism de forum pentru ipocrit, am impresia). E de neconceput sa nu fii in vreo tabara, sa porti pur si simplu o discutie.
Si tot asa...
marius spune:
citat din mesajul lui Letitia1 As vrea sa stiu si eu de ce am fost transferate al ZZ in loc de Un ochi ride si altul e vinat... Ca mi-e ca vine Marius si ne inchide subiectul - cred ca-l platesc astia in functie de cite subiecte inchide pe zi. Deja s-a oferit sa inchida celalat subiect (singurul ramas deschis in afara de asta) de la ZZ. Sintem in pericol. |
Tocmai ce m-am intors din www.google.ro/imgres?q=malibu&hl=ro&sa=X&biw=1024&bih=603&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=3nAF6Oy4Cdc_9M:&imgrefurl=http://www.forodefotos.com/estados-unidos-usa/16181-malibu.html&docid=hnxwU0j42RdmwM&imgurl=http://www.forodefotos.com/attachments/estados-unidos-usa/21913d1308893733-malibu-fotos-malibu-chica.jpg&w=1044&h=1566&ei=joOxTob2OM_KsgbohMFT&zoom=1&iact=hc&vpx=370&vpy=135&dur=3161&hovh=275&hovw=183&tx=91&ty=139&sig=111824925719811736834&page=1&tbnh=115&tbnw=75&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:2,s:0" target="_blank">concediu si am chef sa inchid subiectele tale
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Laura25 spune:
Am mai schimbat odata locul discutiei. Mi se pare mai potrivit aici.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui Laura25 Am mai schimbat odata locul discutiei. Mi se pare mai potrivit aici. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Pai multumesc! Acum anunta si la Generale ca s-a schimbat locul