Despre curatenie, cu umor
Raspunsuri - Pagina 14
Tanti Zavaidoc spune:
Laura25: ´Tovarasaaaaaaaaaaaaaaaaa! Da´de ce ie doo subecte de desputit? Unul ie la jenerale, altul la casa sweet home. Adica cum, noi exilate, altii lafaiti pe cate 2 threaduri? Discriminareeeeeeeeee! (asta am invatat de la africanezi)
Boticelina: da, cea mai buna perie de caine e covorul. Dar n-am.
Edit: am vazut ca s-au adunat subiectele. Sa fie curatenie de toamna, zic!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Sa fie curatenie de toamna, zic! |
Si fu!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
blue eyes spune:
pentru cine vrea pisici, dar nu par, sa-si ia asa ceva http://www.google.ch/search?q=cat+sphinx&oe=utf-8&rls=org.mozilla:de:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=de&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=639&sei=%20_D-xToW5LobCswb0xtRT
ATENTIE: NU deschideti linkul cu copii langa voi!!!
Mi se intampla sa ma sperii ca am peri albi in cap, dar dupa aceea imi dau seama ca e parul motanelului balanel, care practic imi doarme in cap.
Selene_Bunny spune:
Io tre' sa marturisesc ca v-am "tradat".
Cum m-am trezit la 7, din cauza unei certe cu sotzul, la 12 noaptea, pe motivul palmei la curul copilului cand se incapataneaza sa spuna "nu" la orice il rogi sa faca, de atunci si pana acum, am facut 3 feluri de mancare, am sters masa, am spalat doua ture de vase, am spalat chiuveta, am spalat pe jos in bucatarie si pe hol, am spalat galeata de gunoi, capacul, farasul, matura, am aspirat in cele doua camere, am pus doua ture de rufe la spalat... M-am hranit, am hranit copilul, l-am pus la somn...
Amu' pot sa ma hahaiesc pe aici?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Tanti Zavaidoc spune:
Mai, se intampla ceva pe forumul asta? Au disparut argumentele? De unde atatea maini in sold si ton de hartza? Am zis sa parerez si eu la un subect inofensiv si se gasi o duamna sa ma trimita... la lectura.
Io, cum sunt o doamna-gaspadina pi paruski- o sa dau un citat dintr-un inegalabil muzician contemporan, o sursa de inspiratie si un model atat in viata personala, cat si in cea artistica: 50 Cent. El zice asa:
outta here, I'm outta here... Got places to go, people to see...
Selene_Bunny spune:
Apoi sa-ti fie rusine...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes pentru cine vrea pisici, dar nu par, sa-si ia asa ceva http://www.google.ch/search?q=cat+sphinx&oe=utf-8&rls=org.mozilla:de:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=de&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=639&sei=%20_D-xToW5LobCswb0xtRT ATENTIE: NU deschideti linkul cu copii langa voi!!! Mi se intampla sa ma sperii ca am peri albi in cap, dar dupa aceea imi dau seama ca e parul motanelului balanel, care practic imi doarme in cap. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
emanouela spune:
vezi....noi nu laum partea educativa....sunte trimisi la lectura, suntem scolite in ale gospodaritului, in ale mamicitului si noiiiiii, sau cel putin eu.....
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail