Brum.N-D(92)-Bv Lore! Hai firicel, carola, dana84!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Diana, ce faci, vrei sa mi-o iei inainte cu nascutul, ia stai tu la coada, fiti cavaleri si lasati domnisoarele primele Offf, eu am sarcina pozitionata cumva pe lung, astfel incat bebe de pe la 6 luni ma apasa si pe col/vezica si in coaste , asa ca eu nu am idee cand s-o lasa sarcina, asa am patit si la prima, nu s-a vazut ca se lasa burta deloc... Cat despre valuri, fi-mea face tot timpul, asa ca ma astept ca si al tau sa se mai fataie o perioada cu valuri valuri
Beea, pup burtoi cu bebeloi frumos si mare

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Neata , multumim de cafeluta

Nastere usoara carola, dana , lia

Firicel
asteptam vesti minunate de la tine

Adriana bine ai venit acasa ....sa te bucuri de printesa ta
va imbratisez cu drag

Andreea 34+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Diana , multumesc de intrebare, bine ne descurcam. Ne ajuta bona Sofiei cu gatitul/curatenia. In rest e bine cu doi bebei, asta mica cred ca trecut de primul puseu ca a fost maraita si papacioasa, ne tot gindim cum facem cu botezul ca vreau anul asta si sunt cam putine optiuni in decembrie ah si ma si irita ca pana la botez mi se tot spune sa nu ies cu ea afara, de'mi piere cheful de fiecare data.

Cea mare trebuie musai data undeva ca e izvor de energie, toata ziua alearga si topaie.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

neatza, fetelor!
carola, dana84, sa va tineti cat mai repede puiutii in brate!!!
firicel, eu cred ca tu deja te cunosti cu printul tau! da-ne de veste cat de repede!

Mami de Serban(28.09.2009) si 34+ cu Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ei na, sa nu iesi cu fata afara pana la botez! Doamne iarta-ma, dar cand ai venit cu ea acasa de la spital nu pe afara ai mers?! Astea-s aberatii! Ia nu mai pune urechea la ce zic unii si altii si fa ce vrei tu! Mai ales ca e inca vreme buna afara, nu e viscol sau crivat sau orice altceva care te-ar impiedica. Eu cu Stefan la 2 saptamani eram in oras sa cumparam scoica, probam scoica punand copilul in ea..si la 3 saptamani am fost cu el la drum de o ora dus+ o ora intors pana la un strand unde erau ai mei (era inceput de iunie, intr-adevar). Dar asta la primul copil. Acum daca nu o sa fie vreme nasoala de iesit afara, sigur o sa ies cu bebele, chiar daca pentru 5-10 minute la inceput.

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 40 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Ana, eu pe 12.12 am fost zis sa pun cezariana, ca pe 13 am 39 de s. Si sa fie in 12, ca si suna bine 12.12, plus ca e luni si pe vineri ma lasa acasa . Dar na, in 11 e nascuta sor'mea, pe 13 e nascuta o matusa, (plus ca pe 13 mi-a murit un unchi, si nu vreau sa asociez nasterea lui Calin cu moartea cuiva drag). Dar vedem ce si cum saptamana viitoare. Eu imi doresc sa ajung pe 1 dec, si dupa aia faca ce-o vrea Dumnezeu.

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata, neata!!

Hai fetele, vesti, bebelusi, ceva??? (cele in asteptare, desigur)

ooka - si tu ii asculti cu iesitul si botezul?

Am fost si noi la eco ... e totul ok, suntem in asteptare acum. Marea asteptare.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Brambule, faci tu capitol nou sau eu? Sa nu ne apucam amandoua deodata

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

neata fetelor....ce de vesti trebuie sa primim azi,sa dea Dumnezeu sa fie bine la toate si bebei sanatosi.
Stiti ceva ciudat...inafara ca ma doare spatele si burtica cand ma misc prin casa,totul e ok,liniste si pace,m-am odihnit am mancat,oare sa fie linistea dinaintea furtuni???
sau m-a linistit scortisoara de aseara,am facut mere coapte si am pus si putina scortisoara.
Pentru zona inghinala ce crema folositi sau ce folositi ca pe mine ma cam incomodeaza faptul ca m-am epilat total si acum am o mica iritatie,zic eu ca nu vad dar am o jena.?

38+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Bravo, Brambu, ma bucur ca sunteti bine!
Diana, cum sa nu, o sa stea acolo bebe pana pe 12 dec, ai sa vezi ca e ascultator
Ooka, abia astept si eu sa fiu cu ambii acasa, am mari emotii cum o sa ne adaptam, dar sunt convinsa ca e tare frumos! Ce bine ca ai ajutor, macar putin

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput