Despre curatenie, cu umor
Raspunsuri - Pagina 15
Selene_Bunny spune:
Io iubesc pisicile, da' de asa oribilitati intalnite noaptea prin casa, as tasni eu pe tavan...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Lali spune:
Duamnelor gospodine la subectu' serios omonim plictiseala mare,
am fost pe acolo si e liniste, se asterne praful ...
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc . Presimt ca nu dai cu degetul pe tocul de sus al usii sa vezi daca s-a pus praf. Ei bine, ea da! Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
buey, dar si eu fac asa, ce-i drept mai rarut, ca-i mai dragut !
inseamna ca am oaresce sperante sa visez la premiul de la anu' ?
laura, cel mai bine ar fi sa duci laptopul la un service, au acolo tot ce le trebuie, si unelte si substante potrivite. serios.
sau iti achizitionezi o perie/un aspirator din ala special pentru curatarea tastelor. vazui eu recent intr-o brosurica gen teleshopping, parca d-mail se numeste firma...
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui Lali Duamnelor gospodine la subectu' serios omonim plictiseala mare, am fost pe acolo si e liniste, se asterne praful ... |
Pai adu-ti contributia, participa cu linkuri si materiale educative, de genul: faianta se sterge de sus in jos, sau de jos in sus? Idei, argumente, solutii...
Eu ma duc la cumparaturi. Frigiderul e nespalat. Apoi am de scris un eseu. O sa ma manance serpii in casa de atata mizerie-fir-ar ele ale naibii de preocupari intelectuale, ca deloc nu lasa timp pentru ce-i important in viata omului, adeca igiena curata.
Androix spune:
citat din mesajul lui Lali Duamnelor gospodine la subectu' serios omonim plictiseala mare, am fost pe acolo si e liniste, se asterne praful ... |
Pai curatenia nu se face singura Stai sa vezi tu ca se intoarce Anca de la activitatile cotidiene si o sa va apostrofeze ca va hahaiti tipic romaneste in loc sa frecati podele. Ati vazut cand ati suparat-o cu rime neimbratisate ce v-a aliniat. Eu zic sa n-o suparati ca matura cu voi pe forum...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
emanouela spune:
ca matura nu-i problema....sa nu ne dezinfecteze si frece ca pe bude, ca sa lucim
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui Androix Pai curatenia nu se face singura Stai sa vezi tu ca se intoarce Anca de la activitatile cotidiene si o sa va apostrofeze ca va hahaiti tipic romaneste in loc sa frecati podele. Ati vazut cand ati suparat-o cu rime neimbratisate ce v-a aliniat. Eu zic sa n-o suparati ca matura cu voi pe forum... |
Dar daca incerc sa ma hahaiesc cu un pic de accent suedez oare suna mai acceptabil?
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Dar daca incerc sa ma hahaiesc cu un pic de accent suedez oare suna mai acceptabil? Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
ai toate sansele sa nu te mai intelegem noi, sau eu cel putin
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
viviana spune:
Daca io azi n-am facut curat niciun piculet da' am pus gainatzu' la inmuiat si am renuntat de mult la perdele pot aspira la ceva?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui viviana Daca io azi n-am facut curat niciun piculet da' am pus gainatzu' la inmuiat si am renuntat de mult la perdele pot aspira la ceva? |
Da, la mocheta din living.