Brum.N-D(92)-Bv Lore! Hai firicel, carola, dana84!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

fetelor felicitari DANA,CAROLA,FIRICEL doamne ajuta spor si curaj.
mult laptic si sa fiti sanatosi.
fetelor uitativa pe b1
sa vedeti ce tema...........

38+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Firicel, ai net la spital?! Ce fain! Eu sa stii ca mi-am pus telefonul langa mine, astept mesajul ca ai nascut baietoiul. Si poate iti vine si inspiratia cu numele . Hai ca imediat ai si epidurala si poti sa iti mai limpezesti un pic gandurile.

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 41 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Multumesc! sa va ganditi la mine ca mi-e un pic teama. Eu as fi vrut natural da' cica e bebe mare si bazinul meu e mic si nu mai stiu cum, sau colul...in fine. Sper sa nu am surprize si sa fie bebe mai mic decat a estimat dr ca ma enervez. Mai ales ca nasc la 38 si 3 zile si nu la 40.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Carola, iti tinem pumnii. Hai ca eu am trecut printr-o cezariana, nu e asa greu. Mergi fara frica, fara emotii! Asteptam vesti de la tine! Te intalnesti cu Lia si Andreea? La acelasi spital mergi unde sunt ele?

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 41 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

carola stai linistita totul va fii bine,ai sa vezi si o sa fie bine,doamne ajuta!

Mergi la inceput

va doresc o seara linistita,ma duc sa ma intind in pat si ne rescriem maine daca nu mi se intampla vre-o surpriza in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

diana, eu nasc la alt spital.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Firicel imi trezesti amintiri legate de nasterea mea in direct, pe parcursul a trei capitole la Americance:))

Iti doresc din toata inima o nastere usoara ca un fulg si un bebelus sanatos! Sa ne tii la curent!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Intreba cineva de pisica. Noi am avut.

S-au impacat foarte bine,era si o pisica foarte docila si cuminte, numai ca Aidan a inceput sa aiba probleme respiratorii/alergii pe la 6-8 luni, care s-au agravat pe fondul unei pneumonii la varsta de 1 an si a ajuns la astm alergic, asa ca a trebuit sa dam pisica. Desi nu era cauzatoare in mod direct, dupa ce am dat-o si ne-am si mutat din apartamentul respectiv, i-au disparut toate simptomele si nu a mai avut nevoie de tratament (facea tratament cu masca in fiecare zi - steroizi - a avut cateva luni in care a tusit in continuu).

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna seara , fetelor !
intru si eu pe fuga ca am fost pe drumuri toata ziua .

urez un calduros LA MULTI ANI ! sarbatoritelor si sarbatoritului de azi!

nastere usoara firicel !

Hai: Carola , Dana84 , Lia !

Felicitari Loredana, recuperare usoara si bebe sanataos

o seara buna la toate , ma duc sa mananc ceva ca parca mi-e foame iar.

Mergi la inceput